Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας 25 Ιουνίου

Κριός

Υπάρχουν καλές πιθανότητες να αποκομίσετε κρυφά οφέλη από μια υπόθεση που δεν σας γέμιζε καθόλου το μάτι. Μην βιαστείτε να τα ανακοινώσετε στον πρώτο τυχόντα- κάποια πράγματα καλύτερα να μένουν μεταξύ λίγων και εκλεκτών.

Τα ερωτικά απαιτούν ρεαλισμό αυτή την περίοδο. Μην αφήνετε πράγματα στην τύχη και μη φαντασιώνεστε καταστάσεις απλώς για να νιώσετε καλύτερα.

Ταύρος

Ο Άρης στέλνει μια καλή επαγγελματική ευκαιρία αλλά εσείς φαίνεστε να είστε κολλημένοι συναισθηματικά στην τωρινή σας εργασιακή κατάσταση.

Μην καταπιέζετε τον εαυτό σας, κοιτάζοντας το συμφέρον σας δεν προδίδετε κανέναν (που δεν σας έχει προδώσει ήδη).

Συγκρούσεις στα οικογενειακά, που εντείνονται εξαιτίας εξωτερικών παρεμβάσεων. Μην αφήνετε άσχετους να μπλέκονται στα πόδια σας.

Δίδυμος

Κάποιος θέλει να σας κουβαληθεί στο σπίτι αλλά δεν είστε σίγουροι αν πρέπει να τον σπιτώσετε σ’ αυτή τη φάση. Ξεχάστε όμως τα πρέπει και σκεφτείτε τι θέλετε πραγματικά εσείς.

Η ηρεμία της κοινωνικής σας ζωής είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόσασταν. Εκμεταλλευτείτε το χρόνο που σας δίνεται για να κάνετε μια χρήσιμη ενδοσκόπηση.

Καρκίνος

Η επίδραση του Κρόνου σηματοδοτεί κάποιες αλλαγές στα οικονομικά, που μάλλον θα είναι προς το καλύτερο. Δεν είστε υποχρεωμένοι να δίνετε αναφορά για λεπτά ζητήματα σε όσους την ζητούν, οπότε κρατήστε για τον εαυτό σας ό, τι δεν πρέπει να ακουστεί παραέξω.

Το φλερτ σας, σας φορτίζει αλλά έχει τον τρόπο να σας μαλακώνει στο τέλος. Απολαύστε ό, τι δεν μπορείτε να αποφύγετε.

Λέων

Τα ερωτικά σας βελτιώνονται άρδην ενώ κάποιοι φίλοι σας βιώνουν απανωτές απογοητεύσεις. Σταθείτε τους όσο πρέπει, χωρίς όμως να μειώνετε την επιτυχία και την καλοτυχία σας για να προστατεύσετε τους εγωισμούς τους.

Ο Άρης ευνοεί τις διενέξεις στο επαγγελματικό περιβάλλον αλλά τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Αν μια έκρηξη δεν γινόταν τώρα θα γινόταν κάποτε.

Παρθένος

Αυτός που σας κοντράρει συνέχεια δεν το κάνει επειδή απαραίτητα σας αντιπαθεί. Το πιο πιθανό είναι ότι σας γουστάρει. Ερευνήστε τα σημάδια προσεκτικά και θα δείτε ότι η συγκεκριμένη εμμονή έχει μόνο μια εξήγηση.

Σε ό, τι αφορά τα επαγγελματικά έχετε το νου σας στα μακροπρόθεσμα σχέδια και όχι στις βραχύβιες επιδιώξεις.

Ζυγός

Τα επικοινωνιακά προβλήματα με τους Διδύμους είναι πολλά, αλλά από την άλλη δεν είναι τυχαίο που μόνο με αυτούς αισθάνεστε την ανάγκη να επικοινωνήσετε στην παρούσα φάση. Δουλέψτε τη σχέση σας χωρίς να την ζορίσετε υπερβολικά.

Άνοδος στα επαγγελματικά και τα οικονομικά- οι σωστές σας επιλογές ανταμείβονται ακόμη και καθυστερημένα.

Σκορπιός

Όσο δύσκολος κι αν είναι ο αποχωρισμός, πρέπει να προχωρήσετε μπροστά χωρίς να κοιτάξετε πίσω. Ήρθε η ώρα να αποδείξετε στον εαυτό σας ότι πράξατε το σωστό.

Η Αφροδίτη προκαλεί κάποιους απροσδόκητους δεσμούς, που ίσως σας πάρει λίγο χρόνο για να τους συνηθίσετε. Η αλλαγή όμως απαιτεί θυσίες, ειδικά όταν γίνεται προς όφελός σας.

Τοξότης

<
Keywords
Τυχαία Θέματα