Διαβάστε τα ζώδια της Κυριακής

Διαβάστε τι λέει το ζώδιο σας για την Κυριακή 31 Μαρτίου:

Κριός
Αισθηματικά, θα υπάρχει μια ανταγωνιστική ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σας και τον σύντροφο σας. Καθυστερήσεις εμπόδια προβλήματα και αναβολές σας έχουν κουράσει μέχρι του σημείου να απογοητευτείτε. Κρατήστε μια σταθερή πορεία και αποφύγετε πειραματισμούς με τη δουλειά σας. Πνευματικές εργασίες, νομικές υποθέσεις ακόμη και ταξίδια στο εξωτερικό ευνοούνται αυτή την περίοδο. Προσέχετε για τυχόν παρασκήνιο που μπορεί να λειτουργεί σε βάρος σας αυτό το διάστημα.
Ταύρος
Αξιόλογες ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν για εσάς στον

επαγγελματικό τομέα αυτήν την περίοδο. Ίσως να νιώσετε την ανάγκη να εκδηλώσετε συναισθήματα και σκέψεις στον σύντροφο σας ή σε κάποιον φίλο σας. Μην πάρετε οικονομικά ρίσκα και αποφύγετε να υπογράψετε οικονομικούς διακανονισμούς. Προσέξτε λίγο γιατί με τη συμπεριφορά σας οξύνετε καταστάσεις που θα είναι δύσκολο να τις ξεπεράσετε. Στα επαγγελματικά σας θα πρέπει να προσέξτε με προτάσεις που θα σας γίνουν για νέες συνεργασίες και να εξετάσετε αναλυτικά τους όρους για να δείτε αν τελικά σας συμφέρουν.
Δίδυμοι
Τα οικονομικά ευνοούνται αυτή την περίοδο αλλά κινηθείτε συγκροτημένα και μην ενθουσιάζεστε. Ίσως έχετε γίνει πάρα πολύ καχύποπτη σε σχέση με τους άλλους ανθρώπους αλλά αυτό θα πρέπει να θεωρηθεί εντελώς φυσιολογικό ύστερα από τα τελευταία σημαντικά γεγονότα στην ζωή σας. Κινηθείτε με διπλωματικό τρόπο και θα πετύχετε. Πλησίασε περισσότερο τον σύντροφό σου και πες αυτά που νιώθεις για να νιώσεις καλύτερα και εσύ. Προσέξτε να μη δυναμιτίσετε περισσότερο το κλίμα βγάζοντας απωθημένα, εμμονές και ζήλιες.
Καρκίνος
Συμβόλαια , συμφωνίες ή και θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό μπορούν να διευθετηθούν αυτή την περίοδο. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να επιδείξετε στους οικονομικούς διακανονισμούς που συμφωνείτε με τρίτους γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μη φανούν συνεπείς τη στιγμή που πρέπει. Κατά καιρούς κάποιες κινήσεις που κάνετε πληγώνουν το άνθρωπο σας και θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι ήρθε η στιγμή να αλλάξετε πολλά πράγματα στην συμπεριφορά σας, αν επιθυμείτε η σχέση αυτή να διαρκέσει. Περιπέτειες αλλά και εφήμερες σχέσεις για όσους το επιθυμούν ευνοούνται τα μέγιστα. Προσέξτε όμως, πάρτε τις αποφάσεις μόνοι σας και μην επηρεαστείτε από κανέναν.
Λέων
Ευνοούνται επαφές και συμφωνίες. Θα σημειωθεί πρόοδος σε ορισμένα θέματα που σας απασχολούν τον τελευταίο καιρό και έχουν «κολλήσει». Μια σύντομη εκδρομή θα ήταν σκόπιμη για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Στα ερωτικά σας, όσοι έχετε μια μόνιμη σχέση αποφασίζετε να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα με τον σύντροφο σας, βάζοντας πιο γερές βάσεις για το μέλλον. Στον εργασιακό σας τομέα προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοί στην κρίση σας και εξετάστε τις προτάσεις που θα προκύψουν αναλυτικά για αν αποφύγετε τυχόν λάθη του παρελθόντος και προπαντός μην είστε ανυπόμονοι και κάνετε βεβιασμένες κινήσεις.

Παρθένος
Έντονη κοινωνική ζωή προβλέπεται για εσάς αυτή την περίοδο. Μεθοδεύστε προσεκτικά τις κινήσεις σας με προσοχή και σύνεση. Οι εργένηδες του ζωδίου, σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις αυτή την βδομάδα στα ερωτικά σας. Στα οικονομικά σας θα πρέπει να κάνετε ένα πρόγραμμα για να διαχειριστείτε τα εισοδήματα σας με τον καλύτερο τρόπο. Χειριστείτε με σύνεση τα χρήματα σας και μην κάνετε περιττές σπατάλες.

Ζυγός
Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις πάνω στα νεύρα σας. Κινηθείτε με προσεκτικά βήματα, μεθοδευμένες κινήσεις και προσέξτε για τυχόν εξαπατήσεις. Οι σπουδαστές θα έχουν αυτήν την περίοδο αρκετή έμπνευση αλλά και τύχη. Στα επαγγελματικά θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να βάλλετε σε εφαρμογή κάποια από τα σχέδια σας και θα έχετε θετικές εξελίξεις στην καριέρα σας καθώς θα προκύψουν πολλές καινούργιες και ενδιαφέρουσες προτάσεις. Στον οικονομικό σας τομέα, αποφύγετε παγίδες που μπορεί να κρύβουν προτάσεις για επενδύσεις που θα σας γίνουν.
Σκορπιός
Έντονες πιέσεις προβλέπονται για εσάς τους Λέοντες στον οικονομικό τομέα αυτό το διάστημα. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με την σχέση σας και μην παρασύρεστε από τις γνώμες τρίτων. Παράλληλα δεν πρέπει να αναλάβετε νέα οικονομικά ρίσκα και να επενδύσετε τα χρήματα σας χωρίς προηγουμένως να σιγουρευτείτε ότι δεν θα έχετε σημαντικές απώλειες, γιατί θα χαλάστε τις ισορροπίες που με τόσο κόπο έχετε καταφέρει. Προσπαθήστε να μην έρθετε σε ρήξη με τον ερωτικό σας σύντροφο και αποφύγετε τις παρεξηγήσεις με φιλικά πρόσωπα και άτομα κύρους αυτό το διάστημα. Συλλέξτε πρώτα τις κατάλληλες πληροφορίες και μετά προχωρήστε.
Τοξότης
Εμπόδια, καθυστερήσεις και ανατροπές είναι πολύ πιθανόν να συμβούν στον επαγγελματικό τομέα αυτήν την περίοδο. Κάντε υπομονή και διατηρείστε την ψυχραιμία σας αποφεύγοντας συγκρούσεις με τους συνεργάτες σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα σας πλησιάσουν πρόσωπα του παρελθόντος και θα σας αναστατώσουν. Σας περιμένουν ευχάριστες στιγμές γεμάτες πάθος και έρωτα που θα σας αναζωογονήσουν. Συναντήσεις με φιλικά σας πρόσωπα θα σας χαροποιήσουν και θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε.
Αιγόκερως
Αποφύγετε το δανεισμό γιατί θα δυσκολευτείτε για να ανταπεξέλθετε στη αποπληρωμή του. Ένα παρασκήνιο που αφορά συνωμοσίες ή και συζητήσεις γύρω από τον εργασιακό σας τομέα δεν αποκλείεται να αποκαλυφθεί. Θα βγάλετε πολλές ευαισθησίες προς το τέλος της βδομάδας και θα κλειστείτε στον εαυτό σας. Κατανικήστε αυτήν την τάση για να μην χαθούν σημαντικές ευκαιρίες. Ξεκαθαρίστε με τον εαυτό σας πρώτα και μετά αποφασίζετε τι θα κάνετε.
Υδροχόος
Ο ερωτικός τομέας είναι το καλυτερό σας, ασχοληθείτε λοιπόν με το ταίρι σας. Αιφνιδιασμοί και ανατροπές σε θέματα καριέρας είναι πολύ πιθανές αυτό το διάστημα. Οι αδέσμευτοι μπορείτε να φλερτάρετε, να ερωτευτείτε και να ζήσετε στιγμές περιπέτειας, πάθους και απόλαυσης. Οι στόχοι σας μπορούν να πραγματοποιηθούν με μεγάλη ευκολία. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα πρέπει να αλλάξετε στάση απέναντι στους ανθρώπους που ενδιαφέρονται πραγματικά για σας και να τους αφήσετε να σας πλησιάσουν περισσότερο.

Ιχθείς
Ακολουθήστε τη διαίσθηση σας και σίγουρα θα σας οδηγήσει στο σωστό μονοπάτι. Η επιτυχία σας στο χώρο που κινείστε είναι σίγουρη, αρκεί να μπορέσετε να αναπτύξετε σωστά τις ικανότητες σας και να προβάλετε τα ταλέντα σας. Θα έχετε θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας και θα εισπράξετε την αναγνώριση σας σε συνδυασμό με κάποια αύξηση ή προαγωγή. Οι επαφές, οι συζητήσεις με άτομα κύρους μπορεί να αποδειχθούν πολύ ωφέλιμες τόσο για να πάρετε σημαντικές ιδέες-πληροφορίες, όσο και για να προωθήσετε αργότερα όποια σχέδιά σας. Στα ερωτικά σας οι ελεύθεροι, πολλές καταστάσεις θα έρθουν στο μυαλό σας και θα καταλάβετε το πόσο ευάλωτοι είστε.

Πηγή: zodia123.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα