Απειλήθηκαν ζωές από την τρομοκρατική επίθεση στο πολιτικό γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Του Γιάννη Βασιλακόπουλου – Γιώργου Μαρή

Θα σκοτώσουμε είπαν οι κουκουλοφόροι κατά την είσοδο τους στα γραφεία στην γραμματέα του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Σοβαρές ζημιές προκλήθηκαν στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στην οδό Γενναδίου, μετά από τρομοκρατική επίθεση από εφτά κουκουλοφόρους οι οποίοι πέταξαν έξω δύο υπαλλήλους του γραφείου και στη συνέχεια έριξαν βόμβες μολότοφ στα γραφεία.

Αμέσως στο σημείο κατέφθασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα που έθεσαν την φωτιά υπό έλεγχο πριν πάρει μεγάλες

διαστάσεις . Παρόλα αυτά στα γραφεία του δεύτερου ορόφου είχαν εγκλωβιστεί πολίτες οι οποίοι δούλευαν μέχρι εκείνη την ώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κουκουλοφόροι κατά την είσοδο αφού απείλησαν ότι θα σκοτώσουν, έβγαλαν βιαίως την γραμματέα του γραφείου απειλώντας και βρίζοντας, ενώ η ίδια τους πληροφόρησε ότι υπάρχει άλλο ένα άτομο μέσα στο γραφείο και έβγαλαν και αυτό έξω. Στη περιοχή βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, ενώ διενεργούνται έρευνες για την σύλληψη των δραστών και μέχρι αργά το βράδυ είχαν γίνει περισσότερες από δέκα προσαγωγές.

Τρομοκρατική επίθεση στο γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη – Άγνωστοι πέταξαν μολότοφ και γκαζάκια

The post Απειλήθηκαν ζωές από την τρομοκρατική επίθεση στο πολιτικό γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα