Διαβάστε τα ζώδια της Πέμπτης

Κριός Η σημερινή είναι μέρα ανασκόπησης και περισυλλογής, Κριοί. Μέσα από ένα σφάλμα του παρελθόντος καταφέρνετε να αποκτήσετε σωστή οπτική σε μια παρεμφερή υπόθεση του παρόντος, χωρίς αυτή τη φορά να χρειαστεί να υποστείτε δυσάρεστες συνέπειες. Η εμπειρία σας, σας ανταμείβει. Μη χαριστείτε σε κανέναν τώρα. Δώστε στους άλλους κίνητρα να αγωνιστούν για σας.

Ταύρος Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να ανοίξετε την καρδιά σας και να αρχίσετε τις εξομολογήσεις, Ταύροι. Έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και κρατήστε για λίγο ακόμη το προφίλ του σκληρού, για να αποτρέψετε την αλλαγή στάσης εκείνου

που σας ενδιαφέρει, απέναντί σας. Ο Δίας σας βοηθάει να ανορθώσετε πρακτικούς τομείς, όπως είναι ο οικονομικός.

Δίδυμος Η επιρροή του Ήλιου σας οδηγεί σε νέες εμπειρίες, που αφορούν κυρίως τα ερωτικά σας. Το θέμα δεν είναι να επιλέγετε πάντα την ίδια κατηγορία συντρόφων, Δίδυμοι, αλλά να δοκιμάζετε τις δυνάμεις σας σε ένα ευρύτερο φάσμα. Προσοχή στα λόγια που εκστομίζονται χωρίς κόστος και σκέψη (είτε από σας, είτε από κάποιον άλλο).

Καρκίνος Αρχίζετε να βλέπετε με εντελώς διαφορετική ματιά έναν άνθρωπο που μέχρι πριν λίγο έμοιαζε με απλό και ενδεχομένως μακρινό φίλο. Μη φοβηθείτε να δείξετε τα συναισθήματά σας, Καρκίνοι, αλλά φροντίστε να μην τον τρομάξετε. Ηρεμία στα οικογενειακά σας τώρα. Δεν είναι ανάγκη να ταρακουνήσετε τα στάσιμα ύδατα- απολαύστε τα πράγματα ως έχουν.

Λέων Εκμεταλλευτείτε τη συναισθηματική γενναιοδωρία του συντρόφου σας και απολαύστε τον διάχυτο στην ατμόσφαιρα ερωτισμό. Δεν υπάρχει λόγος να αντιστέκεστε σε κάτι που πλέον αποτελεί πολυτέλεια, Λέοντες. Η εργατικότητά σας εκτιμάται όσο δεν φαντάζεστε από εκείνους που πρέπει, ειδικά τώρα που ο ανταγωνισμός στο χώρο της δουλειάς έχει φτάσει σε πρωτόγνωρα ύψη.

Παρθένος Τα έντονα συναισθήματα σας κατακλύζουν σήμερα, και θα σας φανεί ιδιαίτερα δύσκολο να δείτε τα πράγματα αντικειμενικά. Καλό θα ήταν να λάβετε σοβαρά υπόψη τις συμβουλές των φιλικών σας προσώπων (ιδίως των Υδροχόων) και να αποφύγετε τις απότομες ενέργειες. Αλλαγή του κλίματος στα επαγγελματικά προς το καλύτερο. Τα πράγματα επιτέλους μπαίνουν σε μια σειρά.

Ζυγός Οι ρυθμοί των ερωτικών γίνονται εντονότεροι σήμερα, αλλά αυτή η αλλαγή σας βρίσκει κάπως απροετοίμαστους. Είναι φυσιολογική η αρχική σας αμηχανία- η συνέχεια ωστόσο θα σας βρει σε πολύ καλύτερη φόρμα. Ο Πλούτωνας σας στρέφει σε νέες πνευματικές κατευθύνσεις, όχι απαραίτητα προτιμότερες από τις προηγούμενες. Έχετε το μυαλό σας ανοιχτό.

Σκορπιός Μήπως ήρθε η ώρα να συγχωρήσετε μια κακή συμπεριφορά και να προχωρήσετε παρακάτω; Δεν είναι ανάγκη να ξεχάσετε, Σκορπιοί, απλώς δώστε σε ένα πρόσωπο την ευκαιρία να προσθέσει νέα κεφάλαια στην κοινή σας ζωή. Μπορεί και να σας αρέσουν. Εκμεταλλευτείτε την καλή διάθεση των Ζυγών. Θα σας ευνοήσει σε πολλούς τομείς.

Τοξότης Οι ασυλλόγιστες πράξεις ενός προσώπου του στενού σας κύκλου δεν σταματούν να σας επηρεάζουν αρνητικά, τόσο σε πρακτικό, όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Η ανοχή δεν μπορεί να είναι ανεξάντλητη, Τοξότες. Ήρθε η ώρα για γενναίες αποφάσεις από τη μεριά σας. Πρόοδος στα ερωτικά. Όταν μια πόρτα κλείνει, δυο καινούργιες ανοίγουν διάπλατα.

Αιγόκερως Η προσοχή πέφτει πάνω στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας τώρα, Αιγόκεροι. Αντιμετωπίστε με υπευθυνότητα κάθε εξέλιξη και μην επαναπαυθείτε στις διαβεβαιώσεις αναξιόπιστων ατόμων, που το παίζουν ειδήμονες. Ο Κρόνος εγκαινιάζει μια περίοδο ευοίωνων ερωτικών γνωριμιών. Αφήστε την προκατάληψη στην άκρη και εξερευνήστε με όρεξη τους νέους ορίζοντες που σας ανοίγονται.

Υδροχόος Κάποιο πρόσωπο από το περιβάλλον σας έχει ανάγκη τη βοήθειά σας, αλλά διστάζει να την ζητήσει. Ενδιαφερθείτε για τις ανάγκες του, και θα δείτε ότι η ανταμοιβή σας σε υλικό και συναισθηματικό επίπεδο θα είναι πλούσια και άμεση. Μια ερωτική σχέση που θεωρούσατε καταδικασμένη, παίρνει διαφορετική τροπή και σας γεμίζει με νέες ελπίδες για το μέλλον.

Ιχθύς Ο Δίας σας βοηθά να επανακτήσετε τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση, στρέφοντας το ενδιαφέρον σας κυρίως στα επαγγελματικά σας ζητήματα, και όχι τόσο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Είναι η κατάλληλη στιγμή να διαπραγματευτείτε σκληρά. Σε ομαλή πορεία οι σχέσεις σας με οικογένεια και φίλους, χωρίς δραματικές αλλαγές προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα