Δείτε τι λέει το ζώδιό σας για σήμερα

Κριός Μια μεγάλη αποκάλυψη σχετικά με τις πραγματικές προθέσεις ενός κοντινού σας προσώπου, σας περιμένει σήμερα, και καλά θα κάνετε να τη λάβετε σοβαρά υπόψη. Τελείωσαν οι δικαιολογίες, Κριοί. Δώστε περισσότερες ευκαιρίες σε ένα ειδύλλιο που πασχίζει να επιβιώσει. Μην το σαμποτάρετε άλλο, όσο μεγάλη κι αν είναι η απαισιοδοξία σας, αυτό το διάστημα.

Ταύρος Η Αφροδίτη καλλιεργεί πρόσφορο έδαφος για πρωτόγνωρες εμπειρίες σήμερα, επομένως η ευκαιρία για αλλαγή, που τόσο διακαώς ζητούσατε, είναι εδώ και σας ζητάει να την εκμεταλλευτείτε. Είστε σίγουροι πως νιώθετε έτοιμοι να προσπεράσετε μια

μακροχρόνια σχέση που τελείωσε πρόσφατα; Μην υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας, Ταύροι. Δεν είναι ανάγκη να εντυπωσιάσετε κανέναν με την πυγμή σας.

Δίδυμος Κρατήστε το βλέμμα σας στραμμένο στην καριέρα και στα επαγγελματικά πλάνα εν γένει, γιατί τα αισθηματικά σας δεν πρόκειται να καρποφορήσουν σήμερα, Δίδυμοι. Μην ξοδεύεστε χωρίς λόγο από δω κι από κει. Φυλάξτε τις δυνάμεις σας για την κατάλληλη στιγμή. Αλλαγή πλεύσης σε ένα οικογενειακό ζήτημα. Θα σας βγει σίγουρα σε καλό.

Καρκίνος Θα σπεύσουν πολλοί σήμερα να σας προσεγγίσουν ερωτικά, αλλά ελάχιστοι θα έχουν το θάρρος να σας πουν την αλήθεια για τις προθέσεις τους. Φλερτάρετε ελεύθερα, Καρκίνοι, αλλά κρατήστε πάντα μια επιφύλαξη για ό, τι ακούτε. Ο Πλούτωνας σας δίνει αυτό ακριβώς που χρειάζεστε στο επίπεδο των επαγγελματικών. Αξιοποιήστε τα μέσα που διαθέτετε, προσεκτικά.

Λέων Επιτέλους, οι συγκυρία σας βοηθάει να βρείτε την απάντηση σε ένα ερώτημα που σας βασάνιζε εδώ και καιρό. Μην εκπλαγείτε αν δεν είναι ακριβώς αυτή που περιμένατε. Τα νέα δεδομένα μπορούν να φανούν εξαιρετικά χρήσιμα. Δώστε περισσότερη σημασία στα λόγια των μεγαλύτερων, όποιοι κι αν είναι αυτοί. Μην βιαστείτε να απαντήσετε σε προκλήσεις.

Παρθένος Μια διαπροσωπική σχέση σας που σημαίνει πολλά, δοκιμάζεται με ιδιαίτερα σκληρό τρόπο, τώρα. Η μάχη είναι δική σας, Παρθένοι, γι’ αυτό μην αφήσετε κανέναν να πάρει πρωτοβουλίες που ανήκουν σε σας. Σταθερότητα στα οικονομικά σας. Κινηθείτε χωρίς άγχος, αλλά προσπαθήστε να αποφύγετε τις αυταπάτες, που εύκολα γεννάει η οικονομική άνεση.

Ζυγός Ο έρωτας μπορεί να έρθει από τα πιο απίθανα σημεία, επομένως είναι καλό να έχετε ανοιχτές τις πόρτες σας και τις κεραίες σας ενεργοποιημένες, Ζυγοί. Ο Δίας σας βοηθάει να υπερβείτε τον εαυτό σας σε ό, τι αφορά ορισμένα κωλύματα και ταμπού. Προσοχή στους Διδύμους σήμερα. Είναι ικανοί να κάνουν τα πάντα για να τραβήξουν την προσοχή σας.

Σκορπιός Ήρθε η ώρα να ηρεμήσετε, Σκορπιοί, και να αφήσετε την ενεργό δράση των ερωτικών, μέχρι τουλάχιστον να καταφέρετε να ανασυγκροτηθείτε. Μην εμπιστεύεστε άτομα που σας ζητούν πολλά χωρίς να σας παρέχουν την παραμικρή εγγύηση. Αλλαγές στα επαγγελματικά φέρνει ο Άρης. Η δημιουργική ένταση είναι μες στο πρόγραμμα και δεν πρέπει να σας ανησυχήσει.

Τοξότης Δώστε στον σύντροφό σας τον χώρο αλλά και το χρόνο που χρειάζεται για να εκφραστεί, όπως νομίζει. Η Αφροδίτη σας κάνει πιο υποχωρητικούς σήμερα, πράγμα που θα επιδράσει ευεργετικά στις πληγωμένες σας σχέσεις. Απαντήστε χωρίς φόβο σε ένα πνευματικό κάλεσμα που σας αφορά, απ’ όπου κι αν προέρχεται. Αρκετά παριστάνατε τους αδιάφορους.

Αιγόκερως Μην μπλέκετε τους φίλους με τα χρήματα, Αιγόκεροι, γιατί όποια κι αν είναι η εξέλιξη του πράγματος, θα βγείτε χαμένοι. Προσπαθήστε να διακρίνετε αυτό που πρέπει να κάνετε από εκείνο που μπορείτε να κάνετε, χωρίς ωστόσο να είστε υποχρεωμένοι. Τα επαγγελματικά σας παίρνουν τα πάνω τους μετά από μια ειλικρινή κουβέντα.

Υδροχόος Απ’ ό, τι φαίνεται, ο ερωτικός σας στόχος δεν είναι όσο εύκολος νομίζατε. Όποια κι αν είναι η στρατηγική σας, Υδροχόοι, έχετε σκεφτεί το ενδεχόμενο να δίνετε έναν χαμένο αγώνα; Δεν είναι αργά να υπαναχωρήσετε… Οι σχέσεις σας με έναν φίλο από τα παλιά αποκαθίστανται και δημιουργούν νέες προοπτικές, από κει που δεν το περιμένατε.

Ιχθύς Δεν υπάρχει ερωτική διεκδίκηση χωρίς ρίσκο, Ιχθείς. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε κίνηση, χωρίς να φοβάστε τις ενδεχόμενες επιπτώσεις της στη φήμη και την ψυχολογία σας. Τα πάντα είναι πιθανά. Αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη με Σκορπιούς, ειδικά μεγαλύτερους σε ηλικία. Η χημεία σας δεν είναι καθόλου καλή.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα