«Δεν είναι καλός στο σεξ ο Άντονι Γουάινερ», δηλώνει η διαδικτυακή φίλη του βουλευτή

Λάτρης του διαδικτυακού σεξ φαίνεται πως είναι ο Άντονι Γουάινερ, ο οποίος δυο χρόνια μετά το σκάνδαλο που του κόστισε τη θέση του στο Κογκρέσο έρχονται στο φως νέες «πιπεράτες» λεπτομέρειες.

O 48χρονος υποψήφιος δήμαρχος της Νέας Υόρκης παραδέχθηκε χθες ότι έστειλε το συγκεκριμένο υλικό, με φωτογραφίες αλλά και κείμενο, σε μία γυναίκα που γνώρισε διαδικτυακά, όπως γράφει το Associated Press.

Ο Γουάινερ, που βρισκόταν ψηλά στις περισσότερες δημοσκοπήσεις των αντιπάλων του, αντιμετωπίζει και πάλι την οργή της κοινής γνώμης, μετά από δύο χρόνια προσπάθειας να αποκαταστήσει την εικόνα του ως σύζυγος και αξιοπρεπής πολιτικός. Ήδη, τρεις άλλοι υποψήφιοι έχουν ζητήσει να εγκαταλείψει τον προεκλογικό αγώνα.

Το σκανδαλοθηρικό σάιτ The Dirty που έκανε την αποκάλυψη, φιλοξενεί τις δηλώσεις μίας νεαρής που υποστηρίζει ότι άρχισε να επικοινωνεί με τον Γουάινερ στα 22 της το περασμένο καλοκαίρι και επί έξι μήνες, δηλαδή μετά το τέλος της προηγούμενης υπόθεσης.

Η Νικ Ρίτσι που έβγαλε στη φόρα το σκάνδαλο, εξομολογείται πως η διαδικτυακή φίλη του βουλευτή είχε παράπονα, καθώς όποτε έκανε τηλεφωνικό σεξ μαζί του εκείνος εκσπερμάτωνε γρήγορα με αποτέλεσμα να μην το απολαμβάνει η ίδια.

Η Νικ Ρίτσι δίνει για πρώτη φορά συνέντευξη μετά το σκάνδαλο που βγήκε στη φόρα και δηλώνει πως η εν λόγω γυναίκα της είπε πως «δεν είναι καλό το σεξ με τον Άντονι Γουάινερ, αφού τελειώνει μέσα σε 30 λεπτά»

Keywords
Τυχαία Θέματα