Αλέξανδρος Ρήγας: «Εγώ ανακάλυψα τη Μενεγάκη»

O Αλέξανδρος Ρήγας ήταν καλεσμένος στο «Όλα Μπάχαλο» της Τρίτης με το Θέμο Αναστασιάδη και μίλησε για την συμμετοχή του στο σόου μεταμφιέσεων «Your face sounds familiar», τις παραστάσεις που επιμελείται αλλα και τα πρώτα του χρονια στο χώρο της υποκριτικής και της σκηνοθεσίας.
Ο σεναριογράφος μίλησε για τις εμφανίσεις του τελευταίου live και υποστήριξε πως του άρεσε περισσότερο

από την Άντα Λιβιτσάνου, η Θωμαή Απέργη.
Ως την πιο δυσάρεστη… έκπληξη του show, χαρακτήρισε τη δική του μεταμόρφωση σε Γιώργο Ζαμπέτα, ενώ επιβεβαίωσε και το φλερτ του Κώστα Μαρτάκη στην Κατερίνα Γκαγκάκη που σχολιάστηκε πολύ.

Η δουλειά του είναι να ανακαλύπτει νέα πρόσωπα. Όπως είπε ο ίδιος «Εγώ ανακάλυψα την Ελένη Μενεγάκη όταν ακόμα παρουσίαζε τα νούμερα στην “Mega Banka” , όμως εκείνη στην συνέχεια δούλεψε πάρα πολύ…».

Όταν βλέπει παλιές του δουλειές, νιώθει νοσταλγία για τον χρόνο που περνάει, ενώ όταν βλέπει τον εαυτό του μετανιώνει που δεν απολάμβανε την επιτυχία και δεν εκμεταλλεύτηκε τον χρόνο που είχε και δεν αγαπούσε τον εαυτό του… «Την επιτυχία δεν την απολαμβάνω ούτε τώρα και όταν φτάσω τα 60, θα νοσταλγώ το τώρα. Μάλλον είμαι αχάριστος».

Αποκάλυψε επίσης πως είναι 48 ετών. Ανατρέχοντας στα πρώτα χρόνια του στο χώρο, δήλωσε: «Αρχικά ήθελα να γίνω ηθοποιός και στην συνέχεια μπήκε στην ζωή μου το γράψιμο και η σκηνοθεσία. Δεν ένιωθα ιδιαίτερα ταλαντούχος στην υποκριτική».

Αποκάλυψε ότι η δουλειά στην οποία έχει περάσει καλύτερα ήταν οι «Στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη».

Μίλησε επίσης για την θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί «Τα παιδιά θα ρθούνε στις 8» στην οποία είναι ένα από τα πρωτοπαλίκαρα του Αλέξη Τσίπρα, ενώ η σύζυγος του είναι Χρυσή Αυγή.

Μίλησε, τέλος, για το «Hangover 4» το οποίο ετοιμάζεται να ανεβάσει και στο οποίο θα δούμε με… κάποιο τρόπο τον Βαγγέλη Περρή που ο Πέτρος Λαγούτης θα είναι ο κομμωτής του.

Keywords
Τυχαία Θέματα