Αρχή, Μέσι και τέλος!

Η Μπαρτσελόνα μπορεί χωρίς τον Μέσι; Εάν λάβουμε υπόψη μας τον αγώνα της Τετάρτης στο «Καμπ Νου» η σωστή απάντηση είναι «όχι». Μέσα σε 52 λεπτά αγώνα η Μπαρτσελόνα δεν είχε καταφέρει να σκοράρει, ούτε καν να δημιουργήσει μια καλή φάση για γκολ.

Μάλιστα βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 στο 50ο λεπτό από την Παρί Σεν Ζερμέν με σκόρερ τον Παστόρε μετά από αντεπίθεση! Ο Μέσι πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και μέσα σε εννιά λεπτά κατάφερε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για

την ισοφάριση.

Στο 71ο λεπτό ο Αργεντινός με μια από τις γνωστές του «μπούκες», αναστάτωσε την άμυνα της Παρί. Η μπάλα κατέληξε στον Πέδρο, ο οποίος έκανε το 1-1, το οποίο και έδωσε στην Μπαρτσελόνα την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πώς έπαιξαν…
Η Μπαρτσελόνα είχε τον Μέσι στην αποστολή της αλλά ο Αργεντινός έμεινε στον πάγκο, με σκοπό να περάσει στον αγωνιστικό χώρο εάν χρειαστεί. Ο Αντριάνο ήταν βασικός, και μάλιστα σε θέση κεντρικού αμυντικού, για να καλύψει τις απουσίες των τραυματιών Πουγιόλ και Μασεράνο.

Από την άλλη πλευρά η Παρί Σεν Ζερμέν στην 11αδα της είχε τον Βεράτι, στη θέση του τιμωρημένου Ματουιντί. Ο Μπέκαμ –αυτή την φορά- δεν ήταν βασικός, αλλά στον πάγκο… Αντί του Άγγλου άσου αγωνίστηκε ο Μότα.

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm

Keywords
Τυχαία Θέματα