Διαβάστε τα ζώδια της Τετάρτης

Κριός Οι πλανήτες σας ευνοούν τις καινούργιες αρχές σήμερα, γι’ αυτό και το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι ένα άνοιγμα προς μια διαφορετική ερωτική κατεύθυνση. Μη διστάσετε να πείτε όχι σε μια δυσάρεστη παράδοση πολλών ετών. Αλλαγές στα οικογενειακά σας, που κατά βάση οφείλονται στην παρέμβαση ενός άσχετου προσώπου.

Ταύρος Κάποιος προσπαθεί να σας ρίξει σε μια επικοινωνιακή παγίδα, αλλά πρέπει να αντισταθείτε. Μην πείτε πράγματα που δεν εννοείτε, απλώς και μόνο για να εκτονωθείτε. Υπάρχει σε όλα και η μέση οδός. Οι ερωτικοί πειρασμοί είναι ιδιαίτερα έντονοι σήμερα. Αν δεν αισθάνεστε

έτοιμοι να δεσμευτείτε απέναντι σε κάποιον, καλύτερα να περιμένετε.

Δίδυμος Είναι η κατάλληλη στιγμή να κυνηγήσετε την επαγγελματική σας ανέλιξη, ακόμη κι αν αυτό αναμένεται να δυσαρεστήσει κάποιους. Ο στόχος σας είναι συγκεκριμένος και τα εφόδιά σας κάτι παραπάνω από επαρκή. Μη συμβιβαστείτε με κάτι λιγότερο από αυτό που αξίζετε. Η επικοινωνία σας με Ζυγούς και Παρθένους βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Καρκίνος Αρκετά ανεχτήκατε τον παραλογισμό μερικών προσώπων, δικαιολογώντας τον με ένα σωρό ακραία επιχειρήματα. Κάποιοι άνθρωποι είναι απλώς ακατάλληλοι για συναναστροφή κι ήρθε η ώρα να τους κάνετε πέρα, χωρίς να χαριστείτε σε κανέναν. Η Αφροδίτη δίνει ασυνήθιστη τροπή στα ερωτικά σας, παροτρύνοντάς σας να δοκιμάσετε μια νέα συνταγή, που στο παρελθόν φοβόσασταν.

Λέων Μην προσπαθείτε να κρύψετε τα συναισθήματά σας, Λέοντες, γιατί δεν πείθετε κανέναν. Ούτε καν τον ίδιο σας τον εαυτό. Αντιμετωπίστε την αλήθεια, όσο άχαρη κι αν είναι, και θα δείτε ότι οι συνέπειές της δεν είναι πια και τόσο τρομερές. Μείνετε πιστοί σε έναν φίλο που γνωρίζετε καιρό. Ο θυμός θα δοκιμάσει να σας παρασύρει, αλλά δεν πρέπει να τον αφήσετε.

Παρθένος Ο Άρης σας φέρνει έντονο εκνευρισμό σήμερα, δοκιμάζοντας τις αντοχές σας σε πολλά επίπεδα. Έχετε κατά νου ότι τα φαινόμενα συχνά απατούν και πως το φταίξιμο δεν ανήκει πάντα σ’ εκείνον που υποψιαζόμαστε πρώτο. Ηρεμία στα ερωτικά σας. Καλό θα ήταν να μην επιδιώξετε αλλαγές, από τη στιγμή που η κατάσταση σας βολεύει ως έχει.

Ζυγός Η τάση σας να αναζητείτε συνεχώς κάτι καινούργιο και συναρπαστικό, ενδέχεται να αποβεί επικίνδυνη σήμερα. Δεν είναι ανάγκη να επιδιώκετε μόνο την αλλαγή, Ζυγοί. Και η στασιμότητα είναι χρήσιμη, πολλές φορές, ακόμη κι αν μοιάζει βαρετή. Άνοδος στα οικονομικά σας σήμερα. Αντισταθήκατε στα πάθη σας, και η ανταμοιβή σας θα είναι πλουσιοπάροχη.

Σκορπιός Η άρνηση ενός συγκεκριμένου ατόμου να συνεργαστεί μαζί σας δεν είναι αποτέλεσμα μόνο των δικών σας κακών χειρισμών. Αναζητήστε τα αίτια της διάστασης στην επιρροή που ασκούν ξένα προς εσάς άτομα. Ο Δίας σας στρέφει προς μια εναλλακτική επαγγελματική κατεύθυνση, που πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά, προτού την απορρίψετε ή την αποδεχτείτε.

Τοξότης Σήμερα ανακαλύπτετε πως η προσέγγιση ενός γενικά απρόσιτου προσώπου δεν είναι όσο δύσκολη πιστεύατε κάποτε. Όλοι έχουν τα κουμπιά τους, Τοξότες, και το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να τα ανακαλύψετε. Ασυνεννοησία στον επαγγελματικό σας χώρο, που όμως θα δώσει σύντομα τη θέση της σε ένα λυτρωτικό ξέσπασμα.

Αιγόκερως Οι υποσχέσεις και τα μεγάλα όνειρα είναι ωραία, αλλά είναι καλύτερα όταν συνοδεύονται από έργα. Μη βασιστείτε στις διαβεβαιώσεις κανενός, γιατί στο παρελθόν κάνατε το ίδιο λάθος και δεν οδηγηθήκατε πουθενά. Ευχάριστες οι εξελίξεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις (κυρίως τις φιλικές). Οι ασήμαντες έχθρες περνάνε στην ιστορία και το κεφάλι σας επιτέλους ηρεμεί.

Υδροχόος Δεν βαρεθήκατε να βρίσκετε δικαιολογίες για όλους εκτός από τον εαυτό σας, Υδροχόοι ; Φαίνεται πως ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε και τις δικές σας αδυναμίες με επιείκεια, αλλά και να αποβάλετε αρκετές από τις ενοχές σας. Διευθετήστε άμεσα μια γραφειοκρατική υπόθεση που προέκυψε, προτού λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις από αυτές που έχει ήδη λάβει.

Ιχθύς Εκμεταλλευτείτε την αυξημένη σας ενέργεια, ποντάροντας στους ανθρώπους και τις καταστάσεις που σας γεννούν τις μεγαλύτερες ελπίδες για το μέλλον. Αρκετά συμβιβαστήκατε με ημίμετρα. Πρόοδος στα ερωτικά σας, μετά από μια απρόσμενη αποκάλυψη. Επιτέλους, καταφέρνετε να απαλλαχθείτε από τυπικότητες και χαζά προσχήματα, και να εστιάσετε στην ουσία των σχέσεων.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα