Δέκα διάσημες «μπόμπες» πριν και μετά την πλαστική στήθους! (ΦΩΤΟ)

Η αλήθεια είναι πως το πληθωρικό γυναικείο στήθος, αποτελούσε ανέκαθεν το σύμβολο της θηλυκότητας, του sex appeal και της σαγήνης, ενώ πάντα οι… χυμώδεις γυναίκες αποτελούσαν τον διακαή πόθο όλων των ανδρών! Για το λόγο αυτό, όλο και περισσότερες γυναίκες, οι οποίες είναι απογοητευμένες με το στήθος τους, αποφασίζουν να επισκεφθούν τον πλαστικό χειρούργο για να τις… ενισχύσει! Το μοναδικό πρόβλημα, είναι ότι οι επεμβάσεις αυτές, κοστίζουν το… κατιτίς τους και δεν είναι λίγες οι γυναίκες που όσο κι αν το θέλουν, δυσκολεύονται ή αδυνατούν να προβούν σε αυτές. Για το λόγο αυτό, αν και εφόσον γίνουν ποτέ διάσημες και λύσουν έτσι το οικονομικό τους πρόβλημα, προβαίνουν στις διορθώσεις όποιων ατελειών δεν μπορούσαν να υλοποιήσουν προηγουμένως! Σας παρουσιάζουμε ορισμένες γνωστές κούκλες του διεθνούς Life Style, οι οποίες υπέφεραν από το… ανύπαρκτο στήθος τους, ωστόσο όταν έγιναν… «μεγάλες και τρανές», έκαναν ό,τι δεν είχαν κάνει ως τότε, εκτοξεύοντας τη δημοτικότητά τους ακόμα περισσότερο!

Η Heidi Montag «άλλαξε»το μέγεθος του σουτιέν της από 32A σε 32C, δηλώνοντας πως είχε κουραστεί κάθε της αγόρι της, να έχει μεγαλύτερο στήθος από την ίδια!

Η Tila Tequila, που κατέκτησε τον τίτλο του πιο καυτού Cyber Girl της Ασίας, ομολογουμένως ανέβηκε πολύ στην υπόληψή μας…

Η Aisleyne Horgan-Wallace, η Βρετανίδα σταρ του Big Brother το 2009, μολονότι δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα, επέλεξε να μπει στην κατηγορία… «Ε» αλλά και ακόμα περισσότερο στις καρδιές μας!

Δείτε τις υπόλοιπες εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα