Αναλυτικό πρόγραμμα καλλιτεχνικών εκδηλώσεων στο Τρένο στο Ρουφ

ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ-ΘΕΑΤΡΟ το Τρένο στο Ρουφ

Φθινόπωρο στην «Αποβάθρα» του Τρένου στο Ρουφ…

Το Τρένο στο Ρουφ επιστρέφει τον Σεπτέμβριο στην «Αποβάθρα» του σιδηροδρομικού σταθμού και συνεχίζει τις επιτυχημένες υπαίθριες καλλιτεχνικές του δράσεις προσφέροντάς μας βραδιές γεμάτες ήχους, εικόνες και αναπάντεχα happenings!

Η φιλόξενη «Αποβάθρα» που έγινε στέκι το φετινό καλοκαίρι μάς προτείνει happy

hour την ώρα του δειλινού, ψαγμένα ακούσματα από τον Dj, γευστικά πιάτα από την Aria Γεύσεων και μουσικά live από αγαπημένους καλλιτέχνες.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 19 ΕΩΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου, 9.30 μ.μ.
André Maia Band
μια περιπλάνηση στους ήχους των Fados και στις μουσικές και τα τραγούδια της Πορτογαλίας.
Οι André Maia Band ξεκίνησαν το ταξίδι τους πριν 3 χρόνια με την έμπνευση του προικισμένου πορτογάλου ηθοποιού και τραγουδιστή André Maia και προτείνουν ένα καινούργιο τρόπο προσέγγισης στον ήχο των Fados και στις μουσικές και τα τραγούδια της Πορτογαλίας.
Τα Fados είναι η ηχητική απεικόνιση της πορτογαλικής ψυχής. Η αίσθηση μυστηρίου, προσμονής και γλυκιάς μελαγχολίας που αναδίδουν, τους εξασφάλισαν μια εξέχουσα θέση στις λεγόμενες Μουσικές του Κόσμου.


Η παράσταση μας ξεναγεί στους αγαπημένους αυτούς ήχους μέσα από ένα πρωτότυπο ηχόχρωμα οργάνων, όπως το κανονάκι, το λαούτο, το μπεντίρ και το μπαγιάν.
André Maia φωνή, Έφη Ζαϊτίδου (κανονάκι), Ξένια Τσέλιγκα (μπαγιάν), Αλέξανδρος Καψοκαβάδης (κιθάρα, λαούτο), Κώστας Σταυρόπουλος (κοντραμπάσσο)

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, 9.30 μ.μ.
Lazy Walking Lily
μουσικό άρωμα swing, cabaret & jazz
Οι “Lazy Walking Lily” είναι ένα καινούργιο μουσικό σχήμα που ερμηνεύει τραγούδια swing, cabaret και jazz, κυρίως των δεκαετιών ‘30, ‘40 , ‘50 αλλά και πιο σύγχρονα. Στο πρόγραμμα τους συνδυάζουν τραγούδια από διαφορετικές χώρες και περιοχές του πλανήτη, όπως Αγγλία, HΠΑ, Γαλλία, Ελλάδα, Λατινική Αμερική, διασκευασμένα μέσα από το πρίσμα του swing και του cabaret.


Ερμηνεύει η ηθοποιός Λίλη Τσεσματζόγλου και ο Λάκης Χαλκιόπουλος, που παίζει και κιθάρα. Στο πιάνο ο Ηλίας Καλούδης.

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, 9.30 μ.μ.
Idra Kayne
“Don’t walk away”
η Idra Kayen στην Αποβάθρα σε soul, funk και jazz ακούσματα
Η Idra Kayne γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα από πατέρα Ουγκαντέζο και μητέρα Ελληνίδα. Σπούδασε για 15 χρόνια χορό (κλασσικό μπαλέτο και jazz).
Έχει σπουδάσει φωνητική με τη Νένη Ζάππα και το 2007 αποφοίτησε από το Vocal Art Academy.
Από το 2000 ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική κι έχει εμφανιστεί σε μουσικές σκηνές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης (Σταυρός του Νότου, Αρχιτεκτονική, Γαία, Γυάλινο Μουσικό Θέατρο κλπ).

Το 2007 παρακολούθησε σεμινάρια τραγουδιού, σύνθεσης, ενορχήστρωσης και beatbox στο Rotterdam στα πλαίσια του προγράμματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Roots & Routes και εμφανίστηκε ως support act των DeLa Soul στο φεστιβάλ “Meet The Streets”.
Από το 2008 έως και σήμερα συνεργάζεται με πολλούς καλλιτέχνες δισκογραφικά αλλά και σε live εμφανίσεις .
Η Idra Kayne έκανε την παρθενική της εμφάνιση στο επιτυχημένο musical του Jonathan Larson, “Rent”, ενώ το ομότιτλο πρώτο single της από το άλμπουμ “Don’t Walk Away” επιλέχθηκε από το Jumping Fish για τραγούδι του τριμήνου Mάρτιος-Μάιος 2012.
Tην παραγωγή του άλμπουμ έχει κάνει η Big Time PR και κυκλοφόρησε από την ΕΜΙ τον Ιανουάριο 2012.
To δεύτερο single ήταν το “Love Love Love” και κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2012 με ένα εξαιρετικό video clip γυρισμένο στην Αθήνα και το L.A. σε σκηνοθεσία Γιάννη Ζαφειρίου.
Τον χειμώνα του 2013 συμμετείχε στο musical FAME που σημείωσε τεράστια εμπορική επιτυχία και θα συνεχίσει τις παραστάσεις του το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα.
Στις 5 Απριλίου, συμμετείχε ως support στην συναυλία της Hannah Williams στο FUZZ Club και 3 μέρες μετά στις Nouvelle Vague Days του ραδιοφωνικού σταθμού Pepper. H Idra θα συνεχίσει τα live της σε Αθήνα και περιφέρεια όλο το καλοκαίρι του 2013.

Η «Αποβάθρα» λειτουργεί από 7.00 μ.μ.
Happy hour 7.00 – 8.30 μ.μ.
Γενική είσοδος 5 €
Μπύρα 3,5 € / Ποτό από 5 € / Φαγητό από € 12
Κλειστά Κυριακή & Δευτέρα
ΔΩΡΕΑΝ ΦΥΛΑΣΣΟΜΕΝΟ PARKING

Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ
Σιδηροδρομικός Σταθμός Ρουφ
επί της Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως – Προαστιακός Ρουφ
(10΄ με τα πόδια από τη στάση Μετρό «Κεραμεικός»)
τηλ: 210-5298922
www.totrenostorouf.gr

Keywords
ρουφ, προγραμμα, ρουφ, τρενο, jumping fish, big time, fuzz club, nouvelle vague, καλοκαιρι, happy, live, προγραμμα, πεμπτη, σαββατο, lazy, cabaret, jazz, γαλλια, ελλαδα, αθηνα, art, θεσσαλονικη, θεατρο, support, εμφάνιση, single, fish, big, time, εμι, love, video, fame, fuzz, club, nouvelle, vague, pepper, προαστιακος, μετρο, κινηση στους δρομους, κλειστα επαγγελματα, κλειστα σχολεια, αλλαγη ωρας, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, Καλή Χρονιά, madwalk, αλλαγη ωρας 2013, pepper, χωρες, εικονες, εμπορικη, ηθοποιος, κιθαρα, μητερα, μουσικη, τραγουδια, ωρα, fuzz, fuzz club, time, αμερικη, αρχιτεκτονικη, αρωμα, γαια, φαγητο, γυαλινο μουσικο θεατρο, δευτερο, εγινε, εμι, εμπνευση, εμφάνιση, επιτυχια, ηχητικη, ηχο, μαιος, πεμπτη, πιανο, πιατα, πρισμα, σαββατο, σεμιναρια, σκηνες, σκηνοθεσια, φεστιβαλ, φωνη, φωνητικη, ξενια, art, big time, big, cabaret, club, εμφανισεις, love, fame, fish, γυαλινο, happy, jazz, jumping fish, κωστας, κυριακη, λακης, μπαλετο, nouvelle vague, nouvelle, ποδια, ποτο, support, single, ταξιδι, vague
Τυχαία Θέματα