Δείτε τι λέει το ζώδιό σας για σήμερα, Δευτέρα

Κριός Το υψηλό αίσθημα ανεξαρτησίας είναι κάτι που δεν πρέπει να αφήσετε ανεκμετάλλευτο, σήμερα. Ήρθε ο καιρός να δείξετε στην πράξη ότι δεν χρειάζεστε την βοήθεια κανενός για να πετύχετε τους στόχους σας. Κυνηγήστε έναν μακροπρόθεσμο σκοπό, χωρίς ηθικούς ή άλλους ενδοιασμούς. Η συγκυρία ευνοεί μόνο τους αποφασισμένους και τους θαρραλέους.

Ταύρος Τα αισθήματά σας για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο φουντώνουν ολοένα και περισσότερο,

αλλά χρειάζεστε ένα σημάδι για να προχωρήσετε και να το διεκδικήσετε δυναμικά. Η Αφροδίτη σας το δίνει, αλλά το κουράγιο θα πρέπει να το βρείτε μέσα σας. Προσοχή στις συναναστροφές σας με Αιγόκερους. Δεν είναι οι ευκολότεροι συνομιλητές σήμερα.

Δίδυμος Οι εξελίξεις στα επαγγελματικά και τα προσωπικά είναι ραγδαίες, αλλά κάπου μέσα σ’ αυτό τον τυφώνα παραλείψατε να απολαύσετε το ταξίδι. Προσπαθήστε να ελαττώσετε λίγο τις ταχύτητές σας- δεν σας κυνηγάει κανείς. Ο Κρόνος σας δείχνει την κατεύθυνση προς την οποία πρέπει να κινηθείτε σε ό, τι αφορά τις νέες σχέσεις (κυρίως τις ερωτικές) που συνάπτετε.

Καρκίνος Είστε σίγουροι πως κάνατε ό, τι μπορούσατε για να διασώσετε μια σχέση, που δείχνει να κατακερματίζεται ; Όπως κι αν έχει το πράγμα, σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να επαναπροσεγγίσετε πρόσωπα που απομακρύνθηκαν και να δοκιμάσετε εκ νέου να τα κρατήσετε δίπλα σας. Σε καλή τροχιά τα οικονομικά σας σχέδια.

Λέων Η συμπεριφορά κάποιων στενών σας προσώπων (συγγενών ή φίλων) μοιάζει εντελώς ακατανόητη τώρα, αλλά όποια κι αν είναι τα συναισθήματά σας, δεν πρέπει να αντιδράσετε σπασμωδικά. Αφήστε ανοιχτό το ενδεχόμενο να καταλάβετε πολλά, αργότερα. Όποιος προσπαθεί να σας αλλάξει για να σας φέρει στα μέτρα του, δεν ανήκει πλέον στη ζωή σας.

Παρθένος Ο Δίας σας δίνει το κατάλληλο κίνητρο να κυνηγήσετε δυναμικά το συμφέρον σας, και η αλήθεια είναι πως ποτέ πριν δεν διαμορφώθηκαν τόσο ιδανικές συνθήκες για να πετύχετε τους ερωτικούς και τους επαγγελματικούς σας στόχους ταυτόχρονα. Ζητήστε τη συμβουλή των Καρκίνων σήμερα, και λάβετέ την σοβαρά υπόψη. Ξέρουν καλά τι σας λένε.

Ζυγός Τα πράγματα δεν είναι όσο απλά και αθώα φαίνονται, Ζυγοί. Προτού σας πιάσουν κορόιδα, εξετάστε προσεκτικά ποιούς έχετε δίπλα σας και πόσες συμπεριφορές έχετε παραβλέψει από καλή πίστη και ανωτερότητα. Εντάσεις στα ερωτικά σας, που μάλλον αποτελούν ένδειξη ενός βαθύτερου προβλήματος. Είναι σημαντικό να φανείτε ψύχραιμοι και να μην χάσετε το δίκιο σας με υστερίες.

Σκορπιός Τα ζητήματα καριέρας είναι ιδιαίτερα φλέγοντα σήμερα, γι’ αυτό οφείλετε να τους δώσετε την πρέπουσα προσοχή, όποια κι αν είναι η στάση σας απέναντι στις εξελίξεις. Παλέψτε μέχρι τέλους για να πετύχετε αυτό που θέλετε. Ο Ερμής σας δίνει την ευκαιρία να δείτε μια ερωτική σας ιστορία από άλλη σκοπιά, αλλάζοντας ενδεχομένως γνώμη γι’ αυτήν.

Τοξότης Τα ερωτικά σας φαίνονται επιτέλους να μπαίνουν σε μια τάξη, αλλά αυτό δεν πρόκειται να οδηγήσει πουθενά, αν εσείς οι ίδιοι δεν έχετε τακτοποιήσει τα συναισθήματά σας. Είστε σίγουροι ότι σας αντιπροσωπεύει η κατάσταση που διαμορφώνεται ; Η χημεία σας με τους Ζυγούς και τους Σκορπιούς βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο. Εκμεταλλευτείτε την.

Αιγόκερως Το μέτωπο των κοινωνικών σας επαφών είναι αυτό που σας απασχολεί περισσότερο απ’ όλα, σήμερα, μιας και οι σημαντικότερες εξελίξεις στη ζωή σας είναι θέμα δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας. Προσπαθήστε να δείξετε το καλό σας πρόσωπο, ακόμη κι αν αντιπαθείτε αρκετούς απ’ όσους συναναστρέφεστε. Άνοδος στα οικονομικά σας, μετά από μια μικρή περίοδο στερήσεων.

Υδροχόος Η συνεννόηση δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα, σήμερα, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να σας αποθαρρύνει, Υδροχόοι. Τα λόγια δεν είναι ο μόνος τρόπος να πείσετε κάποιον ότι έχετε δίκιο. Οι αλλαγές των επαγγελματικών σας δεν ανταποκρίνονται ακριβώς σ’ αυτό που είχατε στο μυαλό σας, αλλά σίγουρα είναι για καλό.

Ιχθύς Μην περιμένετε άλλο για να κάνετε αισθητή την παρουσία σας σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Ακόμα και η αποτυχία έχει περισσότερα να σας διδάξει από τη συνεχή αναμονή. Τολμήστε αυτό που φοβάστε, Ιχθείς. Ο Άρης δημιουργεί κλίμα εντάσεων στα επαγγελματικά, από το οποίο, ωστόσο, θα βγείτε κερδισμένοι, αν κρατήσετε τις αποστάσεις που πρέπει.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα