Διαβάστε τα ζώδια της Τετάρτης 20 Ιουνίου

Κριός

Η πνευματική σύγχυση που σας διακατέχει σήμερα είναι ολοφάνερη αλλά και δικαιολογημένη δεδομένων όλων όσα περνάτε στη δουλειά και στο σπίτι. Φαίνεται ότι οι απαιτήσεις των άλλων απέναντί σας είναι υπερβολικά πολλές και άρα πρέπει να βρείτε ένα τρόπο να κατευνάσετε τα πνεύματα.

Στα ερωτικά, δημιουργούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις για πρόοδο μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ταύρος

Οι κοντινοί σας φίλοι αντιμετωπίζουν ένα συλλογικό πρόβλημα και ίσως είστε περισσότερο αποστασιοποιημένοι απ’ ό, τι θα ‘πρεπε. Η Αφροδίτη σας βοηθάει να αφουγκραστείτε συναισθήματα και προσδοκίες-

μην αφήσετε την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη.

Ένα ζήτημα επικοινωνίας ενδέχεται να προκαλέσει μικροπροβλήματα στη σχέση σας- τίποτα όμως που να μην μπορεί να ξεπεραστεί.

Δίδυμος

Η τακτική αδιαφορίας που εφαρμόσατε πέτυχε εν μέρει αλλά απειλεί να σας αποξενώσει από εκείνον που σας ενδιαφέρει. Προσέξτε λοιπόν, γιατί το μέτρο ξεπερνιέται πολύ εύκολα.

Αντισταθείτε στην έντονη παρόρμηση γιατί συνήθως καταλήγετε μετανιωμένοι. Είναι πολλά αυτά που θέλετε να πείτε αλλά το πλήρωμα του χρόνου δεν έχει φτάσει ακόμη. Υπομονή

Καρκίνος

Χάρη στη Σελήνη τα άτομα που σας περιβάλλουν αποκτούν (ένας θεός ξέρει για πόσο) την ιδιότητα του καλού ακροατή-κάτι που σας έλειπε έντονα- και τώρα είναι η ευκαιρία να τα αξιοποιήσετε.

Στα ερωτικά, οι ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται αναφορικά με ένα πρόσωπο είναι πολλές, αλλά θα πρέπει επιτέλους να ξεπεράσετε ορισμένα παιδαριώδη κολλήματα.

Λέων

Κρατήστε μια πισινή για κάθε υπερβολή που έρχεται στα αυτιά σας. Συνήθως ο κόσμος υπερβάλλει όταν θέλει να παινέψει το σπίτι του και σήμερα θα γίνετε πολλές φορές μάρτυρας τέτοιων επαίνων.

Ο Δίας σας παρέχει άμεση λύση σε ένα διαδικαστικό πρόβλημα, η οποία όμως δεν είναι εντελώς ανώδυνη. Δε λέτε όμως πάλι καλά που υπάρχει;

Παρθένος

Σήμερα είστε επιρρεπείς στα ατυχήματα γι’ αυτό έχετε το νου σας! Οι άνθρωποι γύρω σας είναι ιδιαίτερα οξύθυμοι και καλό θα είναι να μην τους προκαλέσετε, όταν μπορείτε να το αποφύγετε.

Μην γίνετε κοινωνοί προβλημάτων που δεν σας αφορούν τουλάχιστον έμμεσα. Αρκετά με τη μεγαλοψυχία σας- ας γίνει και κάποιος άλλος μεγαλόψυχος, έτσι για αλλαγή.

Ζυγός

Η χαλαρότητα που σας χαρίζει ο Ερμής ίσως αποτελέσει κάποιου είδους πρόβλημα γιατί τα άλυτα προβλήματα συσσωρεύονται κι εσείς δεν λέτε να ταρακουνηθείτε λιγάκι. Αντιμετωπίστε τις ευθύνες σας πριν έρθουν αυτές να σας βρουν.

Έχετε προσπαθήσει για πολύ καιρό να καταπνίξετε κάποια συναισθήματα, όχι και τόσο επιτυχημένα όμως. Μήπως ήρθε η ώρα να τα εξομολογηθείτε κάπου;

Σκορπιός

Η συναισθηματική υπερδιέγερση (ιδίως απέναντι σε κάποιον Καρκίνο) σας οδηγεί σε κάποια παραστρατήματα αμελητέα μεν, αχρείαστα δε. Μη φέρεστε σαν μωρά, ακόμη και ο μεγαλύτερος έρωτας δεν σας γλιτώνει από τις υποχρεώσεις σας.

Θετικές οι εξελίξεις στον χώρο της οικογένειας. Μια χρόνια σύγκρουση φτάνει στο τέλος της και η συμβολή σας εί

Keywords
Τυχαία Θέματα