Διαβάστε τα ζώδια της Πέμπτης

Κριός Η σημερινή μέρα ενδείκνυται για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, είτε αυτό αφορά τα αισθηματικά σας, είτε έναν επαγγελματικό στόχο. Δώστε στον εαυτό σας το χρόνο που χρειάζεται για να προσαρμοστεί στις αλλαγές που έρχονται. Ηρεμία στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Η ομαλή και ήπια επικοινωνία είναι πολύ πιο σημαντική απ’ ό, τι νομίζετε.

Ταύρος Ο κόσμος υπολογίζει πολύ σε σας σήμερα, και καλά θα κάνετε να μη διαψεύσετε τις προσδοκίες του. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι οφείλετε να σκοτωθείτε προσπαθώντας να ικανοποιήσετε

τους πάντες. Όλα με μέτρο, Ταύροι. Η Αφροδίτη αναζωπυρώνει μια παλιά ερωτική φλόγα, δημιουργώντας σε κάθε πλευρά ελπίδες για κάτι σοβαρό.

Δίδυμος Μη δίνετε τόσο μεγάλη σημασία στους απανταχού πωρωμένους σήμερα. Όσοι είναι τυφλωμένοι από το συναίσθημα λένε αρκετά πράγματα που δεν εννοούν. Κρατήστε ουδέτερη στάση και μη διαμορφώσετε άποψη. Οι Ζυγοί έρχονται πολύ κοντά σας τώρα, και η σοφότερη επιλογή είναι να τους υποδεχτείτε με ανοιχτές αγκάλες. Μόνο καλό μπορούν να σας κάνουν.

Καρκίνος Καλύτερα να κρατήσετε τις σκέψεις σας για τον εαυτό σας σήμερα, γιατί το περιβάλλον σας δεν είναι έτοιμο να τις ακούσει. Το σωστό timing είναι εξαιρετικά σημαντική παράμετρος για την καλή πορεία των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Οι ερωτικές κρούσεις που σας γίνονται είναι πολλές και έντονες, αλλά η ανταπόκρισή σας πρέπει να αποτελέσει προϊόν προσεκτικής σκέψης.

Λέων Ο Άρης φέρνει στην επιφάνεια τον δύστροπο και επιθετικό εαυτό σας, αλλά, κακά τα ψέματα, αυτό ακριβώς χρειάζεστε τη δεδομένη περίοδο, για να τα βγάλετε πέρα. Η σύγκρουση (με τον εαυτό μας ή με τους άλλους) μερικές φορές είναι αναπόφευκτη. Προσοχή στις επαγγελματικές επιλογές. Η βιασύνη δεν είναι καθόλου καλός σύμβουλος.

Παρθένος Μια νέα εμπειρία έρχεται για να σας στιγματίσει (με θετικό τρόπο), αλλά δεν πρέπει να έχετε από τον εαυτό σας την απαίτηση να την κατανοήσει κατευθείαν. Κάποια πράγματα θέλουν το χρόνο τους να ζυμωθούν μέσα μας. Μην κρίνετε με αυστηρότητα έναν εραστή που έσφαλε. Είτε το πιστεύετε, είτε όχι, ο κόσμος μαθαίνει ακόμα από τα λάθη του.

Ζυγός Προστατεύστε την προσωπική σας ζωή από εκείνους που την επιβουλεύονται, γιατί κανείς άλλος δεν πρόκειται να το κάνει για λογαριασμό σας. Κάποιες λεπτομέρειες είναι καλύτερα να μένουν μεταξύ των άμεσα ενδιαφερομένων μόνο. Ο Ερμής επιδρά κατευναστικά σε μια τεταμένη διαπροσωπική σας σχέση, φέρνοντας κάθε πλευρά ενώπιον των ευθυνών της.

Σκορπιός Σήμερα σας προσφέρεται η δυνατότητα να βελτιώσετε θεαματικά τα οικονομικά σας, αλλά οι κλασικές σας αναστολές σε συνδυασμό με τις φοβίες σας, σας κρατάνε πίσω. Μη φοβάστε την αλλαγή, Σκορπιοί, ειδικά αυτή την περίοδο. Στο επίκεντρο οι σχέσεις σας με την οικογένεια. Ήρθε η στιγμή να αναθεωρήσετε κάποιες από τις πρόσφατες αποφάσεις σας.

Τοξότης Βρίσκεστε πολύ κοντά στο να πείσετε κάποιον να δει τα πράγματα όπως εσείς, αλλά τώρα είναι που δεν πρέπει να υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας. Φερθείτε έξυπνα και μην παρασυρθείτε από τα συναισθήματα τις στιγμής. Μια μέρα μακριά από την ασφυκτική σας ρουτίνα θα σας κάνει καλό. Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία απόδρασης.

Αιγόκερως Ένα απρόσμενο περιστατικό αλλάζει άρδην τη γνώμη που είχατε σχηματίσει για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Τα συναισθήματα όμως, είναι για να μεταβάλλονται, Αιγόκεροι, άρα δεν υπάρχει λόγος να απορείτε. Όλα θα στρώσουν, αν τους δώσετε χρόνο. Προσοχή στις αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στον εργασιακό τομέα. Κάποιες από αυτές θα σας επηρεάσουν περισσότερο απ’ το αναμενόμενο.

Υδροχόος Η ερωτική σας ακινησία ανατρέπεται τώρα, χάρη στην ώθηση που σας δίνει ο Δίας. Επιτέλους, βλέπετε τα πράγματα όπως πραγματικά είναι (και όχι όπως θα θέλατε να μοιάζουν) και καταστρώνετε ένα ρεαλιστικό σχέδιο. Εμπιστευτείτε την κρίση των Ιχθύων- ξέρουν τι σας λένε και κυρίως γιατί σας το λένε αυτή τη στιγμή.

Ιχθύς Παραδειγματιστείτε από τη συμπεριφορά των ανθρώπων που θαυμάζετε, αλλά μην προσπαθήσετε να τους μοιάσετε. Οι διαφορές σας είναι κεφαλαιώδεις και ο καθένας πρέπει να ακολουθήσει ανεξάρτητη πορεία, για το καλό του. Άνοδος στα ερωτικά σας, που έρχεται ως επιβράβευση της υπομονής και της κατανόησης που δείξατε απέναντι σε ένα συγκεκριμένο άτομo.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα