Η απάντηση στο κουίζ… για Νικολόπουλο-Σκουρλέτη!!!

Όπως δεσμεύτηκε η “Φαρέτρα του Πάρι”, ήρθε η ώρα για να σας λύσουμε την απορία… Μπορεί οι ευρύτερες πολιτικές ζυμώσεις να συνεχίζονται, όπως και οι παρασκηνιακές συναθροίσεις μεταξύ των Χριστιανοδημοκρατών, των λαϊκών δεξιών και των αντιμνημονιακών, για τη δημιουργία του Πατριωτικού Δημοκρατικού Τόξου, αλλά στην προκειμένη περίπτωση, δεν συντρέχει τέτοιος λόγος… Οι Πάνος Σκουρλέτης και Νίκος Νικολόπουλος έχουν και οι δύο γενέθλια σήμερα, Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου, ενώ χθες έκλεισε

ένας χρόνο από την ίδρυση των Ανεξάρτητων Ελλήνων του Πάνου Καμμένου! Το δε κοινό τους, εκτός των αντιμνημονιακών, είναι η… ΤΟΥΡΤΑ που θα κόψουν απόψε και η γιορτή που θα κάνουν! Ξεχωριστά! Προς το παρόν τουλάχιστον…

Ημερολογιακές συμπτώσεις;;; ΚΙ όμως, ναι! Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο… Όπως, λοιπόν, το “Π” και “Η Φαρέτρα του Πάρι” σας παρουσίασαν από νωρίς το πρωί με αποκλειστικό θέμα, την έκπληξη που επιφύλαξαν οι συνεργάτες του κ. Νικολόπουλου στον ίδιο, για τα γενέθλια του, έτσι αναμένεται να έχει στη συνέχεια της ημέρας κάποιες παρόμοιες εκπλήξεις και ο κ. Σκουρλέτης από συνεργάτες, συγγενείς και φίλους του.

Για ότι άλλο τρέξει… σχετικά με τις εξελίξεις και το παρασκήνιο των αντιμνημονιακών ζυμώσεων ενόψει της δημιουργίας του Πατριωτικού Δημοκρατικού Τόξου, εμείς εδώ πρώτοι, όπως και η “Φαρέτρα του Πάρι…” από την ηλεκτρονική και την έντυπη σελίδα του ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ θα σας ενημερώσουμε, έγκυρα και έγκαιρα!!!

Από το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ και την Συντακτική Ομάδα, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους κ. κ. Καμμένο (και λοιπούς Αν.Ελ.), Νικολόπουλο και Σκουρλέτη!!!

Σχετικό θέμα:

Κουίζ: Τι ετοιμάζουν για απόψε οι Νικολόπουλος – Σκουρλέτης;

Keywords
Τυχαία Θέματα