Αστρολογικές προβλέψεις για το Σάββατο

Κριός: Η τελευταία ερωτική σας περιπέτεια σας αποπροσανατόλισε εντελώς, Κριοί, με αποτέλεσμα να χάσετε τον εαυτό σας, χωρίς να το θέλετε. Τα πράγματα αλλάζουν, όμως. Εστιάστε στα σημαντικά, και αφήστε τα τελειωμένα συναισθήματα στο παρελθόν. Η επιρροή του Δία στα επαγγελματικά σας είναι καταλυτική. Επιτέλους, καταφέρνετε να υπερασπιστείτε τις θέσεις σας με πυγμή.

Ταύρος: Η έμφυτη επαναστατικότητά σας, σας ωθεί στην επιπολαιότητα, και πρέπει να της αντισταθείτε πάση θυσία. Οι ισορροπίες είναι λεπτές στις διαπροσωπικές

σας σχέσεις. Μην απογοητεύσετε όσους πίστεψαν σε σας. Σε φυσιολογικά επίπεδα η διάθεσή σας. Δεν είστε όμως για πολλά πολλά, κι αυτό πρέπει να το καταλάβουν όσοι σας πολιορκούν μανιωδώς.

Δίδυμος: Ο αυθορμητισμός σας συγκρούεται με τη λογική (τη δική σας και των άλλων), πράγμα που μπορεί να οδηγήσει σε μερικές λανθασμένες αποφάσεις. Δεν είναι κακό να συμβουλευτείτε εκείνους που εμπιστεύεστε, σχετικά με τις επόμενες κινήσεις σας. Άνοδος στα ερωτικά σας. Οι σωστές εξηγήσεις και η ευθύτητα πάντοτε αποδίδουν, όσο κοπιαστικές κι αν είναι.

Καρκίνος: Αρχίστε να ετοιμάζεστε για μια νέα είσοδο στη ζωή σας, που θα φέρει πλήθος συναισθηματικών και πρακτικών αλλαγών. Προσοχή, οτιδήποτε νέο στην αρχή ξενίζει, αλλά στην πορεία συνηθίζεται. Ο Κρόνος δίνει ώθηση στα επαγγελματικά σας και σας απαλλάσσει σταδιακά από την ηττοπάθεια και την απαισιοδοξία που σας προκάλεσαν κάποιοι επιτήδειοι.

Λέων: Το πρόγραμμά σας είναι ασυνήθιστα φορτωμένο, αυτό το διήμερο, αλλά ο κόπος που θα καταβάλετε, μόνο καλό πρόκειται να σας κάνει. Εστιάστε στο αποτέλεσμα και όχι στη διαδικασία (είτε πρόκειται για επαγγελματικά, είτε για αισθηματικά θέματα). Ηρεμία στο σπίτι, μετά από αρκετό καιρό. Κάντε ό, τι μπορείτε για να την παγιώσετε.

Παρθένος: Υπάρχουν περισσότερα στη ζωή απ’ όσα νομίζετε (ή θέλετε να πιστεύετε). Ανοίξτε τους ορίζοντές σας και αφήστε στους ανθρώπους που σας περιστοιχίζουν, το περιθώριο να σας εκπλήξουν. Η Αφροδίτη βελτιώνει σημαντικά την πορεία μιας ερωτικής σχέσης που φαίνεται να αξίζει. Μην τα παρατήσετε, όμως, στην πρώτη δυσκολία που θα ανακύψει.

Ζυγός: Διαχειριστείτε με προσοχή οποιοδήποτε νομικό ή γραφειοκρατικό θέμα έρθει στην επιφάνεια. Μπορεί μερικά πράγματα να μοιάζουν άνευ σημασίας, αλλά καλό είναι να τα τακτοποιήσετε πριν τα ξεχάσετε τελείως. Ένα καινούργιο φλερτ κάνει δειλά δειλά την εμφάνισή του στη ζωή σας, και απ’ ό, τι φαίνεται δεν σας περνάει αδιάφορο.

Σκορπιός Έχετε την υγεία σας υπό στενή παρακολούθηση αυτές τις μέρες. Μην αγνοήσετε κανένα σύμπτωμα που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, όσο απορροφημένοι κι αν είστε από τις άλλες δουλειές σας. Ένας φιλικός δεσμός που έμοιαζε να χαλαρώνει, αρχίζει πάλι να συσφίγγεται, και η εξέλιξη αυτή σας ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεση.

Τοξότης: Το σώμα σας λέει ναι, αλλά το μυαλό επιμένει στην άρνηση. Είστε σίγουροι πως έχετε καταλάβει από που προκύπτει αυτή η ασυμφωνία; Ο Άρης σας παροτρύνει να κινητοποιηθείτε και να ρισκάρετε, ακόμη κι αν οι πιθανότητες είναι εναντίον σας. Σε ομαλή τροχιά τα επαγγελματικά σας. Δεν είναι ανάγκη να προβείτε σε μεγαλόπνοες κινήσεις.

Αιγόκερως: Η οικονομική και επαγγελματική επιτυχία είναι πολύ σημαντική για εσάς τώρα, αλλά αυτός ο στόχος δεν μπορεί να αποτελέσει το λόγο για να στερείτε από τον εαυτό σας την χαρά και την διασκέδαση που έχει ανάγκη. Χαλαρώστε λίγο και ξεκολλήστε από τις εμμονές σας. Τα ερωτικά σας παίρνουν τα πάνω τους, με αργούς, όμως, ρυθμούς.

Υδροχόος: Αρκετή σημασία δώσατε στο τι θέλουν οι άλλοι ή στο τι νομίζετε πως θέλουν οι άλλοι. Καιρός να εστιάσετε στις δικές σας ανάγκες και να τις ικανοποιήσετε με κάθε πρόσφορο μέσο, ακόμη κι αν αυτό δυσαρεστήσει μερικούς. Ο Ερμής σας προκαλεί μια κάποια μελαγχολία, που όμως μπορεί και να σας ευεργετήσει κατά βάθος.

Ιχθύς: Η σχέση σας περνάει από μια ανώμαλη περίοδο, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν θα καταφέρει να επιβιώσει. Έχετε εμπιστοσύνη στις επιλογές σας, αλλά και στις δυνάμεις σας. Δώστε σε ένα πρόσωπο του κύκλου σας τη σημασία που έχει ανάγκη, ακόμα κι αν δεν αισθάνεστε πως αυτό σας χρειάζεται. Στην πορεία, μπορεί να διαψευστείτε. Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα