Χρυσωρυχείο το… «βουνό»

Μπορεί να ανήκει στον στενό πυρήνα του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να κάνει business με το κράτος. Κάπως έτσι φαίνεται να σκέπτεται ο Βαγγελής Λιάπης διευθυντής του Διαγραμματειακού των ΑΝΕΛ.

Ο «γιατρός», όπως αποκαλούν οι καλά γνωρίζοντες το παρασκήνιο της Χαροκόπου, διαθέτει

εταιρία καθαρισμού «Άττικα Αέναη Καθαριστική» κάνοντας ουκ ολίγες δουλειές με το Δημόσιο, καθώς έχεις ως πελάτες το υπουργείο Εργασίας (ΙΚΑ Χαϊδαρίου, Νέου Κόσμου και Αγίας Παρασκευής), το υπουργείο Ανάπτυξης και το υπουργείο Παιδείας.

Μπορεί ο Πάνος Καμμένος να φωνάζει όπου βρεθεί και όπου σταθεί ότι η χώρα μας δεν πρέπει να παίρνει τα χρήματα από τα μνημόνια καθώς είναι τοκογλυφικά, αλλά το στέλεχος δεν έχει κανένα ενδοιασμό στο να τα «τσεπώνει».

Ο κ. Λιάπης αποτελεί χρόνια συνεργάτης του Πάνου Καμμένου από την εποχή της ΝΔ και μάλιστα ήταν από τους πρώτους που τον ακολούθησαν στο εγχείρημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Ακόμη, ήταν επί σειρά ετών στέλεχος της «γαλάζιας νεολαίας» με κεντρικό ρόλο επί προεδρίας του νυν ευρωβουλευτή Γιώργου Παπανικολάου. Στην ΟΝΝΕΔ ήταν γνωστός με το παρατσούκλι «βουνό».

Τελικά δείχνουν μην έχουν τελειωμό τα προβλήματα για τους Ανεξάρτητους Έλληνες…

Keywords
Τυχαία Θέματα