«Άκουγα φωνές που μου έλεγαν “σκότωσε”»

Την άκρη του νήματος προσπαθεί να βρει η αστυνομία για το φόνο που σημειώθηκε στις ΗΠΑ με θύμα μια 13χρονη μαθήτρια.

Η Χάνα Μπόνσερ φέρεται να πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα και ενώ παρακαλούσε να εισαχθεί σε νοσοκομείο δεν τη δέχονταν, με αποτέλεσμα να μαχαιρώσει μέχρι θανάτου την 13χρονη Κάσι Κέρνι.

Συγκλονιστική είναι η ομολογία της 22χρονης Χάνα, η οποία υπέφερε από ψυχολογικά προβλήματα λόγω της υπερβολικής χρήσης κάνναβης. «Ακούω φωνές στο κεφάλι μου που με παρασύρουν να σκοτώσω», εξομολογείται.

Ένα μήνα πριν

από τη δολοφονία η Μπόνσερ παρακάλεσε το προσωπικό στο νοσοκομείο Doncaster Royal Infirmary να τη δεχτεί.

Περιέγραψε τον εαυτό της στο προσωπικό ως «απόλυτα ψυχοπαθή». Παρόλα αυτά την απομάκρυναν από το νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Telegraph, προέκυψε χθες ότι η έρευνα άρχισε αμέσως μετά τη δολοφονία ξεκινώντας από τις επαφές που είχε η Μπόνσερ με οργανισμούς ψυχικής υγείας.

Η έρευνα θα εξετάσει κατά πόσο θα μπορούσε να βοηθηθεί περισσότερο η Μπόνσερ.

Λίγους μήνες πριν τη δολοφονία της άτυχης 13χρονης σε ένα πάρκο, η αστυνομία είχε πιάσει την 22χρονη να κυκλοφορεί με μαχαίρι δημοσίως.

Η Κάσι περπατούσε στο πάρκο στο Doncaster το μεσημέρι της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, όταν η Μπόνσερ βύθισε ένα μαχαίρι στο στήθος της.

Όταν ο δολοφόνος απομακρύνθηκε η Κάσι βρήκε τη δύναμη να καλέσει το ασθενοφόρο και είπε: «Με μαχαίρωσαν, μόλις με μαχαίρωσαν». Το ίδιο βράδυ η Κάσι ξεψύχησε μέσα στο νοσοκομείο, αφήνοντας απαρηγόρητους τους γονείς της…

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η 22χρονη Μπόνσερ έκανε… εξάσκηση στην πόρτα του διαμερίσματός της με μαχαίρια και ώρες πριν τη δολοφονία είχε αγοράσει δυο μεγάλα κουζινομάχαιρα.

Ο αδερφός της την περιγράφει σαν «το κορίτσι του Εξορκιστή που έχει καταληφθεί από δαίμονες. Ήταν τρομακτικό. Ήθελε να διαλύσει τους πάντες γύρω της», αναφέρει.

Το 2002, η Μπόνσερ μπήκε στο νοσοκομείο στα 17α γενέθλιά της, ισχυριζόμενη ότι ακούει φωνές που την παροτρύνουν να σκοτώσει ανθρώπους. Είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο και έπαιρνε για ένα διάστημα αντι-ψυχωτικά φάρμακα. Αργότερα εκείνο το έτος πήρε δύο φορές υπερβολική δόση κάνναβης.

Ο δικαστής επιβεβαίωσε ότι η Μπόνσερ είχε μια «ψυχική διαταραχή και η συμπεριφορά της οφείλεται σε κατάχρηση της κάνναβης».

Τώρα, η Μπόνσερ βαρύνεται με τη δολοφονία μιας έφηβης κοπέλας…

Έξω από δικαστήριο, ο πατέρας της άτυχης Κέισι, Antony Kearney, δήλωσε: «Δεν υπήρξε ποτέ η παραμικρή αμφιβολία στο μυαλό μας ότι αυτό ήταν μια υπολογισμένη και σκόπιμη πράξη και ως εκ τούτου αξίζει τη μέγιστη ποινή από το δικαστήριο.»

Keywords
Τυχαία Θέματα