Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Παρασκευή

Διαβάστε τι λένε τα ζώδια για την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου:

Κριός

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα σχέσεις και γνωριμίες προκειμένου να προωθήσετε θέματα που έχουν σχέση με πνευματικές εργασίες, εμπόριο και δημόσιες σχέσεις. Μίλησε μαζί του για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Οργανωθείτε σωστά και με αρωγό την υπομονή και την επιμονή θα έχετε σε βάθος χρόνου τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Προσπαθήσετε να αναδείξετε τον καλύτερο σας εαυτό και ανανεώστε το ερωτικό

πάθος μέσα στη σχέση σας. Στον εργασιακό σας χώρο, κρατήστε χαμηλούς τους τόνους και μην αντιδράτε στις διάφορες καταστάσεις που θα συμβαίνουν γύρω σας, γιατί η ατμόσφαιρα θα είναι ηλεκτρισμένη και δεν πρέπει να πιέσετε και άλλο τα πράγματα.

Ταύρος

Στον αισθηματικό τομέα θα χρειαστεί να κάνετε λεπτούς χειρισμούς προκειμένου να ισορροπήσετε τις καταστάσεις. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα πρέπει να έχετε καθαρό μυαλό για να μπορέσετε να βάλετε τα σχέδια σας σε εφαρμογή και να γευτείτε την επιτυχία. Στον οικονομικό σας τομέα, θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να αυξήσετε τα εισοδήματα σας ή να πραγματοποιήσετε κάποια κερδοφόρα επένδυση. Τα τρέχοντα οικονομικά σας, αλλά και τα βαθύτερα συναισθηματικά σας, θα σας απασχολήσουν έντονα αυτήν την περίοδο. Τον περισσότερο καιρό θα είστε διπλωματικός και συμπαθητικός στους άλλους.

Δίδυμοι

Κάντε λίγο ακόμα υπομονή και τα πράγματα θα βρουν τον δρόμο τους σύντομα. Ξεκαθαρίστε με τον εαυτό σας πρώτα και μετά αποφασίζετε τι θα κάνετε. Προσπαθήστε τώρα με την Ανάδρομη Αφροδίτη να ξεκαθαρίσετε με τα προβλήματα που σας ταλαιπωρούν. Στην ερωτική σας ζωή, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα υπάρχουν έντονοι προβληματισμοί για την κοινή πορεία με το ταίρι σας.

Καρκίνος

Ήρθε η ώρα να αλλάξετε τα κακώς κείμενα στη ζωή σας, να κλείσετε ορισμένα κεφάλαια και να ανοίξετε καινούργια ,με πιο γερές βάσεις για το μέλλον. Οι εντάσεις και οι πιέσεις στον επαγγελματικό τομέα θα σας εκνευρίσουν και θα σας αγχώσουν. Στα αισθηματικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις καλό θα είναι να γίνετε πιο τρυφεροί με το ταίρι σας και να του εκφράσετε τα βαθιά σας συναισθήματα. Στα οικονομικά σας αποφύγετε να ρισκάρετε σε επενδύσεις και καινούργια ξεκινήματα γιατί δεν είναι κατάλληλες μέρες για τέτοιου είδους κινήσεις.

Λέων

Να βρίσκεστε σε εγρήγορση και καλό θα ήταν αυτήν την περίοδο να κρατάτε μυστικά τα σχέδιά σας. Αισθηματικά, όσοι ζείτε σε μια σχέση, το τελευταίο καιρό δοκιμάστηκε με τις πιο σκληρές μεθόδους, τώρα πια όμως θα νιώσετε σίγουροι και ήρεμοι με το πρόσωπο που αγαπάτε. Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας, κάντε ρεαλιστικά βήματα και αναθεωρήστε όπου χρειάζεται, σχέσεις και συνεργασίες. Αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με τον ερωτικό σας σύντροφο, φτάνοντας ακόμη και σε σκληρές συγκρούσεις. Αποφύγετε πολλές συνεργασίες και προσπαθήστε όσο μπορείτε να κινηθείτε μόνοι σας και να πετύχετε όλα αυτά που θέλετε.

Παρθένος

Ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα έλξη το ενδιαφέρον σας. Θα μπορέσετε να βάλετε ένα τέλος στις συνεχόμενες εντάσεις που είχαν καταβάλει τη ψυχολογία σας, το τελευταίο καιρό. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου τα άστρα προβλέπουν νέες γνωριμίες που θα σας τονώσουν την αυτοπεποίθηση. Οικονομικά, θα κάνετε ένα απολογισμό των κινήσεων που έχετε κάνει το τελευταίο καιρό και θα αποφασίσετε ότι, το χαρτοφυλάκιο σας χρειάζεται αναδιάταξη. Στον οικονομικό σας τομέα, συγγενείς, σπίτι, περιουσιακά, καθώς και διάφορες κοινωνικές υποχρεώσεις θα επιβαρύνουν το εισόδημα σας.

Ζυγός

Καλό θα ήταν βέβαια να μην προβείτε σε κινήσεις για λίγες ημέρες. Την προσοχή σας φαίνεται ότι αποσπά αυτή την περίοδο και η εργασία. Αν έχετε υπόψη σας να κάνετε κάποιο επαγγελματικό ταξίδι καλύτερα να το μεθοδεύσετε για την επόμενη εβδομάδα. Αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία τις καταστάσεις και με γνώμονα τη λογική αναζητήσετε τις σωστές λύσεις. Αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με τον ερωτικό σας σύντροφο, φτάνοντας ακόμη και σε σκληρές συγκρούσεις.

Σκορπιός

Θα προβληματιστείτε με ορισμένα άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον και θα χρειαστεί να τους στηρίξετε οικονομικά. Θα προκύψουν σημαντικές ευκαιρίες που αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά, θα πετύχετε την αναγνώριση που επιθυμείτε στο χώρο σας. Παρόλα αυτά σε πολλούς από εσάς θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που δεν θα πρέπει να χάσετε. Παρότι στους περισσότερους από εσάς οι ευκαιρίες μέσα από αξιόλογες προτάσεις εναλλάσσονται με ανατροπές, το μέλλον, σας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις. Χρήματα που σας οφείλουν καθυστερούν με αποτέλεσμα να αγχώνεστε και να χαλάει η διάθεση σας.

Τοξότης

Επανεξετάστε προσεκτικά τις όποιες τυχόν προτάσεις σας γίνουν, διαφυλάξατε τα κεκτημένα σας και μην παρασύρεστε από επαναστατικές, ριζοσπαστικές τάσεις. Μην υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας και μην δώσετε υποσχέσεις που θα είναι δύσκολο να τηρήσετε. Οι συνεργάτες σας θα είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν και να σας στηρίξουν στο έργο που έχετε αναλάβει. Στα οικονομικά σας, κάνετε μια συνετή διαχείριση των χρημάτων σας για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε με άνεση στις υποχρεώσεις σας.

Αιγόκερως

Θα σας απασχολήσει έντονα η επαγγελματική σας σταδιοδρομία και θα πρέπει να καταβάλλετε περισσότερες προσπάθειες για να καταξιωθείτε στο χώρο σας και να αναγνωριστεί η αξία σας. Θα σας απασχολήσουν, κάποιες παρελθοντολογικές υποθέσεις, που θα πρέπει να τις επιλύσετε άμεσα, για να μη σας ταλαιπωρήσουν ξανά. Περάστε περισσότερο χρόνο με αγαπημένα σα πρόσωπα. Περιορίστε όσο μπορείτε την όποια τάση θα έχετε να ξοδέψετε χρήματα για υπερβολικές διασκεδάσεις και άχρηστες αγορές γιατί αργότερα θα το μετανιώσετε

Υδροχόος

Στον ερωτικό τομέα τα δεδομένα είναι λίγο αντιφατικά. Στον ερωτικό σας τομέα οι δεσμευμένοι του ζωδίου, οι διαφορές των χαρακτήρων σας, οι αντικρουόμενες διαθέσεις σας και η φόρτιση από την καθημερινότητα, θα σας φέρουν προβλήματα. Στον οικονομικό σας τομέα, τα έσοδα σας θα αυξηθούν και θα μπορέσετε να κινηθείτε πιο άνετα. Τα άστρα προβλέπουν ότι το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε θέματα καριέρας και θα αρχίσετε να σχεδιάζετε τα επόμενα σας βήματα, για να ικανοποιήσετε τις υψηλές σας φιλοδοξίες. Τώρα που έχετε απελευθερωθεί από ανασταλτικές νοοτροπίες, μπορείτε να προχωρήσετε καλύτερα μπροστά.

Ιχθείς

Η επαγγελματική σας ζωή θα είναι στο προσκήνιο αυτό το διάστημα και θα σας απασχολήσει έντονα. Θα πετύχετε να υλοποιήσετε ορισμένους από τους στόχους σας και θα πάρετε τα πάνω σας. Οι ελεύθεροι αιφνίδιες θετικές αλλαγές θα παρουσιαστούν στα ερωτικά σας που θα σας ανεβάσουν την διάθεση και την ψυχολογία σας. Όσοι ασχολείστε με καλλιτεχνικά επαγγέλματα διανύετε μια εξαιρετική περίοδο καλλιτεχνικής έμπνευσης. Τα τρέχοντα οικονομικά σας, αλλά και τα βαθύτερα συναισθηματικά σας, θα σας απασχολήσουν έντονα αυτήν την περίοδο.

Πηγή: iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα