Δείτε τι λένε τα ζώδια της Τετάρτης

Κριός Αν συνεχίσετε την προσπάθειά σας να κάνετε τους άλλους να σκέφτονται όπως εσείς, θα αποτύχετε παταγωδώς, Κριοί. Αποδεχτείτε τη διάσταση προσωπικοτήτων και απόψεων και συμβιβαστείτε με την πραγματικότητα. Θα σας ικανοποιήσει περισσότερο απ’ ό, τι νομίζετε. Αλλαγή πλεύσης στα ερωτικά σας- ο στόχος σας παύει να είναι ένα συγκεκριμένο άτομο.

Ταύρος Συζητήστε αυτά που σας απασχολούν, μόνο με τα κοντινά σας πρόσωπα, Ταύροι. Τα κοινωνικά ανοίγματα είναι εντελώς περιττά αυτή την περίοδο, πράγμα

που βαθιά μέσα σας το γνωρίζετε ήδη. Ο Άρης οξύνει τα πνεύματα στο πλαίσιο της ερωτικής σας σχέσης, αλλά αυτή η ένταση είναι κάτι που χρειαζόσασταν από καιρό.

Δίδυμος Μια μέχρι πρότινος χαλαρή σχέση αποκτά διαφορετικό χαρακτήρα, χωρίς να το περιμένετε, κι αυτή η εξέλιξη ενδέχεται να προκαλέσει αρκετές συγκρούσεις. Βεβαιωθείτε ότι ξέρετε τι κάνετε, πριν συναινέσετε σε μια αμετάκλητη αλλαγή. Το έδαφος των οικονομικών σας είναι κάπως ασταθές τώρα. Αποφύγετε τα περιττά έξοδα, μέχρι να αισθανθείτε ασφαλείς.

Καρκίνος Σήμερα πρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο απ’ το συνηθισμένο στην οικογένεια, Καρκίνοι. Η Σελήνη έχει ταράξει αρκετά τις ισορροπίες στις σχέσεις σας με συγγενείς και στενούς φίλους, αλλά είναι στο χέρι σας να βρείτε τη χρυσή τομή και να τις επαναφέρετε στην αρχική τους μορφή. Έχετε από κοντά έναν ιδιαίτερο Τοξότη.

Λέων Λέοντες, το ξέρουμε ότι δεν αντέχετε τις πολλές υποδείξεις, ειδικά όταν γίνονται από υπεροπτικά άτομα, αλλά σήμερα καλά θα κάνετε να πάτε με τα νερά εκείνου που θα σας τις κάνει. Μερικές φορές, η παθητικότητα μόνο θετικά αποτελέσματα φέρνει σε βάθος χρόνου. Βελτίωση των ερωτικών σας- μην πέσετε στις παγίδες του παρελθόντος.

Παρθένος Ο χρόνος και ο κόπος που επενδύετε στη δουλειά σας, θα αποδώσουν σύντομα καρπούς, παρ’ όλες τις δυσοίωνες προβλέψεις μερικών επιτήδειων. Εστιάστε σε ό, τι μπορείτε να κάνετε, Παρθένοι, και όχι σ’ αυτό που σας λένε οι άλλοι ότι θα μπορούσατε να κάνετε. Η Αφροδίτη αναθερμαίνει τις σχέσεις σας με έναν παλιό έρωτα.

Ζυγός Δεν είναι πάντα υποχρέωση των άλλων να διατηρούν σε αρμονία τις σχέσεις τους μαζί σας, Ζυγοί. Τελευταία, περιμένετε τα πάντα από τους άλλους κι αυτό μόνο σε καλό δεν πρόκειται να σας βγει. Η δυναμική, ωστόσο, που σας δίνει ο Δίας, συντελεί στην ανατροπή της κατάστασης. Ομαλά τα πράγματα στα επαγγελματικά σας.

Σκορπιός Σήμερα, Σκορπιοί, έχετε πολλά πράγματα να φέρετε εις πέρας, αλλά πολύ λίγο χρόνο για να ανταποκριθείτε σωστά στις υποχρεώσεις σας. Η βοήθεια που σας προσφέρουν Κριοί και Ταύροι είναι κάτι στο οποίο μπορείτε να υπολογίσετε. Ανεξάρτητα από τα όσα σας λέει ένα αγαπημένο πρόσωπο, εσείς πρέπει να μείνετε μαζί του μέχρι τέλους.

Τοξότης Η επιφυλακτική στάση που κρατάτε απέναντι στον έρωτα, είναι συμφέρουσα αρχικά, αλλά στην πορεία θα σας βυθίσει σε μια μέτρια συναισθηματική κατάσταση, που δεν θα σας φτάσει στο σημείο που θέλετε. Το ρίσκο είναι αναπόφευκτη συνθήκη, Τοξότες, πάρτε το απόφαση. Η Αφροδίτη εξομαλύνει τη σχέση σας με ένα πρόσωπο μεγαλύτερης ηλικίας.

Αιγόκερως Η ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σας και ένα πρόσωπο του στενού σας κύκλου είναι ένδειξη καταπιεσμένων συναισθημάτων, και πλέον το μυρίζεστε κι εσείς. Η κατάσταση δεν πρόκειται να αλλάξει, αν δεν εκτεθείτε στα μάτια του άλλου, Αιγόκεροι. Προσοχή σε όσα λέγονται μέσω μηνυμάτων (σε κινητά, facebook κ.τ.λ). Βεβαιωθείτε ότι απευθύνεστε στο σωστό πρόσωπο.

Υδροχόος Είναι ζωτικής σημασίας να κρατηθείτε στο ύψος σας και να αποφύγετε κάθε επικοινωνία (με δική σας πρωτοβουλία) με το άτομο που σας απογοήτευσε. Αδιαφορήστε τώρα και θα εντυπωσιαστείτε με τον τρόπο που η περιφρόνησή σας θα το προσελκύσει. Άνοδος στα οικονομικά σας, χάρη στην επίδραση του Ποσειδώνα στις γενικότερες δραστηριότητές σας.

Ιχθύς Επιτέλους, ένα απροσδόκητο πρόσωπο σας δίνει το ερέθισμα που χρειάζεστε για να ανοίξετε την καρδιά σας και να αφήσετε συναισθήματα να βγουν και να μπουν από και σε αυτήν. Η διαδικασία δεν θα είναι εύκολη, αλλά θα αξίζει τον κόπο. Δείξτε υπομονή απέναντι σε εκείνους που είτε αδυνατούν, είτε αρνούνται να καταλάβουν κάτι με την πρώτη. Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα