«Απόφαση ντροπής η καταδίκη μου» ισχυρίζεται ο Τσοχατζόπουλος (ΒΙΝΤΕΟ)

Τη σιωπή του μέσα από τις φυλακές του Κορυδαλλού σπάει για πρώτη φορά λίγες ημέρες μετά την καταδικαστική απόφαση εις βάρος του για ψευδή δήλωση πόθεν έσχες, με συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και στον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Άκης Τσχοχατζόπουλος.

Ο πρώην υπουργός σχολιάζοντας την απόφαση του δικαστηρίου μίλησε για απόφαση ντροπής, ενώ όπως σημείωσε ήταν μία υπόθεση που ρυθμίζεται πάρα πολύ εύκολα. Σημείωσε πως δεν είναι δυνατόν να καταδικάζεται με 7 χρόνια φυλάκιση

και δήμευση του σπιτιού του στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου για μη αναληθή δήλωση πόθεν έσχες, σημειώνοντας πως υπάρχει πρωτοφανές πρόβλημα στη Δικαιοσύνη.
Αναφορικά με τα εξοπλιστικά προγράμματα των Ενόπλων Δυνάμεων ο κ. Τσοχατζόπουλος διευκρίνισε πως κάποιοι προσπαθούν να κουκουλώσουν την υπόθεση και ασχολούνται αποκλειστικά με το τί έγινε το 2000, που όπως ισχυρίζεται “εμείς μετά από τρία χρόνια δουλειάς στο υπουργείο τότε, με τους συνεργάτες, τις ηγεσίες του Ναυτικού, των Ενόπλων Δυνάμεων και όλο τον κόσμο τον πολιτικό εν πάσει περιπτώσει της κυβέρνησής μας, διαμορφώσαμε μια πολιτική την οποία περάσαμε μέσα από το ΚΥΣΕΑ σε 4 συνεδριάσεις για να πετύχουμε αυτή την επένδυση στα ναυπηγεία, την οποία επένδυση στην τεχνολογία, τη μεταφορά και τη γνώση την οποία έχουμε ανάγκη να μπορούν οι Έλληνες να κατασκευάζουν μόνοι τους τα υποβρύχια που έχουμε τόσο ανάγκη”.
Δείτε περισσότερα στα βίντεο που ακολουθούν…



Keywords
Τυχαία Θέματα