Διαβάστε τα ζώδια της Πέμπτης

Κριός Συνηθίζοντας την απουσία ενός συγκεκριμένου ατόμου, βγάζετε πολύτιμα συμπεράσματα για τον εαυτό και τις αντοχές σας. Είστε πιο δυνατοί απ’ ό, τι θέλουν ορισμένοι να πιστεύετε, Κριοί. Η άνοδος στα οικονομικά σας συνδέεται με μια αλλαγή στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Διαχειριστείτε την προσεκτικά, αποφεύγοντας τις επιπόλαιες κινήσεις.

Ταύρος Δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή να επιδιώξετε μια σύγκρουση, ακόμη κι αν αυτή αναμένεται να ξεδιαλύνει ένα πολύ θολό τοπίο στην ερωτική σας ζωή. Κάντε υπομονή και περιμένετε το κατάλληλο σημάδι. Ο Κρόνος φέρνει αλλαγές στα επαγγελματικά.

Μην πιέσετε τον εαυτό σας, το σίγουρο είναι ότι θα προσαρμοστεί σ’ αυτές με τους δικούς του ρυθμούς.

Δίδυμος Πείτε ναι σε μια πρόταση που αποσκοπεί στο να σας βγάλει από τη ρουτίνα, αλλά μην αφεθείτε άνευ όρων σε κάποιον που δεν μπορεί (ή δε θέλει) να σας παράσχει καμία εγγύηση ασφάλειας. Όλα έχουν ένα όριο, Δίδυμοι. Η χημεία σας με Σκορπιούς και Υδροχόους είναι σήμερα ιδιαίτερα δημιουργική. Εκμεταλλευτείτε την έξυπνα.

Καρκίνος Η συγκυρία σας παροτρύνει να δοκιμάσετε ξανά τις δυνάμεις σας σε έναν τομέα όπου αποτύχατε στο παρελθόν. Η εξέλιξή σας είναι μεγαλύτερη απ’ ό, τι φαίνεται, κι εσείς πρέπει οπωσδήποτε να επωφεληθείτε. Ένα πρόσωπο του στενού σας κύκλου προσφέρεται να σας βοηθήσει, και όλα δείχνουν πως πρέπει να αποδεχτείτε την πρότασή του.

Λέων Η Αφροδίτη ευνοεί τις επανασυνδέσεις, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για να έρθετε πιο κοντά σε ένα πρόσωπο που σημαίνει πολλά για σας, παρότι απομακρύνθηκε χωρίς προειδοποίηση λίγο καιρό πριν. Μην αφήνετε τον εγωισμό σας να σας καταδυναστεύει. Ηρεμία στα επαγγελματικά σας τώρα. Χαλαρώστε και αποβάλετε το ανούσιο άγχος, με κάθε τρόπο.

Παρθένος Η ερωτική πολιορκία από και προς εσάς γίνεται πολύ έντονη τώρα, και δεν σας συμφέρει να την αγνοήσετε. Αφού μπήκατε στο παιχνίδι, οφείλετε να παίξετε με τους κανόνες και τους όρους του, προσέχοντας πάντα να μην εκτεθείτε υπερβολικά. Μην ασχοληθείτε ξανά με μια ιστορία που τελείωσε εδώ και πολύ καιρό. Δεν είστε υποχρεωμένοι να γυρνάτε ξανά και ξανά στα περασμένα.

Ζυγός Η υποχρέωση να πείτε την αλήθεια σε κάποιον που δεν θέλει να την ακούσει, δεν είναι ποτέ ευχάριστη. Εσείς όμως, οφείλετε να επιστρατεύσετε την ευθύτητα και την ειλικρίνειά σας, βγάζοντας έναν καλό φίλο από την πλάνη του. Ο Άρης προκαλεί εντάσεις στις στενές σας σχέσεις, αλλά η κατάσταση θα εξομαλυνθεί σχετικά σύντομα.

Σκορπιός Ξεκαθαρίστε τη θέση σας απέναντι σε ένα ορισμένο πρόσωπο που σας πολιορκεί διαρκώς, γιατί η κατάσταση μεταξύ σας έχει αρχίσει να γίνεται αφόρητη. Δεν υπάρχει χρόνος για υπεκφυγές οποιουδήποτε είδους. Έχετε από κοντά τους Αιγόκερους και τους Ζυγούς σήμερα. Θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμοι σε τομείς που δεν περιμένετε.

Τοξότης Οι όροι αντιστρέφονται σε ένα ερωτικό ειδύλλιο που σας ταλαιπώρησε αρκετά, και τώρα σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε το πάνω χέρι και να φέρετε το παιχνίδι στα δικά σας μέτρα. Οι επαγγελματικές προτάσεις που σας γίνονται τώρα, ενδέχεται να είναι πιο πονηρές απ’ ό, τι νομίζετε. Μην αφήσετε κανέναν να σας ξεγελάσει.

Αιγόκερως Η ομαδικότητα και η συνεργασία είναι ο καλύτερος τρόπος να πετύχετε το στόχο σας, χωρίς υστερίες και παρατράγουδα. Παραμερίστε, όσο γίνεται, τον εγωισμό σας και επενδύστε στη συλλογική δύναμη τώρα που μπορείτε. Η συμπαράσταση και οι συμβουλές Κριών και Υδροχόων είναι το ιδανικό αντίδοτο στις κακοτοπιές κάθε είδους. Εμπιστευτείτε τους χωρίς αμφιβολία.

Υδροχόος Μην ενδώσετε σε απαγορευμένους ερωτικούς πειρασμούς, Υδροχόοι, ειδικά αν αυτοί απειλούν να σας επαναφέρουν σε μια κατάσταση στην οποία είχατε ορκιστεί ότι δεν θα γυρνούσατε ποτέ. Μείνετε πιστοί στις αποφάσεις σας. Περίεργο το οικογενειακό κλίμα σήμερα. Μάλλον ήρθε η ώρα να ανοίξετε μια μεγάλη συζήτηση, που κάποιοι σίγουρα θα βρουν άχαρη.

Ιχθύς Η επικοινωνία είναι το σημαντικότερο εργαλείο για σας σήμερα, όποιας φύσης κι αν είναι τα προβλήματα που ανακύπτουν. Τα λόγια μετράνε πολύ περισσότερο από τη σιωπή, αρκεί να τα ζυγίσετε προσεκτικά πριν τα εκστομίσετε. Προσοχή στις απρόοπτες συναντήσεις. Δεν σας συμφέρει να δώσετε σε μερικούς περισσότερη αξία απ’ όση τους πρέπει.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα