Δείτε τι λέει το ζώδιό σας για σήμερα, Δευτέρα

Κριός Η ανάγκη για συντροφικότητα γίνεται τώρα πιο έντονη από ποτέ, Κριοί, γι’ αυτό και θα πρέπει να εστιάσετε στις γνωριμίες ουσίας και όχι στο εύκολο φλερτ. Πάρτε τον εαυτό σας στα σοβαρά και ο σκοπός σας θα επιτευχθεί. Μη δίνετε σημασία σε λόγια που λέγονται απλώς για να λεχθούν, απ’ όπου κι αν προέρχονται.

Ταύρος Η σημερινή συγκυρία σας φέρνει πιο κοντά σε άτομα που σας ταιριάζουν πνευματικά, απομακρύνοντάς σας παράλληλα από τις κακές ή αχρείαστες επιρροές. Επιτέλους μαθαίνετε να μην ξοδεύεστε από δω κι από κει χωρίς

να υπάρχει λόγος. Η υπομονή που δείξατε σε ένα οικογενειακό θέμα ήταν ό, τι καλύτερο μπορούσατε να κάνετε και τώρα το καταλαβαίνετε.

Δίδυμος Ο Κρόνος σας βοηθάει να ανοιχτείτε σε νέους ανθρώπους και νέες καταστάσεις μετά από ένα μεγάλο διάστημα κλεισούρας και άρνησης. Μην αφήσετε τη διαφορετικότητα να σας φοβίσει. Προσοχή στις σπατάλες- ο οικονομικός παράγοντας είναι σημαντικός σήμερα και οι ισορροπίες εύθραυστες. Ο κίνδυνος να παρασυρθείτε σε κάτι περιττό είναι μεγάλος.

Καρκίνος Κάποιοι άνθρωποι δεν εμφανίζονται μέχρι να αισθανθούν ότι τους έχουμε πραγματικά ανάγκη. Είστε σίγουροι πως κάνατε ό, τι μπορούσατε για να προσελκύσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει; Ένα συναισθηματικό αδιέξοδο επιτέλους ανατρέπεται, δίνοντάς σας την ευκαιρία να εκφράσετε ελεύθερα τα συναισθήματά σας. Αυτό δε σημαίνει πως μπορείτε να βγείτε εκτός ελέγχου.

Λέων Η ικανότητά σας να συμβιβάζετε ανόμοιες καταστάσεις θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη σήμερα. Είναι στο χέρι σας να κάνετε υποφερτή μια δύσκολη συνύπαρξη και θα πρέπει να εξαντλήσετε τη δημιουργικότητά σας προς αυτή την κατεύθυνση. Η Αφροδίτη φέρνει νέο αέρα στα ερωτικά σας, ανανεώνοντας τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε το σεξ και την οικειότητα.

Παρθένος Παρθένοι, ψάχνετε για συντροφικότητα και κατανόηση σε λάθος μεριά. Έχει έρθει η ώρα να βάλετε τελεία σε μια ιστορία που δεν έβγαλε πουθενά και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα υπό διαφορετικούς όρους. Οτιδήποτε έχει να κάνει με γυμναστική και ευεξία είναι πολύ ψηλά στις προτεραιότητές σας σήμερα. Μην τα παρατήσετε με την πρώτη αναποδιά.

Ζυγός Μια δυνατή ανάμνηση σε συνδυασμό με τις πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά σας για τη νέα ζωή ενός παλιού σας έρωτα, θα σας ρίξει ψυχολογικά. Ρίξτε το βάρος στα επαγγελματικά σας σήμερα- είναι ο μόνος τρόπος για να ξεχαστείτε. Τα οικονομικά σας μπαίνουν επιτέλους σε ένα μονοπάτι ασφάλειας και σταθερότητας.

Σκορπιός Ξέρω πως αισθάνεστε την ανάγκη να μείνετε προσηλωμένοι στις επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει, αλλά-πιστέψτε με- πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε ένα διάλειμμα για να διαφυλάξετε την ψυχική σας ισορροπία. Τίποτα σπουδαίο δεν γίνεται σε μια μέρα, Σκορπιοί. Οι Ζυγοί και οι Τοξότες είναι οι μεγάλοι σας σύμμαχοι σήμερα. Μην τους γυρίσετε την πλάτη από εγωισμό.

Τοξότης Τοξότες, σταματήστε να ανακατεύεστε σε ζητήματα που δεν σας αφορούν! Το κάνατε και στο παρελθόν και το αποτέλεσμα ήταν ολέθριο, ανεξάρτητα από τις προθέσεις που είχατε. Εστιάστε στα δικά σας θέματα καλύτερα. Ο Δίας σας δίνει την ώθηση που είχατε ανάγκη (ίσως και λίγο περισσότερη) για να κάνετε τις αναγκαίες επαγγελματικές διεκδικήσεις.

Αιγόκερως Ξοδεύετε τόσο πολύ χρόνο φοβούμενοι μήπως η σχέση σας χαλάσει, που ξεχνάτε να τη ζήσετε όπως πρέπει. Χαλαρώστε λίγο, Αιγόκεροι και αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν. Δεν μπορείτε να ελέγχετε τα πάντα. Οι προκλήσεις στα επαγγελματικά διαδέχονται η μια την άλλη, αλλά καλό είναι να συνεχίσετε να τις αντιμετωπίζετε με την ίδια μετριοπάθεια.

Υδροχόος Η αφοσίωσή σας σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο είναι μάλλον υπερβολικά καλόπιστη, Υδροχόοι. Πονηρευτείτε λίγο, γιατί τα πράγματα δεν είναι όσο αθώα δείχνουν. Ο Ερμής σας δίνει τα κατάλληλα σήματα για να κινηθείτε σωστά. Δείξτε το καλό σας πρόσωπο σε κάποιον μεγαλύτερο που προσφέρει τη βοήθειά του, όποια κι αν είναι τα συναισθήματά σας γι’ αυτόν.

Ιχθύς Η πίεση που ασκείτε στον ερωτικό σας σύντροφο δεν θα βγάλει κάπου, Ιχθείς. Όποιος θέλει να φύγει, θα φύγει με ή χωρίς πίεση. Αφήστε τον ψυχολογικό πόλεμο στην άκρη και ασχοληθείτε με κάτι άλλο, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Θετικές οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σας. Εξετάστε το ενδεχόμενο μιας μεγάλης αλλαγής, που θα αποφέρει κέρδος.

Keywords
Τυχαία Θέματα