Αρχηγέ – Υπουργέ, ξηλώστε κυκλώματα εντός της Αστυνομίας τώρα…

Του Γιάννη Ντάσκα

Χθες, γράψαμε για το λαθρεμπόριο τσιγάρων που έκαναν αστυνομικοί των Δυτικών Προαστίων σε συνεργασία με κυκλώματα στα οποία μετείχαν και μέλη της Χρυσής Αυγής αλλά και άλλοι αφού τα κυκλώματα ως «οδηγό» είχαν το χρήμα.

Σήμερα ανακοινώθηκε από την Αστυνομία ότι σε έρευνα που έγινε στο Αστυνομικό Τμήμα της Νίκαιας βρέθηκαν κούτες από λαθραία τσιγάρα…

Πριν ένα μήνα περίπου αποκαλύψαμε τις φοβερές καταγγελίες του απόστρατου στρατηγού της Αστυνομίας Παναγιώτη Νάνη

για το «κόλπα» στο εσωτερικό των αστυνομικών υπηρεσιών της Λαμίας και τα κυκλώματα που προστατεύονται στην Κεντρική Ελλάδα. Ο κ. Νάνης εγγράφως κατήγγειλε προστασίες και απόκρυψη σοβαρότατων περιστατικών που αφορούσαν και τη συμμορία του Κόλλα και των άλλων Αλβανών δραπετών.

Ο απόστρατος στρατηγός κατήγγειλε ότι αστυνομικοί της Κεντρικής Ελλάδας κάλυπταν τη λεηλασία πανάκριβων οχημάτων αγροτών και άλλων πολιτών και τα οχήματα αυτά βρίσκονταν σε καλλιέργειες ναρκωτικών στην Αλβανία και σε Ρουμάνους πολίτες που τα αγόραζαν στο ένα πέμπτο της τιμής για τις δικές τους καλλιέργειες.

Και ω του θαύματος… Η Αστυνομία Κεντρικής Ελλάδας έκανε «τυχαία» μεγάλη επιτυχία. Έπιασε ένα κλεμμένο πανάκριβο τζιπ το οποίο ήταν κατάφορτο από ναρκωτικά και βρισκόταν στην κατοχή μια συμμορίας.Το τζιπ ήταν στα χέρια Αλβανών και ήταν από τις παρτίδες στις οποίες αναφερθήκαμε προ ενός μηνός…

Η αθλιότητα της Αστυνομίας της συγκεκριμένης περιοχής είναι ότι προσπαθεί να πείσει το πανελλήνιο ότι ηγετικό στέλεχος της συμμορίας είναι μια… 25χρονη που την έπιασαν καθώς έφευγε στην Αλβανία.

Καταφανώς καλύπτουν ηγετικά στελέχη των συμμοριών και πρέπει να παρέμβει άμεσα ο ίδιος ο Αρχηγός της Αστυνομίας Νίκος Παπαγιαννόπουλος. Τα ναρκωτικά πήγαιναν μέσω Λαμίας στην Κόρινθο σε εργοστάσιο όπου τα συσκέυαζαν σε εργοστάσιο… κρασιού και τα πωλούσαν με υπέροχες συσκευασίες στην Ευρώπη.

Η Αστυνομία της περιοχής προσπαθεί να μας πείσει ότι ηγετικό στέλεχος όλων αυτών ήταν η 25χρονη την οποία προφανώς «κάρφωσαν» και την έπιασαν ως αναλώσιμη για να συνεχίσει η Μαφία να δρα…

Επίσης τα περισσότερα μέλη είναι, λέει, στις φυλακές… Πόσο μυαλό χρειάζεται για να αντιληφθεί κανείς ότι γίνεται συγκάλυψη;

Γνωρίζουμε πολύ περισσότερα για την «πολιτική προστασία» που έχουν ορισμένοι στις αστυνομικές υπηρεσίες της περιοχής.

Το Σάββατο στο Παρασκήνιο», θα έχουμε μια μεγάλη αποκλειστική αποκάλυψη για κυκλώματα εντός Αστυνομίας γιατί ορισμένοι μυαλό δεν βάζουν ακόμα και όταν συνάδελφοί τους βρίσκονται στις φυλακές. Ελπίζουν προφανώς ότι δεν θα πιαστούν και αν συμβεί κάτι θα γλιτώσουν αναίμακτα και θα απολαύσουν τα βρόμικα πολλά χρήματα.

Πιάστηκαν όμως…

Keywords
Αναζητήσεις
στρατηγός νανης
Τυχαία Θέματα