Άντρες έτοιμοι για όλα ή κάτι να καίει?(φωτο)

Περασμένες εννιά και το θέατρο «Λαμπέτη» είναι ασφυκτικά γεμάτο από θεατές που έπιασαν θέση από νωρίς για να παρακολουθήσουν την παράσταση «Άντρες έτοιμοι για όλα» των Ρέππα – Παπαθανασίου.

Το γεγονός ότι πέντε άνδρες -Κώστας Κόκλας, Θανάσης Ευθυμιάδης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Κώστας Ευριπιώτης και Μάνος Ιωάννου- θα εμφανιστούν σε λίγο ημίγυμνοι στη σκηνή δημιουργεί ταραχή στο γυναικείο κοινό, αδιάφορο αν η εν λόγω γύμνια τους πηγάζει

από «ιερό» σκοπό: σε μια μεγάλη ελληνική επαρχία πέντε άνεργοι άνδρες αποφασίζουν να κάνουν στριπτίζ αλά «Full Monty» για να συγκεντρώσουν χρήματα και να σώσουν από κατάσχεση το αγαπημένο τους στέκι όπου συχνάζουν από παιδιά.

Το φιλοθεάμον γυναικείο κοινό αναμένει με αγωνία την εμφάνισή τους, ωστόσο η θερμοκρασία -για τους άνδρες αυτή τη φορά- ανεβαίνει επικίνδυνα όταν εμφανίζεται επί σκηνής η κατατρεγμένη από την κοινωνία Λιούμπα, μια ανύπαντρη Ρωσίδα πρώην στριπτιζέζ, η οποία υποδεικνύει στους πέντε άνδρες τι θα πει στριπτίζ.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου φοράει μαύρο ανδρικό κοστούμι, το οποίο με μικρές αισθησιακές κινήσεις εξαφανίζεται από πάνω της αποκαλύπτοντας ένα σέξι κατακόκκινο κορμάκι. Την ίδια στιγμή κάποιες συντηρητικές κυρίες σπρώχνουν συνωμοτικά η μία την άλλη, ενώ οι περισσότεροι θεατές αποθεώνουν το πιο σέξι στριπτίζ που έχει γίνει ποτέ σε θεατρικό σανίδι…

Κάποιος που την παρακολουθεί να χορεύει με τόση άνεση -σαν να βρίσκεται στο σαλόνι του σπιτιού της- δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι στις πρόβες η Πηνελόπη γελούσε ασταμάτητα με τα πειράγματα του Ευριπιώτη και του Φωκά Ευαγγελινού ή ότι λίγο πριν από την πρεμιέρα είχε ενδοιασμούς για το αν τελικά θα το έκανε: «Δεν σου κρύβω ότι ντρεπόμουν πολύ, αλλά έπρεπε να το αποβάλω. Έκανα πολλές πρόβες με τους χορογράφους μας μέχρι να το συνηθίσω.

Την παραμονή της πρεμιέρας με φώναξαν τα παιδιά στο καμαρίνι τους και μου είπαν: “Μην ντραπείς! Να είσαι άνετη”». Κι έτσι έγινε. Η Πηνελόπη, επαγγελματίας όσο ποτέ, απέδειξε σε όλους ότι… το ’χει και ότι δεν πήγαν χαμένα τα μαθήματα μπαλέτου, ευρωπαϊκών χορών και pole dancing που έχει παρακολουθήσει κατά το παρελθόν: «Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα συζητιόταν τόσο πολύ το συγκεκριμένο κομμάτι της παράστασης. Σκέψου ότι κρατάει μόνο ένα λεπτό!». 

Πηγή: www.protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα