Διαβάστε τα ζώδια της Πέμπτης

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης και μάθετε όλες τις εξελίξεις στη ζωή σας

Κριός Δεν υπάρχει λόγος να βασίζεστε σε άλλους για να φέρετε εις πέρας μια δουλειά που μπορείτε κάλλιστα να αναλάβετε μόνοι σας. Πιστέψτε στις δυνάμεις σας, Κριοί, δεν πρόκειται να σας προδώσουν. Τα ερωτικά σας προχωράνε με φυσιολογικούς ρυθμούς. Πηγαίνετε με τα νερά του ατόμου που σας ενδιαφέρει, και μην πιέσετε ευαίσθητες καταστάσεις.

Ταύρος Η Αφροδίτη δίνει μια ακόμη ευκαιρία σε μια

ερωτική σας ιστορία που έληξε πρόωρα και άδοξα. Αυτή τη φορά, κάντε ό, τι δεν τολμήσατε να κάνετε στην πρώτη σας προσπάθεια. Η εμπειρία σας είναι ο οδηγός σας. Προσοχή στις συμβουλές των μεγαλύτερων σε ηλικία. Ξέρουν τι σας λένε, μην τους παρακούσετε από αντίδραση.

Δίδυμος Δεν είστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσετε έναν δρόμο που σας φαίνεται παράλογος, απλώς επειδή σας τον υποδεικνύει ένα άτομο εμπιστοσύνης. Σ’ αυτή τη φάση, το ένστικτό σας θα πρέπει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Ηρεμία στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αποφύγετε τις διενέξεις με τους Σκορπιούς, ειδικά αν σχετίζεστε μαζί τους ερωτικά.

Καρκίνος Η ψυχολογική σας κατάσταση επηρεάζει την ποιότητα της δουλειάς σας. Λύστε τα προβλήματά σας με τη σειρά και προσπαθήστε να τα αντιμετωπίσετε από τη ρίζα τους. Μη ρίχνετε τις ευθύνες αλλού. Η σχέση σας με έναν φίλο αλλάζει χαρακτήρα και αποκτά ένα χρώμα πιο ερωτικό. Εξερευνήστε τις προοπτικές σας, προτού πείτε όχι σ’ αυτή την ευκαιρία.

Λέων Δεν μπορείτε να αρέσετε σε όλους, Λέοντες, και ήρθε πια η ώρα να το αποδεχτείτε. Κάντε αυτό που αισθάνεστε, χωρίς να ανησυχείτε για την εικόνα που βγάζετε προς τα έξω. Αυτοί που είναι μαζί σας για τους σωστούς λόγους, θα παραμείνουν. Ο Άρης φέρνει εντάσεις στον εργασιακό χώρο, οι οποίες όμως μπορούν να διευθετηθούν διπλωματικά.

Παρθένος Η απάντηση σε έναν προβληματισμό που σας απασχολεί εδώ και καιρό, βρίσκεται πολύ πιο κοντά σας απ’ ό, τι πιστεύετε. Μην ψάχνετε μακριά, Παρθένοι, ένα κοντινό αλλά υποτιμημένο άτομο του κύκλου σας, μπορεί να σας διαφωτίσει. Προσοχή στις τολμηρές κινήσεις, στον επαγγελματικό τομέα. Καλύτερα να ακολουθήσετε τον ασφαλή δρόμο, στην παρούσα φάση.

Ζυγός Αρκετά μείνατε αδρανείς και εκτός ενεργού δράσης, Ζυγοί. Αν θέλετε να πετύχετε κάτι ουσιαστικό στα ερωτικά σας, θα πρέπει να αναλάβετε εσείς οι ίδιοι τα ηνία, και να οδηγήσετε τη ζωή σας εκεί που πρέπει. Μην τα περιμένετε όλα απ’ τους άλλους. Ρίξτε μια ακόμη ματιά σε ένα επαγγελματικό ζήτημα που θεωρείτε τετελεσμένο.

Σκορπιός Μην αφήσετε την ανοδική πορεία των ερωτικών σας και τη γενικότερη αισιοδοξία σας να σας φουσκώσουν τα μυαλά. Υπάρχουν πολλά ακόμα που πρέπει να κάνετε για να κατοχυρώσετε την συναισθηματική θέση που αποζητάτε. Ο Δίας φέρνει καταιγιστικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αποδείξετε την αξία σας σε εκείνους που πρέπει.

Τοξότης Ο χρόνος σας δεν είναι άπειρος, Τοξότες, κι εσείς έχετε φερθεί σα να μην σας περιορίζει τίποτα. Κάντε άμεσα ό, τι αναβάλλατε για πολύ καιρό, ειδικά αν αυτό που εκκρεμεί, είναι μια εξομολόγηση προς ένα σημαντικό πρόσωπο. Πρόοδος στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας. Η υπομονή και η εγκράτειά σας αποδίδουν καρπούς.

Αιγόκερως Όσες αμφιβολίες κι αν έχετε για τη σκοπιμότητα ενός επαγγελματικού πρότζεκτ που έχετε αναλάβει, δουλέψτε μέχρι τέλους πάνω του, και δεν θα βγείτε ζημιωμένοι. Η αφοσίωσή σας είναι αυτή που θα μετρήσει στα μάτια των άλλων. Εντάσεις σας περιμένουν στα ερωτικά, ειδικά αν βρίσκεστε σε σχέση. Μην κουκουλώσετε τίποτα- βγάλτε τα όλα στη φόρα.

Υδροχόος Το επαγγελματικό βήμα που πάτε τώρα να κάνετε, είναι πολύ πιο μεγάλο απ’ ό, τι υποψιάζεστε. Δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή για ενδοιασμούς και αμφιβολίες- δώστε ό, τι έχετε και ποντάρετε ψηλά. Ένα πρόσωπο που δεν σας γεμίζει το μάτι, θα σας συμπαρασταθεί με τρόπο που δεν περιμένατε ποτέ.

Ιχθύς Δώστε περισσότερη έμφαση στα ερωτικά σας, γιατί, όπως γνωρίζετε ήδη καλά, μάτια που δεν βλέπονται, γρήγορα λησμονιούνται. Μην έχετε υπεράνθρωπες απαιτήσεις από τους άλλους- δώστε τους λόγο να πιστέψουν σε σας. Ηρεμία στα επαγγελματικά σας. Ο Δίας σας βοηθάει να αποβάλετε το άγχος και την ανησυχία που σας διακατείχαν τις προηγούμενες μέρες.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Διαβάστε τα ζώδια της Πέμπτης appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα