Διαβάστε τα ζώδια της Τετάρτης

Κριός Ο ανταγωνισμός είναι από τα σημαντικά συστατικά της ημέρας, και θα ήταν λάθος να προσπαθήσετε να τον αποφύγετε. Έχετε όλα τα φόντα να αναδειχθείτε, Κριοί, και η υπαναχώρηση δεν θα σας συνέφερε καθόλου σ’ αυτή τη φάση. Μείνετε πιστοί στον προγραμματισμό σας. Οι λεπτομέρειες που ξεφεύγουν εύκολα είναι και οι πιο πολύτιμες.

Ταύρος Ο Άρης απλοποιεί τη συναισθηματική κατάστασή σας και ρίχνει όλο το βάρος στην ενδοσκόπηση και την αυτογνωσία. Ξεκλέψτε λίγο χρόνο από το φορτωμένο σας πρόγραμμα και ενδιαφερθείτε για όσες ανάγκες

του εαυτού σας παραμελήσατε όλον αυτό τον καιρό. Ηρεμία στα αισθηματικά σας- οι εκρήξεις των άλλων δεν θα έχουν αντίκτυπο στη δική σας ζωή.

Δίδυμος Δεν είναι κακό να υπολογίζετε στη βοήθεια των στενών σας προσώπων, Δίδυμοι. Ανοιχτείτε περισσότερο στην προοπτική της συχνότερης επικοινωνίας και επαφής, και μην παθιάζεστε τόσο με την ανεξαρτησία σας. Κανείς δεν πρόκειται να σας την κλέψει. Προσοχή στα οικονομικά σας- οι μαλαγανιές του ενός και του άλλου δεν πρέπει να σας βγάλουν απ’ το στόχο σας.

Καρκίνος Η δύναμη και η επιδραστικότητά σας στον τομέα των ερωτικών εκτοξεύεται σε νέα ύψη σήμερα. Απ’ ό, τι φαίνεται, η αδιαφορία που δείξατε, είχε ακριβώς τα αποτελέσματα που περιμένατε. Απολαύστε την υπεροχή σας, αλλά μην εθιστείτε σ’ αυτή. Η Αφροδίτη σας φέρνει πιο κοντά σε έναν φίλο που πρόσφατα σας απογοήτευσε.

Λέων Τα ζητήματα καριέρας επείγουν τώρα, κι εσείς πρέπει να δείξετε τη δέουσα προσοχή, βάζοντας ενδεχομένως σε δεύτερη μοίρα άλλες ανάγκες (ερωτικές και οικογενειακές). Περιμένατε καιρό για μια αξιόλογη επαγγελματική ευκαιρία, και τώρα είναι η στιγμή να την εκμεταλλευτείτε. Αποφύγετε τις συγκρούσεις με τους Ζυγούς σήμερα, δεν ωφελούν σε τίποτα.

Παρθένος Αφήστε και καμιά κουβέντα να πέσει κάτω, Παρθένοι. Δεν είναι ανάγκη να παίρνετε τα πάντα τοις μετρητοίς. Στην πραγματικότητα, τα περισσότερα απ’ όσα θα ειπωθούν σήμερα, είναι λόγια του αέρα. Η προσέγγιση ενός προσώπου (φιλικού μέχρι πρότινος) έχει σαφή ερωτικό χαρακτήρα, όσο κι αν διστάζετε να το παραδεχτείτε. Αντιμετωπίστε την υπεύθυνα.

Ζυγός Η συγκυρία δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Ασχοληθείτε με το σώμα σας, την φυσική σας κατάσταση, τη διατροφή σας, και θα δείτε ότι η διάθεσή σας θα αλλάξει προς το καλύτερο. Ο Δίας σας στέλνει συγκεκριμένα σημάδια για το πως πρέπει να κινηθείτε στα επαγγελματικά. Ο ασφαλής δρόμος είναι και ο σωστός δρόμος.

Σκορπιός Σήμερα αισθάνεστε λιγότερο δυνατοί απ’ ό, τι τις προηγούμενες μέρες, και άρα περισσότερο ευάλωτοι. Καλό θα ήταν να μείνετε δίπλα στα άτομα που έχουν την τάση να φορτίζουν τις μπαταρίες σας και να αφήσετε τις μεγαλόπνοες κινήσεις για άλλη στιγμή. Είστε σίγουροι ότι καταλάβατε αυτό που προσπαθεί να σας πει ο ερωτικός σας σύντροφος; Για δοκιμάστε να τον ξανακούσετε

Τοξότης Η κοινωνική σας ζωή γίνεται ξαφνικά εντονότερη και πιο πληθωρική, αλλά παρ’ όλη τη βαβούρα που μια τέτοια κατάσταση συνεπάγεται, μπορείτε να την αξιοποιήσετε, επενδύοντας σε χρήσιμες γνωριμίες. Αναταραχές στα ερωτικά σας. Φαίνεται πως οι ανάγκες σας σε μεγάλο βαθμό δεν συγκλίνουν με τις ανάγκες της άλλης πλευράς, τουλάχιστον γι’ αυτό το διάστημα.

Αιγόκερως Είστε οι μόνοι που μπορούν να διορθώσουν ένα οικογενειακό πρόβλημα, επομένως η προτεραιότητά σας για σήμερα είναι να παίξετε το ρόλο του διαμεσολαβητή. Το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει. Ο Πλούτωνας φέρνει νέα ενδιαφέροντα στη ζωή σας- κυρίως από πλευράς πνεύματος. Μην πείτε όχι σε μια ασυνήθιστη πρόταση, όσο ριψοκίνδυνη κι αν μοιάζει.

Υδροχόος Μια απρόοπτη εξέλιξη των ερωτικών σας θα σας βάλει σε αμφιβολίες σχετικά με τις μέχρι τώρα επιλογές σας, Υδροχόοι. Τα πάντα μοιάζουν να ανατρέπονται , αλλά η τροπή αυτή σας ευνοεί όσο δεν φαντάζεστε. Η αλλαγή κλίματος είναι ουσιαστικά αυτό που έχετε ανάγκη. Προσοχή στους Κριούς σήμερα- έχουν να σας δώσουν (και να σας πάρουν) πολλά.

Ιχθύς Περάσατε καλά στην αγκαλιά ενός συγκεκριμένου ατόμου, αλλά ήρθε πλέον η ώρα να τραβήξετε για νέα λιμάνια, Ιχθείς. Η συνήθεια και η ανάμνηση δεν είναι επαρκές κίνητρο για να μείνετε πίσω. Ομαλότητα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Μήπως τελικά οι εντάσεις και οι συνεχείς διαφωνίες είναι κάτι που κυνηγάτε άθελά σας;

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα