Απρόσμενη τροπή στο θρίλερ απαγωγής 25χρονου

Απρόσμενη τροπή πήρε το θρίλερ απαγωγής ενός 25χρονου, καθώς ενώ συνελήφθησαν οι δράστες, τα ίχνη του θύματος αγνοούνται…

Η υπόθεση έγινε γνωστή την Τετάρτη. Ο νεαρός είναι γιος επιφανούς γυναίκας γιατρού, η οποία ξεκίνησε την εργασία της τον Αύγουστο στο κέντρο της Αθήνας. Η μητέρα στην αρχή δεν ειδοποίησε την αστυνομία επειδή οι απαγωγείς την απειλούσαν και της ζητούσαν λύτρα 500.000 ευρώ για να αφήσουν ελεύθερο το γιο της.

Ωστόσο, ήρθαν τα πάνω κάτω όταν δέκα μέρες αργότερα η μητέρα αποφάσισε

να ενημερώσει την αστυνομία, όταν οι απαγωγείς προσπάθησαν να «αρπάξουν» και την ίδια. Μετά από έρευνες η ΕΛ.ΑΣ κατάφερε να εντοπίσει και να συλλάβει τους επτά απαγωγείς. Μάλιστα το σοκ για τη μητέρα του θύματος ήταν μεγάλο, αφού ο εγκέφαλος της απαγωγής, ήταν ένας 72χρονος άνδρας, στενός οικογενειακός φίλος, ο οποίος γνώριζε πως η γιαγιά του νεαρού είχε κερδίσει πρόσφατα το λαχείο.

Το έργο της ΕΛΑΣ συνεχίζεται, καθώς πλέον αναζητάει τον 25χρονο, ο οποίος αγνοείται, ενώ οι απαγωγείς αρνούνται να μιλήσουν, κάτι που κάνει τους αστυνομικούς να σκέφτονται πως ίσως ο νεαρός να έχει δολοφονηθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα