Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Παρασκευή

Διαβάστε τι έχουν να σας πούν τα ζώδια για την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου:

ΚΡΙΟΣ 

Το μυαλό σας σήμερα είναι ανοιχτό σε νέους τρόπους σκέψεις και προτάσεις που απευθύνονται στην επιθυμία να κάνετε κάτι καινούργιο. Σε αισθηματικά ζητήματα είστε γενναιόδωροι και πετυχαίνετε τους σκοπούς σας με ευκολία. Αν κάπου πρέπει να προσέχετε σήμερα, είναι στις συνεργασίες σας και στις συμφωνίες για οικονομικά ζητήματα γιατί οι παράλογες απαιτήσεις ίσως σας βγάλουν εκτός εαυτού.

ΤΑΥΡΟΣ 

Σήμερα,

ανοίγετε τους ορίζοντές σας όσον αφορά στα συναισθηματικά και οικονομικά θέματα. Σταλαγματιές ελπίδας έρχονται να ποτίσουν και τους δύο τομείς ενώ η παρουσία του Δία στους Διδύμους δείχνει ότι τα έσοδά σας θα αυξηθούν και πιθανόν θα προέρχονται από περισσότερες των μια πηγών. Κάποιες δοκιμασίες που αφορούν το σύντροφο έρχονται στο προσκήνιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Αν και φαίνεστε ξέγνοιαστοι και χαρούμενοι, κάποιες παρεξηγήσεις και αντιξοότητες σας έχουν κάνει να χάσετε την μπάλα και να προσπαθείτε να βάλετε το μυαλό σας στη θέση του. Ίσως κάποιες αποφάσεις τις πάρετε τελευταία στιγμή ενώ κάποια πράγματα που είχαν προγραμματιστεί να προσαρμοστούν σε νέα δεδομένα. Στον τομέα της εργασίας υπάρχει ένα μυστήριο που θα προσπαθήσετε να ξεδιαλύνετε.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη είναι θετική για να εργαστείτε σε χαλαρούς ρυθμούς και να κάνετε πράγματα που θα σχετίζονται με αθλητισμό, μάθηση και ευχάριστες δραστηριότητες. Κάποιες αντιπαραθέσεις με άτομα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος ίσως σας βάλουν στη διαδικασία να αποδεχτείτε ότι κάποιοι άνθρωποι δεν αλλάζουν και εσείς πρέπει να βρείτε έναν άλλο τρόπο επικοινωνίας μαζί τους.

ΛΕΩΝ 

Μπορεί κάποιοι να μην είναι συνεπείς στο λόγο τους και να τους ψάχνετε και να μη τους βρίσκεστε, ωστόσο έχετε πίστη στο καλό και εμπιστοσύνη τόσο στις δυνατότητες σας όσο και στις προοπτικές που σας ανοίγονται. Με τον Άρη στον 4ο ηλιακό οίκο ίσως προκύψουν κάποια φορολογικά ή νομικά ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και την ακίνητη περιουσία ενώ ένα θέμα υγείας συγγενικού προσώπου ίσως έχει κάποια έξαρση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Σήμερα, είστε ανοιχτοί στο να δεχτείτε βοήθεια από άτομα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος ενώ το σπίτι σας γίνεται εστία χαράς, μάθησης και ενθουσιασμού. Οικονομικά, ίσως βγείτε εκτός του προϋπολογισμού σας και χρειαστεί να ζητήσετε κάποια προκαταβολή από το μισθό σας ή πίστωση από κάποιο πρόσωπο. Η παρουσία της Αφροδίτης στον 12ο βελτιώνει τη γενική αίσθηση που έχετε για τη ζωή εκ των έσω.

ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή μέρα ευνοεί επαφές με πρόσωπα τα οποία περνάτε καλά ενώ πολύ πιθανόν να κάνετε κάποιες μετακινήσεις ή να ευχαριστηθείτε κάποια βόλτα με προσφιλή άτομα. Ένας εκνευρισμός είναι διάχυτος όσον αφορά σε οικονομικό-συναισθηματικά ζητήματα και θα ενοχληθείτε που κάποιος δεν κράτησε το λόγο του. Η κοινωνική ζωή εμπλουτίζεται με προτάσεις για ευτυχή γεγονότα. Οι γεννημένοι του 1979 θα κάνετε κάποιες μυστικές κινήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη

Keywords
Τυχαία Θέματα