Αντικαταστάθηκαν οι υπεύθυνοι του κέντρου υποδοχής μεταναστών στην Λαμπεντούζα

Στην αντικατάσταση των υπευθύνων του συνεταιρισμού Lampedusa Accoglienza («Υποδοχή Λαμπεντούζα») οδήγησε η δημοσιοποίηση νωρίτερα από την ιταλική δημόσια τηλεόραση ενός βίντεο, στο οποίο απεικονίζονται μετανάστες να ψεκάζονται με μάνικες, για απολύμανση κατά της ψώρας, μπροστά σε δεκάδες άλλους ανθρώπους.

Οι υπεύθυνοι αντικαταστάθηκαν έπειτα από δημοσιοποίηση ενός βίντεο στο οποίο φαίνεται να ψεκάζονται οι μετανάστες με μάνικες κατά της ψώρας

«Αποφασίστηκε η αντικατάσταση των ιθυνόντων του κέντρου μεταναστών και η αξιοποίηση νέων επαγγελματιών», αναφέρεται σε επίσημη σχετική

ανακοίνωση. Μάλιστα, οι συγκεκριμένοι υπεύθυνοι διαχειρίζονταν το κέντρο υποδοχής μεταναστών στο νησί τα τελευταία έξι χρόνια.

Η εν λόγω απόφαση ελήφθη έπειτα από σχετική έκκληση της Ομοσπονδίας Συνεταιρισμών της Σικελίας, της οποίας ο Lampedusa Accoglienza είναι μέλος.

Ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Ενρίκο Λέτα και ο υπουργός Εσωτερικών Αντζελίνο Αλφάνο έχουν αναγγείλει την διεξαγωγή έρευνας η οποία «πρόκειται να ολοκληρωθεί μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα».

The post Αντικαταστάθηκαν οι υπεύθυνοι του κέντρου υποδοχής μεταναστών στην Λαμπεντούζα appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα