Άγρυπνος… στο Μαξίμου

Σε μεταμεσονύχτιες τηλεφωνικές επικοινωνίες με τους υπουργούς, που κρατούν στα χέρια τους τα νευραλγικά «χαρτοφυλάκια» , επιδίδεται το τελευταίο διάστημα ο Αντώνης Σαμαράς. Όπως αναφέρει ο «Βηματοδότης», τα τηλεφωνήματα του πρωθυπουργού προς τους στενούς του συνεργάτες, ακόμα και κατά τη διάρκεια της νύχτας ή τα ξημερώματα, έχουν πληθύνει το τελευταίο διάστημα, καθώς η αγωνία για την πορεία του κυβερνητικού έργου και τη συνέχιση των μεταρρυθμίσεων, δεν αφήνει τον πρωθυπουργό να κλείσει μάτι…

Όπως γράφει χαρακτηριστικά

η εφημερίδα:

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μαθαίνω ότι δυσκολεύεται να κοιμηθεί τα βράδια. Στην πραγματικότητα δεν κλείνει ή δεν μπορεί να κλείσει μάτι από τις τόσες ανησυχίες που έχει για την π0ορεία του κυβερνητικού έργου, για τη συνέχιση των μεταρρυθμίσεων και για το τι μπορεί να γίνει ώστε να μη «χαλαρώσουν» οι υπουργοί και οι συνεργάτες του τώρα που εξασφαλίζεται η δόση.

Αυτός είναι και ο λόγος που πολλές φορές πετάγεται από το κρεβάτι του και προσπαθεί να θυμηθεί αν έκανε κάποιος υπουργός το έργο που του έχει ανατεθεί.

Το ότι ο πρωθυπουργός δεν κοιμάται τα βράδια το γνωρίζουν πολλοί υπουργοί που συχνά παρατηρούν το κινητό τους να χτυπά χαράματα και αντί άλλης απαντήσεως ακούν μια φωνή να τους λέει: «Είμαι ο Αντώνης».

Keywords
Τυχαία Θέματα