Μπάρμπα Γιώργη τι γνωρίζεις για την κομπίνα του Ρέστη και του ανηψιού σου;

Του Γιάννη Ντάσκα

“Κατά μάνα κατά κύρη, κατά …ανηψιό και νοικοκύρη” λέει με μικρή παράφραση ο λαός μας.

Η φράση μας ήρθε επειδή περιμέναμε εδώ και μερικές ημέρες από τον Γιώργη Σουφλιά κάθετη αντίδραση και εφόρμηση για τα όσα ακούγονται και γράφονται περί του ανηψιού του Στάϊκου.

Τι ακούγεται και τι γράφεται και από πότε;

Εδώ και ενάμιση μήνα, από όταν έβαλαν τον Βίκτωρα Ρέστη στη φυλακή για την Τράπεζα ,εμείς αποκαλύψαμε ότι χειρότερη ακόμα υπόθεση σε βάρος του είναι η δικογραφία για τον Υμηττό που σχημάτισε ο πασίγνωστος, ακέραιος και μακριά από κάθε πολιτικό κίνητρο Εισαγγελέας Ισίδωρος Ντογιάκος.

Κοντολογίς ο Ρέστης( ο οποίος ποιεί τη νήσσα στα ερωτήματά μας αν έχει κάνει ντηλ αποφυλάκισης με το γνωστό “Κέντρο Αποφυλάκισης Επωνύμων” του Ντακάπο) ονειρεύτηκε ότι εκείνος σε αντίθεση με τους προηγούμενους που τώρα είναι με ΙΣΟΒΙΑ στον Κορυδαλλό, μπορεί να φάει τον Υμηττό και να τον γεμίσει ονειρεμένα εμπορικά κέντρα με θέα τη…Μύκονο!

Για το κάνει αυτό συνέπραξε με τον ανηψιό του Γιώργη Σουφλιά και ειδικό επιστήμονα στις εργασίες γης Στάϊκο.

Τώρα αποκαλύπτεται(γράφουμε και εμείς σχετικά τις τελευταίες δυο ημέρες από το direct ότι ο Στάϊκος είχε πάρει για τα …έξοδα και τις εργασίες του ,όπως οι μελέτες κλπ όχι ένα και δυο αλλά 39 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή σε κανονικά λεφτά περίπου 14 δισεκατομμύρια.

Τρελά λεφτά δηλαδή για τα μέτρα του μπάρμπα Γιώργη Σουφλιά ,ο οποίος όταν ήταν μηχανικός 40άρης και του ζητούσαν στο γραφείο κάποιο μικροποσό για πορτοκαλάδες εξτρά απαντούσε:

“ Δεν έχω. Τι με πέρασες Ωνάση η Μποδοσάκη να έχω εκατομμύρια και δισεκατομμύρια;”

Με μια δουλειά ο ανηψιός πήρε τόσα δις. Και πότε τα πήρε; Όταν Υπουργός που έκανε κουμάντο στη γη ήταν ο θείος.

Γιατί τα έδωσε ο Ρέστης; Όχι βέβαια για την ψυχή της μάνας του. Αλλά θεώρησε ότι εκείνος μπορεί να κάνει το κόλπο σούπερ γκρόσο εκεί που οι άλλοι πήγαν με ισόβια. Γιατί είχε τον ανηψιό του Υπουργού (άσχετο: κάπου εκεί κοντά νομιμοποίησε το σούπερ “κονάκι” του και ο μπάρμπα Γιώργης.) και τα σκυλιά δεμένα. Η μπίζνα με τη γη θα ήταν πολλά-πολλά δις για Ρέστη , ανηψιό κλπ

Στο σκάνδαλο και γη του Δήμου Κρωπίας. Εκεί κολλάει το “κατά μάνα κατά κύρη…” της αρχης.

Στο σημερινό φύλλο του “Π” με τίτλο “ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΗΡΕ ΧΟΝΤΡΑ ΚΥΡ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ” αναφερόμαστε σε μια παρόμοια ,μικρότερης οικονομικής εμβέλειας, υπόθεση στην περίφημη Γαλάζια Ακτή του Δήμου Κρωπίας.

Όταν εκεί στην περιοχή γινόταν τόσο μεγάλη μπίζνα θα κολλούσαν σε μία μικρότερη να φάνε μια ακτή;
Περιμένουμε λοιπόν από τον μπάρμπα Γιώργη να κάνει μια αναλυτική δήλωση με τίτλο :

“ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ ΤΟΥ ΑΝΗΨΙΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΕΣΤΗ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ”

Θα επιμείνουμε στην υπόθεση αυτή μέχρι τελικής απάντησης και να αφήσουν τα ντηλ αποφυλάκισης προς το παρόν…

Keywords
Τυχαία Θέματα