Αργεντινή γίναμε!

Το τελευταίο διάστημα οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού κάνουν φιλότιμες προσπάθειες με σκοπό την απόκτηση ενός επιθετικού που θα κάνει τη διαφορά στη γραμμή κρούσης, όμως η έλλειψη ρευστού έκανε τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα απ όσο είναι στην πραγματικότητα.

Όπως όλα δείχνουν, όμως, η λύση βρέθηκε και μάλιστα πρόκειται για μία εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή, που μπορεί να αποτελέσει σημαντικό εργαλείο στα χέρια του Φάμπρι.

Ο

λόγος για τον 31άχρονο Αργεντινό επιθετικό Λουτσιάνο Φεγκερόα, με τον οποίο οι πράσινοι έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία και το μόνο που απομένει είναι να έρθει στην Αθήνα για να περάσει από εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Για την αξία του Φιγκερόα δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Είναι αυτό ακριβώς που ψάχνει ο Παναθηναϊκός, δηλαδή έναν φορ που να “σκοτώνει” μέσα στην αντίπαλη περιοχή και να σκοράρει με πολλούς τρόπους.

Ο “Λούτσο” τα έχει όλα αυτά, όμως υπάρχει ένα… “αλλά”. Αυτό έχει να κάνει με τους τραυματισμούς που βγάζει τα τελευταία χρόνια και δεν τον έχουν αφήσει να δείξει το ταλέντο του σε υψηλό επίπεδο.

Αν λοιπόν περάσει με επιτυχία τα ιατρικά τεστ και είναι σε κατάσταση να βοηθήσει είτε άμεσα είτε μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, τότε οι πράσινοι θα έχουν αποκτήσει φορ επιπέδου που πλησιάζει τον Σισέ.

Ποιος είναι ο Φιγκερόα

Ο Λουτσιάνο Φιγκερόα γεννήθηκε στις 31 Μαΐου του 1981 στην Αργεντινή, έχει όμως ιταλικό διαβατήριο (όπως πολλοί συμπατριώτες του) και αγωνίστηκε στο παρελθόν σε Ροζάριο Σεντράλ, Μπέρμιγχαμ, Κρουζ Αζούλ, Βιγιαρεάλ, Ρίβερ Πλέιτ, Τζένοα, Μπόκα Τζούνιορς και Έμελεκ.

Συνολικά μετρά πάνω από 110 γκολ με τις ομάδες του, ενώ έχει αγωνιστεί και 15 φορές με την Εθνική ομάδα της Αργεντινής έχοντας σκοράρει και εννέα γκολ!

Keywords
Τυχαία Θέματα