Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας

Κριός Μήπως το ‘χετε παρακάνει με την αναζήτηση του ιδανικού συντρόφου, Κριοί ; Κάποιες φορές, ο συμβιβασμός είναι η προτιμότερη και η πιο ρεαλιστική λύση στο αισθηματικό μας τέλμα. Μην εγκαταλείπετε την προσπάθειά σας να προωθήσετε μια καλή ιδεά στο επαγγελματικό πλαίσιο. Βρίσκεστε ήδη σε καλό δρόμο ενώ ο Δίας αρχίζει τώρα να ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας.

Ταύρος Η ηρεμία που επικρατεί τώρα στον τομέα των ερωτικών είναι αρκετά ύποπτη. Μην περιμένετε να εκραγεί ένα προβληματικό ζήτημα, για να το αντιμετωπίσετε κατάματα. Ενεργήστε

προνοητικά και θα βγείτε κερδισμένοι. Η συγκυρία σας δίνει την ευκαιρία να βοηθήσετε ουσιαστικά ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Παραμερίστε τον εγωισμό σας και κάντε το καλό.

Δίδυμος Η μέρα ξεκινάει με μερική σύγχυση περί τα προσωπικά σας ζητήματα, η οποία, όμως, αναμένεται να διαλυθεί με σχετική ευκολία. Μην κολλήσετε σε λεπτομέρειες σήμερα, ειδικά αν αυτές αφορούν τυπικά ζητήματα. Προσοχή στις πληροφορίες που μοιράζεστε με άτομα που βρίσκονται εκτός του στενού σας κύκλου. Δεν είναι όλοι όσο έμπιστοι μοιάζουν.

Καρκίνος Η Αφροδίτη αναθερμαίνει τις σχέσεις σας με ένα πρόσωπο, που θεωρούσατε ότι είχε απομακρυνθεί οριστικά. Μην κλείνετε πόρτες που στο μέλλον μπορεί και να θελήσετε να ανοίξετε. Φερθείτε πονηρά. Θετικές οι εξελίξεις των οικογενειακών σας. Σε καμία περίπτωση, πάντως, δεν πρέπει να πιέσετε μια κατάσταση, που ακόμα δεν έχει παγιωθεί.

Λέων Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα σχετικά με τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου που γνωρίσατε πρόσφατα. Ο Ερμής σας επιφυλάσσει αρκετές ανατροπές, που θα γίνουν αντιληπτές στην πορεία αυτής της σχέσης. Εύκολα κυλάνε τα εργασιακά σας ζητήματα σήμερα. Τα βασανιστικά διλήμματα δεν θα λείψουν βέβαια, αλλά από την άλλη, δε χρειάζεται να τους δώσετε απάντηση τώρα.

Παρθένος Συνεχίστε απρόσκοπτα μια σημαντική δουλειά που αναλάβατε πρόσφατα. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αποδείξετε σε μερικά πρόσωπα ότι είστε σε θέση να φέρετε σε πέρας και την πιο δύσκολη αποστολή. Άνοδος στα οικονομικά σας, η οποία θα βελτιώσει θεαματικά και την ψυχολογία σας. Διαχειριστείτε με φειδώ τα χρήματα που θα πέσουν στα χέρια σας.

Ζυγός Μην τραβήξετε στα άκρα μια διαπροσωπική διένεξη, γιατί το αποτέλεσμα δεν θα σας ευνοήσει. Αφήστε την κατάσταση να ωριμάσει, προτού κάνετε την επόμενη αποφασιστική σας κίνηση. Ηρεμία στα ερωτικά σας, μετά από ένα διάστημα έντασης. Η άλλη πλευρά έχει κάτι νέο να σας προτείνει, και καλά θα κάνετε να την ακούσετε προσεκτικά.

Σκορπιός Ένα καλό νέο φτάνει στ’ αυτιά σας σήμερα, αλλά όσο χαρούμενους κι αν σας κάνει, δεν πρέπει να του επιτρέψετε να θολώσει την κρίση σας. Ιεραρχήστε τις προτεραιότητές σας με μεγάλη προσοχή. Εμπιστευτείτε τους Ζυγούς που σας προσεγγίζουν, είτε οι προθέσεις τους είναι φιλικές είτε ερωτικές. Μόνο καλό θα δείτε από αυτούς.

Τοξότης Μια σοβαρή συζήτηση θα σας φέρει σε αρκετά δύσκολη θέση σήμερα, αλλά δεν πρέπει να χάσετε την πυγμή και το θάρρος σας, ούτε λεπτό. Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματα και κυρίως τις προθέσεις σας, σε ένα πρόσωπο που σας πολιορκεί. Ο Κρόνος σας ανοίγει διάπλατα έναν νέο επαγγελματικό ορίζοντα. Εξερευνήστε τον με προσοχή.

Αιγόκερως Μην αποκηρύξετε ασυζητητί μια ιδέα για την οποία παλέψατε πολύ στο παρελθόν. Αν δεν μπορείτε να πετύχετε τώρα αυτό που θέλετε, κάντε λίγη υπομονή, και τα πράγματα θα αλλάξουν σύντομα προς το καλύτερο. Έντονη η ερωτική πολιορκία σήμερα. Αντιμετωπίστε με ψυχραιμία τις κρούσεις που σας γίνονται, όσο κι αν σας ενθουσιάζουν.

Υδροχόος Η κινητικότητα των επαγγελματικών σας είναι τώρα πιο έντονη από ποτέ, γεγονός που πολλαπλασιάζει τις πιθανότητες να κάνετε λάθη απροσεξίας και επιπολαιότητας. Εμπιστευτείτε την κρίση των εμπειρότερων από σας. Μην απαντήσετε στα καλέσματα του παρελθόντος- δεν σας συμφέρει καθόλου να πείτε ναι σε πισωγυρίσματα. Εστιάστε στο μέλλον σας και δεν θα διαψευστείτε.

Ιχθύς Αφήστε στην άκρη τον εγωισμό και την ανασφάλειά σας, και πέστε με τα μούτρα σε ένα κοινό πρότζεκτ. Μόνο η συνεργασία έχει τη δύναμη να σας βγάλει από το τέλμα στο οποίο βρίσκεστε το τελευταίο διάστημα, σε επίπεδο επαγγελματικών. Νέα δεδομένα στα ερωτικά σας. Μην αποδεχτείτε κάθε εξέλιξη αψήφιστα- είναι σημαντικό να θέσετε τους δικούς σας όρους στην άλλη πλευρά.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα