Διαβάστε τα ζώδια της Παρασκευής

Κριός Έχετε πολλά να μάθετε σήμερα, Κριοί, γι’ αυτό και είναι προτιμότερο να επιλέξετε τη σιωπή, αν δεν είστε σίγουροι για το ποιά είναι η στάση που θα πρέπει να κρατήσετε. Κάντε υπομονή και το τοπίο θα ξεκαθαρίσει. Δώστε τη στήριξή σας στους Ζυγούς που τη ζητούν και τη χρειάζονται πραγματικά.

Ταύρος Η άποψή σας εκτιμάται ιδιαίτερα από τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, επομένως δεν υπάρχει λόγος να διστάζετε να την εκφράσετε, όταν είναι η κατάλληλη στιγμή. Ο Κρόνος ευνοεί, άλλωστε, την επικοινωνία μεταξύ φίλων, σήμερα. Σε αμφιλεγόμενη πορεία τα ερωτικά σας. Είστε σίγουροι ότι θέλετε πραγματικά

αυτό που κυνηγάτε ;

Δίδυμος Τα επαγγελματικά σας βαίνουν καλώς σήμερα, οπότε μην εκπλαγείτε αν ξαφνικά τύχετε εξαιρετικής αντιμετώπισης από κάποιον που μέχρι πρότινος σας υποτιμούσε. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις προθέσεις όσων σας προσεγγίζουν, τώρα. Δεν έχουν όλοι το δικό σας συμφέρον κατά νου. Ηρεμία στα οικογενειακά σας- μην υποδαυλίζετε όμως κι εσείς παλιές διενέξεις.

Καρκίνος Ο θυμός σας απέναντι σε ένα πρόσωπο της ερωτικής σας ζωής που σας βασάνισε αρκετά, επιτέλους εκτονώνεται, επιτρέποντάς σας να δείτε τα πράγματα με αντικειμενική ματιά. Απαλλαχτείτε άμεσα από άτομα και καταστάσεις που σας πάνε ένα βήμα μπροστά και δυο πίσω. Πρόοδος στα οικονομικά σας, μετά από μια περίοδο αυτοπεριορισμού.

Λέων Ένα τρίτο πρόσωπο σας βοηθάει να εξετάσετε προσεκτικά ορισμένες πτυχές της σχέσης σας, που για καιρό κάνατε πως δεν βλέπατε, είτε από φόβο, είτε από άρνηση. Κάνετε ένα σημαντικό βήμα προς την προσωπική σας ωρίμανση. Ο Ερμής σας φέρνει αντιμέτωπους με ένα προβληματικό ζήτημα από το παρελθόν, που, αυτή τη φορά, ξέρετε ακριβώς πως πρέπει να το διαχειριστείτε.

Παρθένος Η ανάγκη για μια αλλαγή στη ρουτίνα είναι τώρα πιο επιτακτική από ποτέ. Προσοχή όμως, Παρθένοι, μην αλλάξετε κάτι απλώς για να το αλλάξετε. Φροντίστε να φέρετε έτσι τα πράγματα, ώστε οι νέες σας ανάγκες (όποιες κι αν είναι αυτές) να εξυπηρετούνται άμεσα. Δώστε περισσότεροι σημασία στους Ιχθείς που σας περιβάλλουν. Τη χρειάζονται.

Ζυγός Επιτέλους, Ζυγοί, καταφέρνετε να απαλλαχτείτε από τη σκέψη ενός συγκεκριμένου προσώπου και να εστιάσετε σε νέες γνωριμίες (ερωτικού ή άλλου τύπου), ανεξάρτητα από το αν αυτές αναμένεται να έχουν μέλλον ή όχι. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά σήμερα, για νέες επαγγελματικές ευκαιρίες. Μην περιμένετε αποκλειστικά άμεσες και ξεκάθαρες προτάσεις για να κινητοποιηθείτε.

Σκορπιός Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να προωθήσετε μια δουλειά, ένα επαγγελματικό πρότζεκτ ή εν πάση περιπτώσει οτιδήποτε καινούργιο έχετε να επιδείξετε. Η Αφροδίτη τονώνει την αυτοπεποίθησή σας, δίνοντάς σας λόγους να πιστέψετε στις ικανότητές σας. Έντονη η χημεία σας με Λέοντες και Παρθένους σήμερα. Εκμεταλλευτείτε την, όσο ριψοκίνδυνο κι αν μοιάζει αυτό που πάτε να κάνετε.

Τοξότης Μην αφήσετε τον εαυτό σας να γίνει το τρίτο πρόσωπο μιας ξένης σχέσης, Τοξότες. Όσο θετικά ή διασκεδαστικά κι αν είναι τα πρώτα σημάδια, η κατάληξη της ιστορίας θα είναι με μαθηματική ακρίβεια καταστροφική για το συμφέρον σας. Μήπως να αφήνατε για λίγο την ερωτική εξερεύνηση, και να κοιτούσατε δίπλα σας;

Αιγόκερως Σήμερα, Αιγόκεροι, πρέπει οπωσδήποτε να δώσετε σημασία στη λεπτομέρεια. Είτε πρόκειται για γραφειοκρατικές υποθέσεις, είτε για κάτι σχετικό με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, φροντίστε να αντεπεξέλθετε με προσοχή σ’ αυτό που σας ζητείται και όχι επιπόλαια. Ο Πλούτωνας δίνει εμφανή περιθώρια βελτίωσης σε ένα επιχειρηματικό/ επαγγελματικό πλάνο, που σας απασχολεί τελευταία.

Υδροχόος Ένα απρόοπτο περιστατικό σας φέρνει σε εξαιρετικά άβολη θέση, αλλά δεν έχετε την πολυτέλεια να κλαίγεστε επ’ αόριστον, Υδροχόοι. Συνειδητοποιήστε το, αποδεχτείτε το, και προχωρήστε παρακάτω. Δεν αξίζει να σταθείτε περισσότερο σε κάτι που δεν μπορεί να αλλάξει. Μια περιστασιακή ερωτική σχέση μπορεί να σας επιφυλάσσει περισσότερα απ’ όσα νομίζετε.

Ιχθύς Σταματήστε να ψάχνετε το ιδανικό, Ιχθείς. Ήρθε η ώρα να αρχίσετε να συμφιλιώνεστε με το ενδεχόμενο του συμβιβασμού και να διαχωρίσετε το ρεαλιστικό από το ουτοπικό. Κάντε την αρχή από τον τομέα των ερωτικών σας. Ο Δίας σας φέρνει σε ρήξη με έναν συνεργάτη/φίλο, αλλά η όλη αντιπαράθεση θα έχει δημιουργικό αποτέλεσμα.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα