Διαβάστε τα ζώδια της Μεγάλης Παρασκευής

Κριός Ένα ζήτημα υγείας προκύπτει από το πουθενά, και είστε οι πλέον αρμόδιοι να το διευθετήσετε. Προσοχή, Κριοί, θα είναι λάθος σας να υποκύψετε σε εύκολους συναισθηματισμούς. Η Αφροδίτη σας φέρνει πιο κοντά σε ένα άτομο, που στο παρελθόν απορρίψατε πολλάκις. Τα πράγματα έχουν αλλάξει όμως τώρα, και καλά θα κάνετε να το συνειδητοποιήσετε.

Ταύρος Καλές οι σχέσεις και οι αμοιβαίες δεσμεύσεις, αλλά όταν κάποιος σας ζητάει περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να του δώσετε, οφείλετε να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας απέναντί του. Η άποψή σας για ένα ιδιάζον επαγγελματικό ζήτημα αλλάζει σήμερα. Δεν

είναι αργά για να ανακαλέσετε μια λάθος απόφαση, που πήρατε λίγο καιρό πριν.

Δίδυμος Μια απροσδόκητη επιπλοκή θα σας χαλάσει τα ερωτικά σχέδια, αλλά ο πόλεμος δεν θα κριθεί σε καμία περίπτωση από μια μάχη. Αντιμετωπίστε με ψυχραιμία την ήττα σας και προχωρήστε μπροστά. Μια σημαντική πληροφορία φτάνει στα αυτιά σας σήμερα, που αναμένεται να μεταβάλει τα συναισθήματά σας απέναντι σε κάποιο κοντινό πρόσωπο.

Καρκίνος Δεν μπορείτε μια ζωή να τα περιμένετε όλα στο πιάτο, Καρκίνοι. Επιτέλους, ήρθε η ώρα να διεκδικήσετε αυτό που θέλετε πιο ενεργά, και για καλή σας τύχη, ο Δίας συμβάλει δυναμικά προς αυτή την κατεύθυνση. Αφήστε τους κακοπροαίρετους να λένε ό, τι θέλουν. Δεν θα λύσετε εσείς τα διάφορα ψυχολογικά τους.

Λέων Η ικανότητά σας να επικοινωνείτε άμεσα και αποτελεσματικά με τους άλλους υποβαθμίζεται σήμερα, κυρίως λόγω της αρνητικής επίδρασης του Ερμή στην ψυχική σας διάθεση. Είναι μια καλή ευκαιρία να μείνετε σιωπηλοί και να σκεφτείτε. Αλλαγές σας περιμένουν στα οικογενειακά σας, που μάλλον είναι προς το καλύτερο. Μην προβάλετε αντιστάσεις.

Παρθένος Μην ανακατεύεστε σε προβλήματα που δεν σας αφορούν, όσο καλές προθέσεις κι αν έχετε. Το αποτέλεσμα δυστυχώς δεν θα δικαιώσει τα κίνητρά σας, επομένως, θα είναι καλύτερα να κρατήσετε μια απόσταση από ό, τι μοιάζει δυσλειτουργικό. Άνοδος στα οικονομικά σας (την οποία καλά θα κάνετε, να τρίψετε στη μούρη ορισμένων).

Ζυγός Μην αγνοείτε τα σημάδια του σώματός σας, Ζυγοί. Μερικές φορές, η σάρκα λέει με σαφήνεια όσα η συνείδηση αρνείται να ομολογήσει. Η διαίσθησή σας, πάντως, βρίσκεται στο peak της σήμερα. Ένα δίλημμα θα σας προβληματίσει στον τομέα των επαγγελματικών, αλλά η απάντηση είναι πιο κοντά σας απ’ ό, τι νομίζετε.

Σκορπιός Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις εξελίσσονται με περίεργους ρυθμούς σήμερα, και ο θυμός ( ή γενικά τα ακραία συναισθήματα) δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος που θα μπορούσατε να έχετε. Φανείτε ψύχραιμοι, ό, τι κι αν συμβεί. Σε θετική τροχιά τα ερωτικά σας. Μην πιέσετε, όμως, κάποιον που δεν δείχνει έτοιμος να αλλάξει τον εαυτό του για χάρη σας.

Τοξότης Η καριέρα σας είναι το βασικό σας μέλημα τώρα, γι’ αυτό καλά θα κάνετε, να μη σπαταλήσετε ενέργεια σε τετριμμένες ασχολίες που δεν έχουν να σας προσφέρουν κάτι. Δώστε έμφαση σε ό, τι καινούργιο σας παρουσιάζεται. Ραγδαία η πρόοδος μιας ερωτικής σχέσης που ξεκίνησε με μικρές προσδοκίες από κάθε πλευρά.

Αιγόκερως Ο Άρης σας δίνει την ώθηση που χρειάζεστε για να κυνηγήσετε έναν ερωτικό στόχο που ξεπερνάει κατά πολύ τις μέχρι τώρα κατακτήσεις σας. Μην υποτιμάτε τις ικανότητές σας- έχετε περισσότερα εφόδια απ’ όσα αναγνωρίζετε στον εαυτό σας. Μια επαγγελματική κόντρα θα σας προκαλέσει σύγχιση, αλλά τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν γρήγορα.

Υδροχόος Μη βιαστείτε να πείτε ναι σε μια επαγγελματική πρόταση αμφίβολης ποιότητας. Οι ευκαιρίες μπορεί να μην είναι άπειρες, αλλά αυτό δε σημαίνει πως σας συμφέρει να δεσμευτείτε σε κάτι ανούσιο. Θετικές οι εξελίξεις στα ερωτικά σας σήμερα. Τελικά, η αδιαφορία αποφέρει πολύ σπουδαιότερους καρπούς απ’ ό, τι το συνεχές κυνήγι.

Ιχθύς Σήμερα, σημασία δεν έχει τόσο αυτό που λέτε, όσο το πώς το λέτε. Προσέξτε τις εκφράσεις που χρησιμοποιείτε, αλλά και το ύφος σας, γιατί περιβάλλεστε από ευερέθιστους ανθρώπους. Σταθερά επιτέλους τα οικονομικά σας. Ίσως τώρα να είναι η κατάλληλη στιγμή για μια αγορά/ επένδυση που εδώ και καιρό είχατε στο μυαλό σας.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα