Διαβάστε τα ζώδια της Παρασκευής

Κριός Η σημερινή είναι η καταλληλότερη μέρα για να τερματίσετε μια συνεργασία, που δεν απέδωσε αυτά που περιμένατε, στην αρχή. Δεν είναι ανάγκη να υποκύψετε σε δράματα- κάποια πράγματα είναι καλύτερα να τελειώνουν ήρεμα και άμεσα. Προσοχή στα πολλά υποσχόμενα ειδύλλια. Όσο καλά κι αν βαίνουν οι εξελίξεις, μη φουσκώνετε τα μυαλά σας.

Ταύρος Η υπερβολή είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ημέρας, επομένως, δεν θα βγάλουν πουθενά οι προσπάθειές σας να την καταπολεμήσετε. Είτε πηγάζει από σας, είτε από κάποιον άλλο στο περιβάλλον σας, δεχτείτε την ως έχει, κάνοντας υπομονή. Οι εξελίξεις των ερωτικών

σας εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από το κοινωνικό σας προφίλ.

Δίδυμος Ο πνευματικός σας κόσμος δεν είναι κάτι που μπορείτε να παραμελείτε έτσι εύκολα, Δίδυμοι. Διευρύνετε τους ορίζοντές σας και αφεθείτε σε άτομα που έχουν τα φόντα να σας διδάξουν κάτι καινούργιο. Μια παρεξήγηση θα σας πάει αρκετά βήματα πίσω στα επαγγελματικά σας, αλλά η κατάσταση δεν είναι όσο ανησυχητική φαίνεται.

Καρκίνος Η συνεχής προσπάθειά σας να γίνετε αρεστοί σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, έχει αρχίσει να σας κουράζει, κι αυτό φαίνεται. Επιτέλους, σας δίνεται η ευκαιρία να ανακτήσετε την ανεξαρτησία σας σε συναισθηματικό αλλά και πρακτικό επίπεδο. Μην κλείσετε την πόρτα σε μια επαγγελματική ευκαιρία, απλώς επειδή μοιάζει ριψοκίνδυνη. Έχετε πολλά να κερδίσετε από αυτή.

Λέων Ο Δίας σας χαρίζει, επιτέλους, τη διαύγεια που σας έλειπε σε θέματα καριέρας. Πλέον μπορείτε να διακρίνετε ξεκάθαρα ποιόν δρόμο πρέπει να ακολουθήσετε και ποια μονοπάτια πρέπει να εγκαταλείψετε για πάντα. Η ερωτική σας χημεία με Κριούς και Σκορπιούς είναι ιδιαίτερα έντονη τώρα. Εκμεταλλευτείτε την έξυπνα, χωρίς υστερίες και επιπολαιότητες.

Παρθένος Παρθένοι, δώστε σε ένα αγαπημένο πρόσωπο την ευκαιρία να σας εξηγήσει γιατί έκανε ό, τι έκανε (ή είπε ό, τι είπε), προτού το καταδικάσετε. Έχετε την τάση να βιάζεστε σήμερα, κι αυτό δεν θα σας βγει σε καλό. Πρόοδος στα οικονομικά και τα επαγγελματικά ζητήματα που σας απασχολούν. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο ποιόν εμπιστεύεστε.

Ζυγός Δεν σας φταίει κανείς αν έχετε βαρεθεί τη ρουτίνα σας, με αποτέλεσμα να σας δυσαρεστούν πια, λίγο-πολύ τα πάντα. Έχετε τη δύναμη να επιφέρετε ριζικές αλλαγές στην καθημερινότητά σας, και ένα καλό σημείο εκκίνησης είναι ο τομέας των ερωτικών. Τολμήστε ό, τι δεν τολμήσατε προηγουμένως. Μια απρόσμενη συνάντηση αναμένεται να σας ανεβάσει κατακόρυφα τη διάθεση.

Σκορπιός Τα πράγματα δεν μπορούν πάντα να πηγαίνουν όπως θέλουμε, και καλό θα ήταν να αρχίσετε σιγά σιγά να το παίρνετε απόφαση. Καιρός να ρίξετε μια ματιά στις εναλλακτικές σας, Σκορπιοί. Μπορεί και να εκπλαγείτε ευχάριστα. Η Σελήνη σας παίζει αρκετά ψυχολογικά παιχνίδια, αλλά κανένα παιχνίδι δεν είναι ικανό να σας αποπροσανατολίσει από τον ερωτικό σας στόχο.

Τοξότης Είναι πολλοί εκείνοι που θα σας ζητήσουν να συμβιβαστείτε με κάτι λιγότερο από αυτό που επιθυμείτε, αλλά δεν πρέπει να τους αφήσετε να σας επηρεάσουν. Το όποιο κόστος των παράτολμων κινήσεών σας το επωμίζεστε εσείς και κανένας άλλος. Μια απότομη αλλαγή στα επαγγελματικά θα σας προκαλέσει αμφιβολίες σχετικά με την αξιοπιστία συγκεκριμένων προσώπων.

Αιγόκερως Μια φιλική σας σχέση βρίσκεται στα πρόθυρα κατάρρευσης, αλλά εσείς δεν είστε ακόμα σίγουροι αν και κατά πόσο επιθυμείτε να τη διασώσετε. Μήπως μερικές φορές είναι καλύτερο να αποφασίζει κάποιος άλλος για εμάς ; Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις ερωτικές κρούσεις των Ζυγών και των Τοξοτών. Αυτή τη φορά, το πράγμα ξεφεύγει αρκετά από τον έλεγχό σας.

Υδροχόος Ακόμη χειρότερη από την ίδια την ήττα είναι η άρνηση παραδοχής της. Αντιμετωπίστε μια ερωτική σας αποτυχία αντικειμενικά και χωρίς φτιασιδώματα, και θα δείτε ότι θα την ξεπεράσετε πολύ πιο γρήγορα από το αναμενόμενο. Μια προβληματική οικογενειακή σχέση εξομαλύνεται, αφήνοντάς σας περιθώριο να ασχοληθείτε επιτέλους και με κάτι άλλο.

Ιχθύς Η υπερβολική σας έμφαση στα επαγγελματικά έχει αρχίσει να επηρεάζει αρνητικά την προσωπική σας ζωή. Κάντε μια παύση, πάρτε μια ανάσα, και ιεραρχήστε προσεκτικά τις ανάγκες σας. Σταθερά τα οικονομικά σας τώρα. Η προοπτική ενός σημαντικού και μεγάλου ταξιδιού είναι τώρα πιο πιθανή από ποτέ. Σκεφτείτε την σοβαρά, χωρίς περιστροφές.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα