Αποκρουστικές φωτό με τον Cavalli, την 20χρονη σύντροφό του και το σκύλο τους! Μην τρώτε όσο τις βλέπετε!

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli, συνελήφθη από τον φωτογραφικό φακό σε πολύ προσωπικές στιγμές χαλάρωσης, αλλά και καθόλου τιμητικές για τον ίδιο, με την… 20 ετών σέξι σύντροφό του, Lina Nilson και το σκύλο τους! Οι παρακάτω φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από paparazzi και απαθανατίζουν το ζευγάρι και το σκύλο στη… διακριτική θαλαμηγό του

Cavalli, θα σας κάνουν να σιχτιρίσετε για το… πού πάνε τα χρήματα αλλά και για τη ματαιοδοξία των σημερινών νεανίδων! Δεν πιστεύουμε πως υπάρχει έστω κι ένας που να θεωρεί ότι το νεαρό μοντέλο, είναι μαζί με το γνωστό σχεδιαστή για την ομορφιά, τον εσωτερικό κόσμο ή τις… σεξουαλικές του επιδόσεις!

Οι παρακάτω φωτογραφίες, θα σας κάνουν να… ανακατευτείτε. Είναι κάπως εμετικό, να βλέπετε ένα πανέμορφο κορίτσι 20 ετών να «είναι» με έναν παππού της ηλικίας του κ. Cavalli, απλά και μόνο για να γίνει διάσημο και να προβληθεί. Ειδικά οι φωτογραφίες με το κορίτσι που είναι σαν τα «κρύα τα νερά» να καθαρίζει με το λάστιχο τα… αλατισμένα αχαμνά και τον πισινό του γνωστού σχεδιαστή, τα οποία είναι ένα με το πάτωμα, θα σας γυρίσουν τα άντερα!

Δείτε τις φωτό:

Keywords
Τυχαία Θέματα