Δείτε τι λένε τα ζώδια για το Σάββατο

Διαβάστε τι σας κρύβουν τα ζώδια για το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου σε όλους τους τομείς:

Κριός

Οι ευκαιρίες που θα έχεις σήμερα, φίλε Κριέ, με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στο ζώδιο της Παρθένου, θα είναι πάρα πολλές. Πρέπει να κινηθείς πολύ γρήγορα και έξυπνα, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία γρηγορότερα. Οι δυνατότητές σου είναι πολλές και ο δυναμισμός σου χτυπάει κόκκινο. Φρόντισε να καταστρώσεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα, για να θέσεις σε εφαρμογή τις προσδοκίες

σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, μην κάνεις συζητήσεις που θα φέρουν εντάσεις και φασαρίες. Βγάλε τον ερωτισμό που σε χαρακτηρίζει στο σύντροφό σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Αν ακόμη ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, άνοιξε τα μάτια σου γιατί υπάρχουν πολλά άτομα γύρω σου που θα ήθελαν να συνάψουν σχέση μαζί σου, αλλά η απόμακρη συμπεριφορά που έχεις, δεν τους το επιτρέπει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου σήμερα θα έχεις αρκετό φόρτο και η πίεση θα σε εκνευρίζει αρκετά, αγαπητέ Κριέ. Κάνε κουράγιο, γιατί μπορείς με σταθερά βήματα να φτάσεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Φρόντισε να κάνεις αρκετή οικονομία.

Ταύρος

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, υπάρχει κίνδυνος να έρθεις σε αντιπαραθέσεις με άτομα που δεν πρέπει. Έχεις εκνευρισμό για κάποια πράγματα που παραμένουν σε στασιμότητα. Φρόντισε να κάνεις αισιόδοξες σκέψεις και μην ξεχνάς ότι η Σελήνη σήμερα πραγματοποιεί θετική όψη με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη από τον φιλικό Καρκίνο και σε ευνοεί ιδιαίτερα. Με λίγη παραπάνω προσπάθεια, μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Κατάστρωσε μεθοδικά το πρόγραμμά σου και να ξέρεις ότι το μέλλον απλώνεται μπροστά σου πολλά υποσχόμενο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, αγαπητέ Ταύρε, και να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά μαζί του, γιατί με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς έχεις κουραστεί ψυχικά. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να θυμάσαι πως αυτή η περίοδος θα φέρει ένα άτομο, που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ όμορφα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Ταύρος, σήμερα οι συνεργασίες και γενικότερα τα καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να μην κάνεις κινήσεις που σε οδηγούν σε έξοδα και περιόρισε όσο το δυνατόν περισσότερο τις καθημερινές, καταναλωτικές σου ανάγκες.

Δίδυμοι

Τη σημερινή ημέρα, φίλε Δίδυμε, θα διακρίνεσαι από μεγάλη οργανωτικότητα και θα μπορέσεις να βάλεις σε μια σειρά πολλά θέματα, που σε άγχωναν στο παρελθόν. Οι αποδόσεις σου θα είναι πολύ καλές. Η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη και θα είσαι σε θέση να διευθετήσεις και να λύσεις ενδεχόμενα οικογενειακά προβλήματα. Κάποιες ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, κοίτα να τις εκμεταλλευτείς, γιατί θα σου επιτρέψουν να υλοποιήσεις σχέδια που έχεις για τ

Keywords
Τυχαία Θέματα