Αρχίζει το ματς!

Aρχίζει σήμερα το πρωτάθλημα της Super League. Ενα πρωτάθλημα, που όπως -απ’ πολλούς λέγεται- αρχίζει με δύο φαβορί, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και με ένα ποδοσφαιρικό «αστέρι» τον Σαβιόλα.
Η αλήθεια είναι, ότι λόγω και της οικονομικής κρίσης, το φετινό πρωτάθλημα στερείται της αίγλης των προηγούμενων ετών. Οι ομάδες, εξαιρουμένου του Ολυμπιακού,

δεν έχουν προχωρήσει σε μεταγραφές, που έκαναν θόρυβο και το επίπεδο σε υλικό δεν είναι όπως των προηγούμενων ετών. Ωστόσο, φαίνεται ότι η «ψαλίδα» έχει κλείσει και υπάρχει η προοπτική να γίνουν σπουδαίες αναμετρήσεις, αφού οι δυναμικότητες των ομάδων είναι πολύ κοντά. Οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές και όλα είναι πιθανά.
Οι Πειραιώτες που πήραν τη χρονιά που πέρασε το νταμπλ, δείχνουν το απόλυτο φαβορί και την χρονιά που έρχεται. Εκαναν μεταγραφές ουσίας και ο Ολυμπιακός δείχνει αποφασισμένος να παίξει μπάλα, κάτι που δεν κατάφερε την περσινή αγωνιστική περίοδο.
Ο αντίπαλος που δείχνει να μπορεί να τον κοντράρει είναι ο ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη. Το ενδιαφέρον αυτής της κόντρας Βορρά – Nότου, είναι μεγάλο και τα μεταξύ τους παιχνίδια θα κρίνουν πολλά.
Ο Παναθηναϊκός μοιάζει να μένει πίσω, με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, αλλά παραμένει Παναθηναϊκός. Εκανε κάποιες μεταγραφές – κινήσεις που όμως δεν τον καθιστούν, τουλάχιστον στα χαρτιά, δυνατό αντίπαλο. Ομως πρόκειται για τον Παναθηναϊκό. Το βάρος της φανέλας μεγάλο, ενώ ο κόσμος θα είναι το ίδιο απαιτητικός, όπως κάθε άλλη χρονιά.
Οι νέες ομάδες που έρχονται στο προσκήνιο, είναι ο Απόλλωνας που επιστρέφει και πάλι στην μεγάλη κατηγορία και ο Παναιτωλικός, που παρουσιάζεται ότι ήρθε για να μείνει στην κατηγορία. Εντυπωσιακές μεταγραφές έκανε και ο ΟΦΗ. Ο Γκαλέτι με τα χρώματα των «Ομιλιτών», επιστρέφει στην Ελλάδα και υπόσχεται πολλές συγκινήσεις για τους Κρητικούς.
Τέλος, Ατρόμητος και Αστέρας, έχουν αρχίσει να καθιερώνονται στη συνείδηση των φιλάθλων ως υπολογίσιμες δυνάμεις.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής:

Σάββατο, 17 Αυγούστου 2013

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 19:15 NS2
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΒΕΡΟΙΑ 19:15 NS1
Π.Α.Ο.Κ. – SKODA ΞΑΝΘΗ 21:30 NS2

Κυριακή, 18 Αυγούστου 2013

ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΡΗΣ 19:15 NS4
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 19:15 NS2
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 19:15 NS7
Ο.Φ.Η. – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 19:15 NS3
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 21:30 NS1

Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2013

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 21:30 NS1

Keywords
Τυχαία Θέματα