Διαβάστε τα ζώδια της Παρασκευής

Κριός Δεν χρειάζεται να αναλαμβάνετε κάθε δύσκολη αποστολή μόνοι σας, από φόβο μήπως οι άλλοι τα κάνουν θάλασσα. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του και κοιμάται όπως στρώνει, Κριοί. Δώστε περισσότερη σημασία στο ερωτικό φλερτ, όσο κουρασμένοι κι αν αισθάνεστε από την τροπή που έχει πάρει τον τελευταίο καιρό.

Ταύρος Έχετε τοποθετήσει τις κατάλληλες βάσεις για το ειδύλλιο που αρχίζει τώρα να κάνει τα πρώτα του βήματα, αλλά δεν πρέπει να πιέσετε

ή να πιεστείτε περαιτέρω. Αφήστε το πράγμα να εξελιχθεί από μόνο του και χαλαρώστε λιγάκι. Ο Δίας ενισχύει την επαγγελματική διεκδίκηση, δίνοντάς σας το κίνητρο που χρειάζεστε.

Δίδυμος Μη θυμώνετε με αυτούς που σας κοντράρουν χωρίς λόγο. Στην πραγματικότητα, τα συναισθήματά τους για σας είναι τόσο έντονα, που δεν βρίσκουν άλλο τρόπο να τα εκτονώσουν. Μείνετε μακριά από ερωτικά τρίγωνα, ζήλιες και έριδες, ειδικά αν έχετε την επιλογή να ασχοληθείτε με κάτι άλλο. Η σημερινή μέρα δεν ενδείκνυται για τέτοιες συγκινήσεις.

Καρκίνος Ένα επαγγελματικό ζήτημα δεν πηγαίνει όπως ακριβώς περιμένατε, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να χάσετε τις ελπίδες και το ενδιαφέρον σας για την εξέλιξή του. Μείνετε πιστοί στον προγραμματισμό σας. Σε θετική τροχιά τα αισθηματικά σας. Δώστε στους άλλους το χρόνο που χρειάζονται για να χωνέψουν μια μεγάλη αλλαγή.

Λέων Η Σελήνη σας βάζει σε σκέψεις σχετικά με μια πρόσφατη απόφασή σας, προκαλώντας σας αμφιβολίες για τη σκοπιμότητά της. Ό, τι έγινε, έγινε, Λέοντες. Δεν υπάρχει λόγος να σκαλίζετε τα περασμένα. Δείτε με καλό μάτι την ερωτική πολιορκία, είτε είστε αυτοί που την διεξάγουν, είτε αυτοί που τη δέχονται. Μη βλέπετε εχθρούς παντού.

Παρθένος Ο ανταγωνισμός σήμερα είναι αρκετά έντονος, κυρίως στον τομέα των ερωτικών σας. Μην τον αφήσετε, όμως, να σταθεί ανάμεσα σε σας και εκείνον που θέλετε πραγματικά. Αν χρειαστεί, κάντε πρώτοι ένα βήμα πίσω. Ηρεμία στα οικογενειακά και τα επαγγελματικά σας θέματα. Εκμεταλλευτείτε την με έξυπνο τρόπο, χωρίς βιασύνη και ανυπομονησία.

Ζυγός Η λέξη κλειδί για τη σημερινή μέρα είναι η συνεργασία. Παραμερίστε τις διαπροσωπικές εντάσεις και διενέξεις σας, και πάρτε επιτέλους απόφαση ότι ο καλύτερος τρόπος για να προωθήσετε το συμφέρον σας είναι η ομαδικότητα. Στάσιμα τα ερωτικά σας, χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα κακό. Σκεφτείτε προσεκτικά το επόμενο βήμα σας.

Σκορπιός Τα συναισθήματά σας απέναντι σε ένα ορισμένο πρόσωπο δεν μπορούν παρά να είναι διαρκώς ακραία. Τι να σημαίνει άραγε αυτό; Η διαχωριστική γραμμή αγάπης και μίσους είναι ιδιαίτερα λεπτή, Σκορπιοί. Καιρός να συμφιλιωθείτε με την άβολη πραγματικότητα. Πρόοδος σε ένα επαγγελματικό θέμα που είχε μείνει σε στασιμότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τοξότης Η επικοινωνία δεν είναι το δυνατό σας χαρτί σήμερα, γι’ αυτό καλύτερα να αφήσετε τις μεγάλες και σημαντικές συζητήσεις για άλλη στιγμή. Κρατήστε χαμηλό προφίλ και μην αφήσετε το θυμό σας να σας εκθέσει. Η γνωριμία σας με ένα καινούργιο πρόσωπο θα είναι καθοριστική για την εξέλιξη των επαγγελματικών σας.

Αιγόκερως Καιρός να ξεκολλήσετε από τη φαντασίωση και να εστιάσετε στην πραγματικότητα, με τα καλά και τα κακά της. Κανείς δεν θα δουλέψει προς όφελός σας αν δεν κινητοποιηθείτε πρώτοι εσείς. Η Αφροδίτη μπλέκει τα επαγγελματικά με τα αισθηματικά σας, με έναν αρκετά δημιουργικό τρόπο. Προτού τρομοκρατηθείτε, εξετάστε το ενδεχόμενο να βολεύεστε από την όλη κατάσταση.

Υδροχόος Αρκετά με τις ασφαλείς κινήσεις στα ερωτικά, Υδροχόοι. Έχει έρθει η ώρα να ρισκάρετε, για να πετύχετε τη μεγαλύτερη δυνατή νίκη. Μη φοβηθείτε να εκτεθείτε πρώτοι, οι παράτολμες κινήσεις θα σας ευνοήσουν. Εμπιστευτείτε την κρίση των Ταύρων σε ένα επαγγελματικό ζήτημα και θα βγείτε κερδισμένοι. Ξέρουν τι σας λένε και γιατί σας το λένε.

Ιχθύς Η συγκυρία ευνοεί την επανασύνδεση με ένα αγαπημένο πρόσωπο, υπό διαφορετικούς όρους, όμως, από εκείνους που είχατε φανταστεί. Ο Δίας σας βοηθάει να προσαρμοστείτε άνετα στις νέες συναισθηματικές συνθήκες που διαμορφώνονται. Πρόοδος στον τομέα των οικονομικών. Αποφύγετε τις βιαστικές κινήσεις, ειδικά αν δεν είστε σίγουροι τι είναι αυτό που θέλετε.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα