Απίστευτο! Σχολεία μαθαίνουν στα 5χρονα πώς να έρχονται σε οργασμό!

Μαζική διαμαρτυρία στην Γερουσία πραγματοποίησαν χιλιάδες γονείς στην Γερμανία όταν ανακάλυψαν τους οδηγούς σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης που είχαν μοιραστεί στα 5χρονα παιδιά τους μέσω του οποίου τους μάθαιναν πώς… να επιτύχουν οργασμό και πώς μπαίνει το προφυλακτικό.

Όλα ξεκίνησαν όταν πριν από λίγες ημέρες μοίρασαν σε νήπια σχολείου της Γερμανίας έναν οδηγό σεξουαλικής εκπαίδευσης με τίτλο «Από πού έρχεσαι;» το οποίο μέσω σκίτσων εξηγούσε στα παιδιά ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν για να φθάσουν σε οργασμό, αλλά και το πώς τοποθετείται το προφυλακτικό.

Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Spiegel, οι γονείς δεν ενοχλήθηκαν μόνο από τα σκίτσα αλλά και από τις περιγραφές που τα συνόδευαν. «Οταν αισθανθούν τόσο καλά, όσο δεν πάει παραπάνω, η Λίζα και ο Λαρς(πρωταγωνιστές του βιβλίου) έχουν φθάσει σε οργασμό. Ο κόλπος και το πέος αισθάνονται ωραία, και ζεστά» αναφέρει χαρακτηριστικά μια λεζάντα του οδηγού σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Το απίστευτο ζήτημα πήρε τέτοιες διαστάσεις που προκάλεσε την παρέμβαση μελών των γερμανικών κομμάτων. Οι χριστιανοκοινωνιστές μέσω του στελέχους τους Ντόροθι Μπάερ τόνισε πως «η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση πρέπει να συνοδεύει την ανάπτυξη των παιδιών, αλλά όχι να επιταχυνθεί». Η Μόνικα Γκρούτερς από τους Χριστινοδημοκράτες ανέφερε πως στην σεξουαλική διαπαιδαγώγηση δεν χρειάζεται να δείχνουμε περιττό ζήλο.
Ο συγκρκειμένος οδηγός σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης πρωτοεκδόθηκε το 1991 από τον εκδοτικό οίκο Loewe Verlag, ο οποίος όταν πρόεκυψε το θέμα, τώρα, τόνισε πως το βιβλίο δεν εκδίδεται πλέον καθώς είναι ξεπερασμένο και πρότεινε να αντικατασταθεί με ένα άλλο που ονομάζεται «Ήμουν στο στομάχι της μούμιας εγώ;».

Keywords
Τυχαία Θέματα