Διαβάστε τα ζώδια της Τετάρτης

Κριός Κριοί, έχει έρθει η ώρα να εγκαταλείψετε την προσπάθειά σας να αλλάξετε ένα συγκεκριμένο άτομο. Αποδεχτείτε την επιθυμία του να μείνει όπως είναι, και μη σπαταλάτε το χρόνο σας σε έναν σκοπό χαμένο από χέρι. Προσοχή στις νέες γνωριμίες τώρα. Παίζουν μεγαλύτερο ρόλο απ’ ό, τι νομίζετε στη ζωή σας.

Ταύρος Βρίσκεστε στα πρόθυρα μιας μεγάλης αλλαγής σε ό, τι αφορά τα πιστεύω και τις πνευματικές σας αναζητήσεις, Ταύροι. Μη φοβηθείτε να αμφισβητήσετε κάποιες από τις βασικές αξίες της ζωής σας,

προκειμένου να εξελιχθείτε. Η Αφροδίτη ευνοεί τα καινούργια φλερτ, αλλά δεν δικαιολογεί τις απερισκεψίες. Μην κάνετε κινήσεις που θα μετανιώσετε αύριο.

Δίδυμος Ένα σημαντικό ζήτημα καριέρας προκύπτει για πολλοστή φορά, και σας ζητάει να το αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα και όχι με αναβλητικότητα. Ζυγίστε τα συμφέροντά σας και τολμήστε να κάνετε αυτό που όλοι φοβούνται. Ένα εμπόδιο σας απομακρύνει για λίγο από τον ερωτικό σας στόχο, αλλά δεν είναι αρκετό για να ανακόψει την πορεία σας.

Καρκίνος Σήμερα, καταφέρνετε να φανείτε πολύ καλύτεροι απ’ ό, τι είστε στην πραγματικότητα, χωρίς να το προσπαθείτε ιδιαίτερα. Εκμεταλλευτείτε το ευνοϊκό αυτό κλίμα, κυνηγώντας τους στόχους που δεν σας έκατσαν τις προηγούμενες μέρες, από ατυχία ή ελλιπή προσπάθεια. Πρόοδος στα οικονομικά σας- επιτέλους, βάζετε τα γυαλιά σε όσους αμφισβήτησαν τις ικανότητές σας.

Λέων Ένα κοντινό σας πρόσωπο, για τις προθέσεις του οποίου αμφιβάλατε ουκ ολίγες φορές, επιτέλους βρίσκει τον τρόπο να σας αποζημιώσει και να ανέβει πολλές σκάλες στη συνείδησή σας. Ανταμείψτε το για τις ευεργεσίες του. Ο Ερμής σας γυρνάει προσωρινά σε μια ημιτελή κατάσταση του παρελθόντος, που μπορεί να επιδράσει διδακτικά πάνω σας.

Παρθένος Απογοήτευση στα ερωτικά σας, Παρθένοι, που όμως δεν πρέπει να ερμηνευτεί ως ήττα. Μην κάθεστε να αναλύσετε το προφανές. Προχωρήστε παρακάτω, και αφήστε όσους σας πλήγωσαν να συμφιλιωθούν με τον εαυτό τους, μόνοι τους. Θετικές οι εξελίξεις των επαγγελματικών σας. Μια ξεχωριστή και ασυνήθιστη συμβουλή σας δίνει μεγάλη ώθηση προς τα πάνω.

Ζυγός Μια έξοδος, μια συζήτηση, μια ενέργεια που αποκλίνει από τη ρουτίνα μπορεί να σας προσφέρει τα ψυχικά εφόδια που σας έλειπαν, χωρίς να απαιτείται ιδιαίτερος κόπος από την πλευρά σας. Πάρτε το απόφαση και σηκωθείτε από τον καναπέ. Δώστε περισσότερη σημασία σε έναν φίλο που βρίσκεται στο πλευρό σας επί σειρά ετών. Κάτι έχει να σας δώσει.

Σκορπιός Οι εντάσεις στο πλαίσιο της οικογένειας δεν αποτελούν αμελητέα περιστατικά, Σκορπιοί. Όσο αφήνετε ένα θέμα να διογκώνεται, τόσο αυτό θα σας καταδιώκει χωρίς τελειωμό, με διάφορους τρόπους. Αντιμετωπίστε τα επικοινωνιακά προβλήματα που ανακύπτουν, κατά πρόσωπο. Το κλίμα ρομαντισμού που δημιουργεί η Αφροδίτη είναι κάτι που επηρεάζει την ημέρα σας συνολικά.

Τοξότης Σήμερα, η καλύτερη αντιμετώπιση απέναντι στις προκλήσεις της ημέρας (τις οποίες-εδώ που τα λέμε- άλλοι δημιουργούν για σας) είναι η απάθεια. Δεν υπάρχει λόγος να γίνεστε κουρέλι, επειδή έτσι αποφάσισαν κάποιοι. Δώστε μια ευκαιρία στον Δίδυμο που σας προσεγγίζει ερωτικά με άχαρο τρόπο. Ίσως έχει να σας δώσει περισσότερα απ’ όσα φαντάζεστε.

Αιγόκερως Ο υπέρογκος εργασιακός φόρτος σας στερεί τη δυνατότητα να ασχοληθείτε με τα αισθηματικά σας όσο θα θέλατε, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι σας αποκόπτει από τον έξω κόσμο ολικά. Μην ψάχνετε αφορμές για να τεμπελιάσετε, Αιγόκεροι. Όποιος το θέλει πραγματικά, παραμένει στο παιχνίδι. Προσοχή στους αριθμούς σήμερα, ειδικά τους ζυγούς.

Υδροχόος Δεν χρειάζεται να λογοδοτήσετε σε κανέναν για τα συναισθήματά σας, Υδροχόοι. Τη ζωή σας την φτιάχνετε εσείς, και όποιος έχει πρόβλημα με τις επιλογές σας, μπορεί κάλλιστα να μείνει έξω από αυτήν. Οι Καρκίνοι παίζουν κομβικό ρόλο στα ερωτικά σας σήμερα. Μην παίζετε με τις ευαισθησίες τους όμως, γιατί θα βγείτε χαμένοι.

Ιχθύς Ο Δίας σας βοηθάει να διεκδικήσετε με μεγαλύτερη θέρμη τον ρόλο που επιθυμείτε στα επαγγελματικά, αδιαφορώντας για την εντύπωση που θα αποκομίσουν από σας, όσοι σας κοιτούν με μισό μάτι. Καιρός να κοιτάξετε το δικό σας συμφέρον και να νοιαστείτε λιγότερο για τις αντιδράσεις των άλλων. Αλλαγές στο πεδίο των φιλικών σχέσεων. Κάτι παλιό τελειώνει, κάτι νέο αρχίζει. Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα