Αναλυτικά τα δυνατά στοιχεία του iphone 5!

Πολλοί fans της τεχνολογίας αλλά και πιο συγκεκριμένα των Smartphones περίμεναν την σημερινή μέρα. 12 Σεπτεμβρίου του 2012 λοιπόν, όπου η Apple είχε υποσχεθεί την παρουσίαση του νέου iPhone 5 και έτσι έγινε. Ας τα αφήσουμε όμως αυτά και ας περάσουμε στα νέα χαρακτηριστικά που φέρνει το νέο iPhone

καθώς και το νέο iOS 6.
-Design:
Για άλλη μια φορά δεν έχουν γίνει μεγάλες αλλαγές σε σχέση με το iPhone 4 και 4S πέρα από το μεγαλύτερο μέγεθος του που οφείλεται στην οθόνη, την είσοδο των ακουστικών που μεταφέρθηκε στο κάτω μέρος και την πίσω πλευρά του που δεν φαίνεται πλέον μονοκόμματη. Όπως και με τα προηγούμενα μοντέλα, το νέο iPhone θα κυκλοφορήσει σε άσπρο και μαύρο χρώμα με την κατασκευή του είναι αποκλειστικά από αλουμίνιο και γυαλί και με βάρος μόλις 112 γραμμάρια και 7.6 χιλιοστά πάχος.
-CPU and graphics:
Στο νέο iPhone 5 συναντάμε έναν νέο επεξεργαστή που ακούει στο όνομα A6 και σύμφωνα με την Apple, είναι δύο φορές πιο γρήγορος από τον προκάτοχο του A5, τόσο στην απόκριση όσο και στα γραφικά ενώ παράλληλα είναι και 22 τοις εκατό μικρότερος σε μέγεθος και πολύ πιο αποδοτικός σε κατανάλωση ενέργειας.
-Camera:
Όσο αφορά τώρα την κάμερα του νέου iPhone 5 παραμένει στα 8 megapixels με οπίσθιο φωτισμό, Hybrid IR φίλτρο, f/2.4 aperture, φακό 5 στοιχείων και με ανάλυση 3264×2448 όμως είναι πλέον πιο λεπτή και μπορεί να τραβήξει 40% πιο γρήγορα φωτογραφίες σε σχέση με το iPhone 4S ενώ διαθέτει και μηχανισμό δυναμικού χαμηλού φωτισμού, precision lens alignment και κρύσταλλο από ζαφείρι.
-Ήχος και μικρόφωνα:
Εδώ η Apple φαίνεται να έχει δώσει ιδιαίτερη σημασία καθώς το νέο iPhone 5, διαθέτει τρία μικρόφωνα στο κάτω, πίσω και μπροστινό μέρος της συσκευής και έρχεται με βελτιωμένο σχεδιασμό του ηχείου που υποστηρίζει wideband audio. Επίσης το νέο iPhone 5 έρχεται με τα νέα ακουστικά Ear Pods που θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία.
-Battery life:
Κάτι που είναι εξίσου σημαντικό είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Η Apple υποστηρίζει ότι ο νέος επεξεργαστής δεν επηρεάζει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας αλλά το αντίθετο.
Με τον νέο A6 λοιπόν, η Apple μας λέει πως θα έχουμε 8 ώρες αυτονομία μιλώντας και σε LTE Browsing και 10 ώρες με αναπαραγωγή βίντεο.
-Connectivity:
Εδώ βλέπουμε να έχει αλλάξει ο τρόπος σύνδεσης του νέου iPhone 5 καθώς το καλώδιο που είχαμε πλέον συνηθίσει έχει περάσει στην ιστορία και το έχει αντικαταστήσει ένα αρκετά μικρότερο των 8 ακίδων. Παρόλα αυτά, διατίθενται και ανάπτοντας για τους χρήστες των παλαιών iPhone και των διάφορων περιφερικών που τυχόν να διαθέτουν.
Επίσης το νέο iPhone 5 υποστηρίζει τα περισσότερα δίκτυα σε όλο τον κόσμο και συγκεκριμένα: GPRS, EDGE, EV-DO, HSPA, HSPA+, DC-HSDPA, 802.11a/b/g/n και LTE.
-iOS 6:
Όπως ήταν φυσικό, το νέο iPhone 5, έρχεται με το νέο iOS 6 που προσφέρει αρκετά νέα χαρακτηριστικά όπως θα δείτε και στην επίσημη ιστοσελίδα της
-Storage:
Το νέο iPhone 5 θα διατίθεται όπως και οι προκάτοχοι του με 16, 32 και 64GB αποθηκευ
Keywords
Τυχαία Θέματα