Αναλαμβάνει πρόεδρος ο Αλαφούζος

Μεγάλες αλλαγές αναμένεται να προκύψουν κατά το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αφού ο Γιάννης Αλαφούζος αναμένεται να αναλάβει την προεδρία της ομάδας, τουλάχιστον ως τις εκλογές της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» τον Οκτώβριο.

Την ίδια ώρα ο Αλαφούζος συνεχίζει να στηρίζει τον Φερέιρα, με τον οποίο

θα μιλήσει το πρωί της Τρίτης για να ακούσει τη θέση του Πορτογάλου μετά και το νέο στραπάτσο και την ισοπαλία με τον Ατρόμητο στη Λιβαδειά που φέρνει τον ΠΑΟ εννέα βαθμούς πίσω από την κορυφή.

Σε ότι αφορά το ΔΣ, αναμένεται να σηματοδοτηθεί κι επισήμως η έναρξη της «εποχής Αλαφούζου» στην «πράσινη» ΠΑΕ. Τη θέση του προέδρου αναμένεται να αναλάβει ο ίδιος, καθώς παρά την αναζήτησή του, δεν μπόρεσε να βρει κάποιον που να αντέξει την πίεση τη δεδομένη στιγμή στην ομάδα.

Επίσης, θα γίνουν αρκετές αλλαγές σε πρόσωπα τόσο στα πρόσωπα του ΔΣ, όσο σε αυτά των ανθρώπων που θα στελεχώσουν τον Αλαφούζο, με άτομα της εμπιστοσύνης του.

Αντιπρόεδρος θα αναλάβει ο Χρήστος Παναγόπουλος, ενώ το ίδιο ακούγεται και για τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ, Άγγελο Φιλιππίδη, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να επιστέψει στο «τριφύλλι» έπειτα από 9 χρόνια.

Αναβαθμισμένο ρόλο για έχει και ο Γιάννης Παναγιωτίδης, ενώ θέση στο νέο ΔΣ «παίζει» να πάρει και ο γιος του προέδρου του Ερασιτέχνη, Αχιλλέα Μακρόπουλου, Νίκος.

ΠΗΓΗ: in.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα