Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Πέμπτη

Διαβάστε αναλυτικά τι λέει το ζώδιό σας για την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012: 

Κριός

Τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως τα σχεδιάζεις, αγαπητέ Κριέ, και σήμερα κάποιες εξελίξεις θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα που έχεις φτιάξει. Η εξυπνάδα σου όμως θα σε κάνει να προσαρμοστείς αναλόγως και να είσαι ευέλικτος, για να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τις ανατροπές.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Κριός, στα αισθηματικά σου τα πράγματα πάνε λίγο καλύτερα. Αν βρεις το χρόνο να ασχοληθείς με τον σύντροφό σου και να ακούσεις τα προβλήματά του, η μέρα μπορεί να αποτελέσει

μια νέα αρχή για τη σχέση σας. Κι αν η μοναξιά δεν λέει να φύγει από το πλευρό σου, μην απογοητεύεσαι, αφού γρήγορα θα συναντήσεις τον μεγάλο έρωτα της ζωή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Κριέ, δε χρειάζεται να βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για αλλαγές. Σκέψου καλά την όποια πρόταση ή την όποια ιδέα προκύπτει και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Τα οικονομικά σου επίσης θέλουν προσοχή, κυρίως όσο αφορά στα άσκοπα έξοδα.

Ταύρος

Πολλές καταστάσεις σε προβληματίζουν ιδιαίτερα, φίλε Ταύρε, γιατί ίσως τις βλέπεις πιο τραγικές απ’ όσο είναι. Καλό είναι σήμερα να χαλαρώσεις και να δεις όσα συμβαίνουν γύρω σου στις πραγματικές τους διαστάσεις. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να δώσεις και τις κατάλληλες λύσεις. Πάντως, η μέρα είναι ευνοϊκή για να διευθετήσεις αρκετά ζητήματα, που σε αγχώνουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ταύρε, αν δείξεις μια συνετή στάση και κυρίως καλή διάθεση απέναντι στο σύντροφό σου, θα μπορέσεις σήμερα να λύσεις αρκετά προβλήματα και να πας παρακάτω τον δεσμό σας. Αν είσαι αδέσμευτος, η περίοδος αυτή είναι καλή για να κάνεις μια νέα γνωριμία, το θέμα είναι να ξέρεις τι ζητάς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Ταύρος, η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά και, αν βάλεις ένα καλό πρόγραμμα, οι καθημερινές σου υποχρεώσεις δεν θα σε αγχώνουν τόσο πολύ. Τα οικονομικά σου έχουν ξεφύγει λίγο και καλό είναι να επαναφέρεις τις ισορροπίες, για να μην χάσεις την μπάλα.

Δίδυμοι

Το άγχος που αισθάνεσαι τον τελευταίο καιρό, αγαπητέ Δίδυμε, σε έχει βγάλει από το πρόγραμμά σου και σε έχει οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις, που δεν φέρνουν κανένα αποτέλεσμα. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ηρεμήσεις και να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά. Έτσι, θα βάλεις ένα πρόγραμμα στις υποχρεώσεις σου και θα μπορέσεις να πάρεις λογικές και σωστές αποφάσεις. Μίλησε με τα δικά σου άτομα και βρες μαζί τους λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Δίδυμε, εκμεταλλεύσου αυτήν την Πέμπτη για να έρθεις πιο κοντά στον άνθρωπό σου και να μιλήσετε για όσα σκέφτεσαι. Όχι μόνο τα αρνητικά, αλλά και τα θετικά. Κι αν κάνεις ακόμη παρέα μόνο με την μοναξιά, η μέρα θα σε βοηθήσει να κάνεις την κίνησή σου προς το άτομο που σε ενδιαφέρει και να απαλλαγείς μια και καλή από την αρνητική παρουσία της.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Δίδυμος, σήμερα στη δουλειά σου θα μπορέσεις να τα κ

Keywords
Τυχαία Θέματα