Αντιπαράθεση και κατηγορίες για τα… πούρα

Συνεχίζει να προκαλεί την κοινή γνώμη η αποκάλυψη της έκθεσης του Ελεγκτικού Συνεδρίου, για το 2010, και η εξωφρενική, αν μη τι άλλο, σπατάλη για την προμήθεια 5.300 πούρων προμήθεια προς εξυπηρέτηση αναγκών δημοσίων σχέσεων στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, η οποία «μπλοκαρίστηκε» και γιατί δεν υπήρχε έγκριση του υπουργείου για τη δαπάνη.

Επί του θέματος μίλησε σε πρωινή εκπομπή του Mega, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού παραγωγών πούρων Ποταμιάς, Γιάννης Τσούτσος, ο οποίος προμήθευε με πούρα το υπουργείο, περιγράφοντας

τα εξής: «Δέχτηκα τηλέφωνο από την ιδιαίτερα του κύριου Κοντού που έλεγε ότι ο κύριος υπουργός επιθυμεί να αγοράσει πουρά για τις δημόσιες σχέσεις του υπουργείου».

Δείτε το βίντεο:

Ο τότε αρμόδιος υπουργός, Αλέξανδρος Κοντός, παρενέβη στη συζήτηση λέγοντας ότι τα πούρα από την Ποταμιά, μπήκαν σε ένα καλάθι με άλλα προϊόντα όπως λάδι και ελιές και ταξίδεψαν για την Ευρώπη. Επίσης, υποστήριξε ότι ενώ οι περισσότεροι συνεταιρισμοί, έδωσαν δωρεάν τα προϊόντα τους, οι παραγωγοί των πούρων ζήτησαν να πληρωθούν.

Δείτε την παρέμβαση του Αλ. Κοντού:

Πηγή βίντεο: enikos.gr, real.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα