Διαβάστε τα ζώδια της Πέμπτης

Κριός Τους ρυθμούς σας τους κανονίζετε εσείς, και κανένας άλλος. Αρκετές υποδείξεις δεχτήκατε σχετικά με τα ερωτικά σας, Κριοί. Ήρθε η ώρα να θέσετε τους κανόνες και τα όριά σας όπως νομίζετε. Η διάθεσή σας ανεβαίνει κατακόρυφα χάρη στη γνωριμία σας με ένα ιδιαίτερο πρόσωπο. Ευκαιρία σήμερα να αποκηρύξετε παλιές, κακές συνήθειες.

Ταύρος Μια μακροχρόνια φιλία περνάει από κακοτράχαλο δρόμο τώρα, αλλά η δοκιμασία αυτή μπορεί τελικά και να σας συμφέρει. Φαίνεται πως κάποιοι είχαν επαναπαυθεί στις ευχάριστες και βολικές συγκυρίες. Πρόοδος στα οικονομικά σας. Είδατε που οι συμβουλές του ενός

και του άλλου περιττεύουν, όταν εσείς οι ίδιοι είστε σίγουροι για το τι πρέπει να κάνετε ;

Δίδυμος Η επιρροή του Δία μπορεί να μοιάζει αυστηρότερη από ποτέ, αλλά το καλό είναι πως σας βοηθάει να μείνετε πιστοί στο στόχο σας, κρατώντας σας μακριά από ανθρώπους που μπορεί να σας αποσπάσουν την προσοχή. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, Δίδυμοι. Ρίξτε μια ματιά σε ένα τεχνικό/ οικονομικό ζήτημα που παραμελήσατε.

Καρκίνος Ένα σημαντικό άτομο προσπαθεί με διακριτικό τρόπο να τρυπώσει στη ζωή σας, αλλά εσείς δεν το βοηθάτε καθόλου. Μπορεί να μην το αντιλαμβάνεστε, Καρκίνοι, αλλά πολλές φορές γίνεστε υπερβολικά απρόσιτοι. Χαλαρώστε τις άμυνές σας επιτέλους, και δεν θα βγείτε χαμένοι. Εξελίξεις σε ένα επαγγελματικό θέμα που βάλτωσε πρόωρα. Ετοιμαστείτε να αναλάβετε δράση.

Λέων Κάποιες φορές, η ειλικρίνεια αποτελεί τη μοναδική επιλογή, όσο σκληρή κι αν είναι. Μην κουράζετε άλλο μια κατάσταση που έχει ήδη μπερδευτεί αρκετά. Μιλήστε στα ίσα, και ό, τι είναι να γίνει, θα γίνει. Άνοδος στα ερωτικά. Η υπομονή και η ψυχραιμία επιτέλους αποδίδουν αποτελέσματα, τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο.

Παρθένος Αν δεν είστε σίγουροι για τις προθέσεις και την αξιοπιστία κάποιου, καλύτερα να περιορίσετε τις παρτίδες σας μαζί του. Η εποχή δεν σηκώνει πολλά ρίσκα, κι εσείς έχετε ήδη πάρει αρκετά. Ο Κρόνος ενισχύει το ερωτικό φλερτ, αφήνοντας όμως στο χέρι σας το ενδεχόμενο μιας μεγάλης (και αρκετά επίφοβης) πρωτοβουλίας.

Ζυγός Τα διλήμματα είναι αρκετά σήμερα, και, όσο κι αν αυτό σας δυσαρεστεί, καμία επιλογή δεν είναι απολύτως συμφέρουσα. Οι θυσίες είναι απαραίτητες προκειμένου να προχωρήσετε παρακάτω, Ζυγοί. Κινηθείτε προσεκτικά. Αλλαγή πλεύσης σας περιμένει σε ένα ιδεολογικό ζήτημα. Οι απόψεις είναι για να αλλάζουν- δεν υπάρχει λόγος να αισθάνεστε τύψεις.

Σκορπιός Το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, σας απασχολεί όσο κανείς άλλος, σήμερα. Δώστε του τη σημασία που του αρμόζει, αλλά μην εξαντλήσετε τις δυνάμεις και τη διάθεσή σας σε αυτό. Προσοχή στις επαγγελματικές νύξεις (είτε είστε αυτοί που τις κάνουν, είτε αυτοί που τις δέχονται). Τίποτα δεν είναι αυτονόητο αυτή την περίοδο.

Τοξότης Δεν μπορούμε όλοι να περνάμε τις ίδιες φάσεις ταυτόχρονα, Τοξότες. Αφήστε τον σύντροφό σας να βιώσει μερικά πράγματα μόνος του, και μην προσπαθείτε άλλο να περιορίσετε τη σκέψη και τη δράση του. Μπείτε για λίγο στη θέση του. Το σκηνικό στη δουλειά γίνεται τώρα πολύ πιο ευνοϊκό για τα συμφέροντά σας.

Αιγόκερως Η Αφροδίτη σας φέρνει πιο κοντά σε ένα πρόσωπο που χωρίς λόγο απομακρύνατε πριν αρκετό καιρό, δίνοντας στη σχέση σας νέες προοπτικές εξέλιξης. Δεν χρειάζεται να βιαστείτε. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν λίγο μόνα τους. Προσοχή στις πληροφορίες που μοιράζεστε με νεότερους ανθρώπους. Ο κόσμος δεν έχει τις αντοχές που νομίζετε.

Υδροχόος Επιτέλους, καταφέρνετε να ξεπεράσετε ένα έντονο και μακροχρόνιο ταμπού και να απολαύσετε τη σεξουαλική σας ζωή σε όλο της το εύρος, χωρίς τύψεις. Προσοχή όμως, Υδροχόοι, η υπερβολή είναι εξίσου επικίνδυνη με την αδράνεια. Δώστε στον εαυτό σας τον χρόνο που χρειάζεται για να προσαρμοστεί σε μια νέα επαγγελματική κατάσταση.

Ιχθύς Η οικογένεια είναι σε θέση να σας δώσει πολύ περισσότερα απ’ όσα της αναγνωρίζετε, αυτή την περίοδο. Μείνετε κοντά σ’ εκείνους που σας αγαπούν, όσο αφόρητη κι αν είναι η συμβίωση. Ο Ερμής σας προκαλεί αρκετές ψυχολογικές μεταπτώσεις σήμερα, αλλά η επήρειά του δεν θα διαρκέσει πολύ. Παραμείνετε ψύχραιμοι, ό, τι κι αν γίνει.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα