Άστραψε και βρόντηξε ο Καμμένος!

Ποιος είδε τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων και δεν τον φοβήθηκε! Ο Πάνος Καμμένος σχολιάζοντας την απόφαση της αστυνομίας για απαγόρευση των δημόσιων συναθροίσεων έκανε λόγο για “πλήγμα για τη δημοκρατία”. Τόνισε δε ότι  ”έγινε για τη συγκέντρωση που είχαν προαναγγείλει οι Ανεξάρτητοι Έλληνες”.

Σε ανακοίνωσή του συνέχισε λέγοντας: “Η απαγόρευση της συναθροίσεως

η οποία αποφασίστηκε από την κυβέρνηση αποτελεί ουσιαστικά αναστολή διατάξεων του συντάγματος. Έγινε μόνο για την συγκέντρωση που είχαν προαναγγείλει οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και αποτελεί πλήγμα για την δημοκρατία”.

Ξεκαθάρισε δε ότι “με προσωπική μου εντολή αύριο το πρωί στις δέκα η ώρα θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων και η Διοικούσα Επιτροπή για να αποφασίσουμε πως θα απαντήσουμε”. Επεσήμανε ότι μίλησε με τον με τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και θα ενημερώσει και την Βουλή ‘’για αυτήν την παράνομη, αντισυνταγματική και πρωτοφανή απόφαση της κυβέρνησης, κατ’ εντολή της τρόικας και της κ. Μέρκελ, να απαγορεύσει στην χώρα που γέννησε την δημοκρατία τις δημόσιες συναθροίσεις’’.

Keywords
Τυχαία Θέματα