Άρης – Καϊσέρισπορ 0-0

Ισόπαλος με σκορ 0-0 αναδείχθηκε ο Άρης με την τουρκική Καϊσέρισπορ στο τέταρτό του φιλικό παιχνίδι στο Πράτο Αλό Στέλβιο της Ιταλίας και πιο δυνατό από τα μέχρι στιγμής που έδωσε κι έχοντας για κορυφαίο του τον Σωκράτη Διούδη.

Ο Μάκης Κατσαβάκης μπορεί να είδε τους παίκτες του να μην βρίσκουνε δίχτυα, με διάταξη 4-4-1-1, ωστόσο είδε τον διεθνή τερματοφύλακα με την Εθνική U19 να έχει εξαιρετική απόδοση φροντίζοντας να κατεβάσει ρολά ειδικά στην επανάληψη στο σουτ του Κλέιτον και στο τετ α τετ με τον Μπαϊράλ.

Ο Σερραίος

τεχνικός του Άρη δοκίμασε στο ξεκίνημα τον Τριανταφυλλάκο στην θέση του τραυματία Καπετάνου πίσω από την κορυφή της επίθεσης με τους Γιαννιώτα αριστερά και Καραγιάννη δεξιά να κάλυψαν τα δύο άκρα.

Ο Άρης είχε την πρώτη του ευκαιρία στο 7΄ με το σουτ του Ασλανίδη και την μπάλα να πέρασε λίγο έξω από την εστία της Καϊσέρισπορ που μέχρι το 20λεπτο δεν έγινε απειλητική.

Στο αμέσως όμως επόμενο λεπτό ο Άρης ήταν εκείνος που είχε την πιο μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι μετά την εξαιρετική συνεργασία που είχανε οι Παπαστεριανός, Σουνάς και Τριανταφυλλάκος.

Η πρώτη πιο σοβαρή απειλή για την εστία του Διούδη ήρθε στο 27΄ από το σουτ του Κλέιτον και την απόκρουση του διεθνή τερματοφύλακα του Άρη με το παιχνίδι μέχρι το τέλος του ημιχρόνου να είχε πολλά νεύρα και φάουλ αλλά όχι και κάποιο γκολ.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης στο 50΄ ο Γιαννιώτας βρήκε σε θέση οφ σάιντ τον Καζναφέρη με την Καϊσέρισπορ χωρίς ωστόσο να έχει γίνει απειλητική να έχει αρχίσει να ελέγχει τον αγώνα.

Στο 68΄ ο Διούδης είπε όχι στο δυνατό σουτ του Κλέιτον με μία καταπληκτική απόκρουση ενώ το νέο σουτ του Βραζιλιάνου στο 72΄ πέρασε λίγο έξω από την εστία του Άρη.

Και πάλι ο Διούδης τη φορά αυτή στο 74΄ τη φορά μετά από την κάθετη μπαλιά του Κλέιτον στον Μπαϊράλ τον κέρδισε στο τετ α τετ που είχανε αλλά και στο 87′.

Άρης (Μάκης Κατσαβάκης): Διούδης, Ηρακλής (57΄ Μαργαρίτης), Γιαννίτσης (69΄ Νταμαρλής), Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Παπαστεριανός, Ασλανίδης (69΄ Οικονομόπουλος), Τριανταφυλλάκος (64΄ Αγγελούδης), Γιαννιώτας (86΄ Ιγνατίδης), Καραγιάννης (46΄ Καζναφέρης), Σουνάς (46΄ Κανούλας).

Πηγή: sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα